Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856951 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

@Costique, nu e nimic schimbat acasa.
     Cu tot respectul, da-mi voie sa te contrazic !
   Locuiesc aici si ma minunez aproape zilnic de cat de mult s-a dregradat fiinta umana : "oamenii au devenit mai mizerabili,..... Se pare ca din ce in ce mai multi incep sa se complaca in mizerie, mizerie care s-a infipt in inima natiei.." spune @Costique si din pacate este adevarat.

Atata egoism, atata indiferenta, atata rautate, atata invidie, atata pupincurism, cat vad de cel putin 10(zece)ani incoace, eu n-am vazut niciodata !

NU mai exista toleranta, intelegere, nu mai spun altruism...Ura colcaie precum apa la o suta de grade.... Exemple gasim chiar aici, nici nu trebuie sa cautam departe...
   Sa citim 7-8 postari in spate si vedem toleranta ! Si apoi vedem ura... pacat, mare pacat. Nu ne-am nascut nici in ura, nici din ura, ne-am nascut din dragoste !

Zice un coleg, si nu  greseste, ca raul(ca orice boala) trebuie sa-l curmi la propriu, nu doar efectele lui ! Intrebarea este cum? Cred ca e treaba cu paiul si cu barna din ochi !

Cand aveam vreo 23 de ani, la serviciu umbla vorba(de la cei mai in varsta) despre comunisti ca daca nu esti cu ei, esti impotriva lor.
Nu stiu de ce, dar in multe postari vad si aici cam aceeasi situatie !
Nici chiar o opinie diferita nu mai este acceptata...
   Pacat ! 

(Imi cer scuze(anticipat), daca cineva se simte lezat de postarea mea, fac mentiunea ca nu am dorit sa atac/jignesc pe cineva.)

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
In acest moment am o mare problema... as vrea sa ma intorc ACASA, daca nu acum macar mai incolo, la batranete... dar mi-e teama ca o sa ajung ca tipul ala de acum un secol, cel mai destept din lume, care a murit sarac si ostracizat, un geniu neinteles care n-a putut sa faca pace cu lumea si compromisuri... Compromisurile cerute de traiul in societatea romaneasca "moderna" ajung sa fie catastrofale pentru idiotii ca mine, educati in comunism sa fie cinstiti si curati... Ma tot gandesc daca traiul langa familie va acoperi misorul urat... daca nu vine Alzheimer-ul mai intai sa le rezolve pe toate...un nebun fericit mi-e viitorul?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Soimu

• 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
De cand e stirea? Ce treaba au "pesedeii"?
Instanta s-a pronuntat acum 4 zile.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Pai Mihaiela Iorga Moraru, revocata de DNA si trimisa in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, abil reciclata de Aneta3&Co, a ajuns procuror de caz in cadrul Sectiei Speciale (a PeSeDe-ului)...

Iar chestia asta - chiar daca a fost anulata intre timp (ceea ce e neclar) - tot reprezinta un precedent periculos pentru simplul fapt ca s-a intamplat. De ce?
- actiunea SS-ului s-a extins si la persoane non-magistrati;
- actiunea s-a intamplat fara a avea o baza legala.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline NicNic

In articolul din 11.07.2019 scrie asa:
"La Judecătoria Slatina urmează să se judece în data de 20 iulie ordonanța președințială pentru a se decide dacă Sorina poate pleca din țară, în SUA, împreună cu familia adoptivă."

Deci nu pare a fi foarte clarificata situatia.
Oricum, ideea e  ca nu trebuia sa se ajunga la a se dezbate o astfel de problema.

Oricum, aici nu calitatea de pesedist ar fi de vina, in caz ca vreun membru PSD ar fi vinovat de asa ceva.
In articol am simtit o inversunare a autorului, cam exagerata.
A folosit niste prescurtari ("SS") care mi se par belicoase, de-a dreptul.

Cred ca ar trebui sa incercam sa separam prostia personala de caracteristicile unui partid. Oricare ar fi contextul.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: gabineg, toma

Offline shpeedy

http://www.raducraciun.ro/romania-se-imprumuta-scump-sau-ieftin/ - o intrebare care ar trebui sa ne preocupe daca ne intereseaza sustenabilitatea in viitor a acestei tari...

Omu' este un profesionist in domeniul financiar-bancar; il urmaresc de cativa ani pe blog si in diverse articole pentru ca pune intrebarile corecte si te forteaza oarecum sa-ti pui si tu intrebari si sa cauti raspunsuri.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 17.Iul.2019, 09:44:07 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: NicNic

Offline NicNic

Oare cand se vor opri astfel de obiceiuri, in Romania?

Sau eu am devenit prea suspicios cand vad persoane de 24 de ani angajate in functii de consilieri? Cata experienta pot avea? Ce le recomanda?

PS.: Poate avem colegi de forum ce cunosc situatia din interior si ne lamuresc cat de oportune sunt aceste angajari.  ;)
« Ultima Modificare: 17.Iul.2019, 11:01:18 a.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ...

Situatia "la cald, din interior" doar Grindeanu cred ca o stie, noi putem doar comenta la rece in legatura cu exteriorul consilierelor :)