Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856951 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

CEZ-ul este furnizorul pe locul 1 sau 2 in topul preturilor pt. energie electrica in Ro într-o zona, tot asa, aflata pe locul 1 sau 2 in topul sărăciei in Ro.
Sa-mi para rau ca se cară? Poate fi mai rau de atât?

Offline NicNic

CEZ-ul este furnizorul pe locul 1 sau 2 in topul preturilor pt. energie electrica in Ro într-o zona, tot asa, aflata pe locul 1 sau 2 in topul sărăciei in Ro.
Sa-mi para rau ca se cară? Poate fi mai rau de atât?

Da. Sa preia statul aceste active, sa gestioneze activitatea.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline toma

Ca unii mai si pleaca (adica vand) nu e neobisnuit intr-o economie normala. Interesant de vazut va fi cine cumpara si in ce conditii...

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline toma

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy

Offline enicky

Pai concluzia e una singura - pe fondul haosului creat in ultimii 2.5 ani de PSD&Co., unii investitori s-au cam saturat de noi (si continua noastra "tranzitie") si se tireaza din RO,
   N-as miza pe asta(politica). Mi se pare mai mult decat subiectiva afirmatia.
   Am doua "surse" in Telekom, cu vechime de vreo 18ani si se pare ca este vorba de politica firmei, generata de niste "framantari"(neintelegeri) interne. De saturat de noi, nici vorba, suntem foooarte buni consumatori, cel putin in comunicatii. Acum cel putin, au oferte de departe mai bune ca ale celorlalte doua companii, dar greselile s-au facut mare parte in trecut, cand n-au stiut sa beneficieze de infrastructura existenta, ba mai mult, s-au axat pe valorificarea spatiilor preluate de la romtelecom.
   Altfel, Telekom ar fi trebuit sa fie acum number one.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Dupa surdo-mutul amendat pentru "tulburarea linistii publice", urmeaza cercetarea unei persoane in scaun cu rotile pentru “violențe și amenințări”  :popa:

Scrofuloasă la datorie, Danjarmeria vânează în continuare protestatarii anti-Dragnea

Asta e tara unde ne crestem copiii...

In timp ce autoritatile au astfel de preocupari, statul este incapababil sa-si protejeze copiii.  Cazul copilului omorât în bătaie de mamă: Psihologul a considerat că e „în beneficiul copiilor reintegrarea în familie” deși femeia, diagnosticată cu retard mintal grav, „a experimentat episoade de incoerenţă, comportament agresiv, ideaţie suicidară”

Si daca cu ideea ca statul este incapabil sa-si protejeze cetatenii ma pot obisnui, nu reusesc sa inteleg absolut deloc cum nimeni din comunitatea respectiva (scoala, vecini, rude) nu a intervenit la timp si decisiv. Nu inteleg cum pot ajunge unii atat de indobitociti incat sa fie nepasatori cand asa ceva se petrece sub ochii lor. Si asta ma sperie cel mai tare si imi da motive sa plec din tara asta, mai mult decat ce pot face toti politicienii la un loc.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
E greu...de cand am intrat in tara tot imi rasar in minte cuvintele lui Brancusi...Da , sunt chestii care s-au facut...doar ca altele, mai multe, s-au degradat si mai mult...Oamenii au devenit mai mizerabili, casele sunt mai mizerabile, si inlauntru, si in afara... Se pare ca din ce in ce mai multi incep sa se complaca in mizerie (cea fizica e evidenta si omniprezenta , cea morala vine imediat dupa), mizerie care s-a infipt in inima natiei...Sincer , pot intelege ca nu sunt bani de asfaltari, ca in jurul blocului este cimentul si asfaltul pe care l-am gasit copil fiind in 1978...dar in casa si in suflete...cine sa faca curat, cine sa trezeasca speranta? Ca acum mi-e clar , toti banii din lume nu vor schimba soarta natiei, ne-am tiganit in cea mai rea directie posibila...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Leutz

@Costique, nu e nimic schimbat acasa. Esenta natiei e absolut la fel; iar efectele ei sunt absolut aceleasi. Tu esti cel care a fost expus la un alt mediu si te-ai "deconditionat" de la mediul vechi. In realitate vechiul mediu a devenit doar diferit. Ai perceptia ca e mai rau, pentru ca esti in Suedia. Daca erai in Laos sau Zimbabwe sau mai stiu pe unde, perceptia ar fi fost ca e ceva mai bine. E un efect psihologic normal.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Poate...desi am indoieli. Macar tu esti optimist, este loc de mai bine si va fi, chiar daca undeva intr-un viitor...Ala care inventeaza primul o menajera robot devine miliardar intr-un an...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008