@Costique, nu e nimic schimbat acasa.
Cu tot respectul, da-mi voie sa te contrazic !
Locuiesc aici si ma minunez aproape zilnic de cat de mult s-a dregradat fiinta umana : "
oamenii au devenit mai mizerabili,..... Se pare ca din ce in ce mai multi incep sa se complaca in mizerie, mizerie care s-a infipt in inima natiei.." spune
@Costique si din pacate este adevarat.
Atata egoism, atata indiferenta, atata rautate, atata invidie, atata pupincurism, cat vad de cel putin 10(zece)ani incoace, eu n-am vazut niciodata !
NU mai exista toleranta, intelegere, nu mai spun altruism...Ura colcaie precum apa la o suta de grade.... Exemple gasim chiar aici, nici nu trebuie sa cautam departe...
Sa citim 7-8 postari in spate si vedem toleranta ! Si apoi vedem ura... pacat, mare pacat. Nu ne-am nascut nici in ura, nici din ura, ne-am nascut din dragoste !
Zice un coleg, si nu greseste, ca raul(ca orice boala) trebuie sa-l curmi la propriu, nu doar efectele lui ! Intrebarea este cum? Cred ca e treaba cu paiul si cu barna din ochi !
Cand aveam vreo 23 de ani, la serviciu umbla vorba(de la cei mai in varsta) despre comunisti ca daca nu esti cu ei, esti impotriva lor.
Nu stiu de ce, dar in multe postari vad si aici cam aceeasi situatie !
Nici chiar o opinie diferita nu mai este acceptata...
Pacat !
(Imi cer scuze(anticipat), daca cineva se simte lezat de postarea mea, fac mentiunea ca nu am dorit sa atac/jignesc pe cineva.)