Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856523 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

@enicky, fara suparare, de ceva vreme ma tineam sa-ti spun ca fiecare postare a ta - cel putin in aria asta - ma duce cu gandu' la "daca tacea..." ; acuma depinde de tine cum o sa iei aceasta remarca - o dai cu Reportu' sau o iei ca un feedback din care sa extragi ceva folositor tie...

@gabineg: sincer sa fiu, atata vreme cat tot de vehicule cu MAS/MAC vorbim, nu consider ca impactul din perspectiva poluarii mai mari face o atat de mare diferenta la nivelul orasului intre Euro4-5-6 (cheia e sa minimizezi mersul cu masina); oare daca ma incui intr-un garaj cu un auto Euro6b-c-d cu motorul mergand as reusi sa fentez moartea? Ma cam indoiesc...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline f.cristi

@enicky, fara suparare, de ceva vreme ma tineam sa-ti spun ca fiecare postare a ta - cel putin in aria asta - ma duce cu gandu' la "daca tacea..." ; acuma depinde de tine cum o sa iei aceasta remarca - o dai cu Reportu' sau o iei ca un feedback din care sa extragi ceva folositor tie...
Noroc ca mai sunt unii care sa (ne) puna la punct ca altfel ce ne faceam...
"Daca tacea...vorbeam numai noi". Dar nu vrea sa tacea

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline aavii

https://observator.tv/eveniment/un-barbat-satu-mare-isi-tine-calul-in-apartament-video-296658.html

contactat telefonic, calul nu a dorit sa faca comentarii.  :-))

Doaaaamne, voi nu ati auzit ce au inceput astia sa faca cu pielea de cal???
  • Suzuki Vitara S grade

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ca-n bancul cu "s-au luptat de dimineata pana seara, iar la caderea noptii a venit padurarul" si i-a dat afara din padure  =))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ntire2000, toma

Offline Soimu

Cred ca personajul s-a saturat de servici la Stat, dar nu are "impuls" si asteapta un "push":

• 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000, shpeedy

Offline enicky

Am avut-o si eu pe WhatsApp si daca ar mai fi lucrat acolo nu cred ca ar fi dat interviul respectiv. La stat daca nu-ti convine iti dai demisia si pleci, nu te tine nimeni cu forta...
Cred I s-a dat  "push"  si acum se razbuna si el cum poate. Am mai vazut fenomenul.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Soimu

Offline Soimu

Am avut-o si eu pe WhatsApp si daca ar mai fi lucrat acolo nu cred ca ar fi dat interviul respectiv. La stat daca nu-ti convine iti dai demisia si pleci, nu te tine nimeni cu forta...
Cred I s-a dat  "push"  si acum se razbuna si el cum poate. Am mai vazut fenomenul.

F.adevarat (daca discutam de personaj)...insa cele relatate chiar sunt chestiuni adevarate si mai mult decat suparatoare pt. omul cinstit, si ne afecteaza pe toti, daca tot ne intrebam de ce nu avem autostrazi, spitale dotate si aseptice, scoli civilizate, poduri reparate si pensii civilizate (ma refer la cele normale nu speciale care sunt "hipercivilizate" si inca mult in plus!)
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline enicky

F.adevarat (daca discutam de personaj)...insa cele relatate chiar sunt chestiuni adevarate si mai mult decat suparatoare pt. omul cinstit,
    As putea sa dau un contra-exemplu, la sotie la serviciu chiar au nevoie de oameni, au avut anuntat concurs si nu s-a prezentat nimeni. La ei nu stiu cum sa se mai imparta, unul tine locul altuia...deci nu peste tot este aceeasi situatie.

In alta ordine de idei azi am vazut o reclama la tv. care m-a uimit : o multinationala al carui obiect de activitate este comertul(supermarket) facea reclama  legumelor romanesti : rosii, ardei gras, castraveti, etc. Sa venim cu incredere la raionul cu produse romanesti !

Ne intrebam(cei care am vazut reclama!), oare atat de tare ne-am indobitocit, incat noi si acum, in luna iunie mai cumparam legume de import ?
   Si trebuie sa vina un strain sa ne spuna "cumparati de-ale voastre ca sunt bune" ?

Mi se pare ca nu-i adevarat, parca n-as trai aici...

Chiar sa nu mai stim ce e bun, ce e gustos ? Asa usor de pacalit am ajuns?!
« Ultima Modificare: 22.Iun.2019, 02:21:00 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

In alta ordine de idei azi am vazut o reclama la tv. care m-a uimit : o multinationala al carui obiect de activitate este comertul(supermarket) facea reclama  legumelor romanesti : rosii, ardei gras, castraveti, etc. Sa venim cu incredere la raionul cu produse romanesti !

Cât de sigur poti sa fi ca alea chiar sunt legume românesti?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού