0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
@f.cristi si @enicky, va intreb pentru ca aparent va gasiti cam pe aceeasi lungime de unda in privinta parerilor pe aceasta tema: sunteti evaluati formal la locul de munca? Va sunt stabilite obiective? Daca da, cine vi le stabileste, cum sunt masurate si cum arata procesul de evaluare? Cunoasteti exemple de angajati la stat care au fost dati afara in urma unor rezultate proaste la evaluari?
Ne gasim uneori pe aceeasi lungime de unda deoarece, cel putin eu, vorbesc din proprie experienta, adica exact pe ce traim zi-de-zi, nu din citit presa, bloguri sau stiri tv.
La noi se fac evaluari si eu le consider corecte si conforme cu realizarile obtinute.
Speram la un raspuns mai detaliat.
Citat din: NicNic din 24.Iun.2019, 09:18:27 a.m.Personal suplimentar, fonduri suplimentare ... Adica si mai multi bani pentru buget. De unde? Si, pentru ce? Fiindca este greu sa muncesti? Aici pot spune ca @f.cristi vorbeste chiar la concret : O persoana(maxim doi) trebuie sa intocmeasca un caiet de sarcini si in timpi minimi(daca se putea ieri) si caietul trebuie sa cuprinda si chestii tehnice de functionare, de mentenanta, financiare si juridice. Este aproape imposibil sa nu scape ceva.... Si vine oracle si spune ca virgula aia nu e prinsa in caiet, trebuie platit suplimentar. La noi s-a chinuit o mare companie IT vreo sase luni sa implementeze un "integrat", au depasit si suplimentarea termenului si pana la urma s-au lasat pagubasi.
Personal suplimentar, fonduri suplimentare ... Adica si mai multi bani pentru buget. De unde? Si, pentru ce? Fiindca este greu sa muncesti?
Citat din: toma din 24.Iun.2019, 12:36:40 p.m.@f.cristi si @enicky, va intreb pentru ca aparent va gasiti cam pe aceeasi lungime de unda in privinta parerilor pe aceasta tema: sunteti evaluati formal la locul de munca? Va sunt stabilite obiective? Daca da, cine vi le stabileste, cum sunt masurate si cum arata procesul de evaluare? Cunoasteti exemple de angajati la stat care au fost dati afara in urma unor rezultate proaste la evaluari? Ne gasim uneori pe aceeasi lungime de unda deoarece, cel putin eu, vorbesc din proprie experienta, adica exact pe ce traim zi-de-zi, nu din citit presa, bloguri sau stiri tv. La noi se fac evaluari si eu le consider corecte si conforme cu realizarile obtinute. "Atat timp cat politicul este cel care dicteaza managementul" eu n-as spune ca "raspunderea se dilueaza", as merge mai departe si as spune ca deciziile care se iau nu sunt cele mai fericite ! Din fericire, organizatia in care imi desfasor activitatea, prin natura obiectului de activitate, este in tangenta directa cu mediul(tehnic) privat si atunci si oamenii trebuie sa fie bine alesi, sa fie buni profesionisti.