Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 928994 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Prin popor avem o vorbă: din căcat nu poți să faci bici care să mai și pocnească.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

De pocnit, n-o sa pcneasca, nici al lui bolovan n-a pocnit pentru ca nu asta era menirea lui, biciul trebuia sa-l simtim noi pe spinare !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

Cum este validata prostia si demagogia ?
Zi decisivă pentru liberali. PNL organizează duminică, 21 iunie, un Congres Extraordinar în care Ilie Bolojan este singurul candidat la președinția partidului
  Cum altfel, decat printr-un congres, adica "bate fierul cat e cald", altfel pierzi scaunelul ! N-as fi crezut ca acest partid poate fi asa de usor manipulat si condus practic de un impostor, dar uite ca se poate !
    „Dragi colegi, știți care este miza acestui congres? Miza acestui congres este despărțirea definitivă de PSD. Și mai este recâștigarea identității noastre, o identitate pe care am exprimat-o încă de la Congresul de anul trecut prin documentul programatic Modernizare cu Rădăcini și pe care astăzi președintele partidului a dezvoltat-o și a preluat-o în moțiunea dânsului", ne spune al doilea demagog al pnl-ului ! (in acelasi articol)
    Discurs vadit pupincurist, in acest congres parca vedem PCR-ul in sedinta extraordinara(macar aia nu-l numeau congres!) pentru excluderea unor membri, care si-au exprimat liber alta opinie politica decat cea a liderului! Pai de ce dracu am mai facut revolutie, daca nici libera exprimare nu mai avem?!

De ce a simtit bolojan nevoia de congres, cand d-abia au incheiat unul anul trecut? Se cam clatina scaunul de prezident si n-ar fi vrut sa sufere dublu esec?!
In compensatie, candidat unic la sefia partidului si evident reales... la al nspelea congres!  Oricum gogoasa bolovan se va dezumfla, mai devreme sau mai tarziu...
Miza Congresului de duminică nu a fost neaparat alegerea președintelui, ci separarea apelor în partid. Bolojan și-a instalat propria echipă la conducere, a îndepărtat dizidenții și a obținut mai multă putere. Nu este clar, în acest moment, dacă și în structurile mai largi ale partidului s-au separat apele, ori s-au tulburat mai tare.

Fostul lider liberal Crin Antonescu a criticat Congresul extraordinar al PNL, pe care l-a numit „Congresul trădătorilor”
Crin Antonescu afirmă că în ultimii 36 de ani nu a mai întâlnit „o formă mai potrivită pentru cuvântul trădare” decât evenimentul intern al liberalilor, acuzând „impostură, nerușinare și falsificarea istoriei”.
 Probabil că, uneori, nu-ți permiți nici să vomiți. Înghiți”, încheie Antonescu.

Chiar asa ! Cand ii vezi, iti vine sa vomiti ! Si nu numai pe liberali !
« Ultima Modificare: 22.Iun.2026, 11:03:34 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Tineti minte câteva cuvinte:

NOAPTEA CA HOȚII.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

[...]

Te referi la demagogia pesedista?
Sau la a celor ce s-au considerat liberali, dar au ascultat orbeste de conducerea PSD?

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15061
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Votați guvernul, că vă ia dracu'! :-j

Update: nu vă ia dracu', vă ia premierul desemnat.

Sunt curios dacă va da biciclete sau ochelari simpatizanților, precum a făcut-o "duamna"...
« Ultima Modificare: 23.Iun.2026, 07:05:20 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

AUR,  votați guvernul, că vă ia dracu'! :-j

Update: nu vă ia dracu', vă ia premierul desemnat.

Sunt curios dacă va da biciclete sau ochelari simpatizanților, precum a făcut-o "duamna"...

Te referi la vouchere pentru biciclete, pe care apoi le-a impozitat?  ;-)
Desteapta-te romane!

Offline NicNic

Guvernul Adrian Veștea a picat la vot cu 189 de voturi pentru și 23 contra. Veștea: Eu consider că mi-am făcut datoria

Ce datorie si-o fi facut? Avea vreo sarcina sau ordin primit pe care l-a dus la bun sfarsit?

E de rau daca un agramat care nici nu stia sa citeasca biletelul, a ajuns iar sa fie candidatul politicienilor pentru postul de prim ministru.
De parca nu ne-am saturat de Viorica, Ciuca, Ciolacu si altii ca ei !

Ma gandesc ca au fost si oameni care au zis mai bine sa fie votat Vestea premier, pentru binele acestei tari ... Oare au fost seriosi cei care au gandit asa?

Sa vedem cine va mai urma ...
Premier Grindeanu!
Sa fie, ca are tara nevoie!

Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

George Simion, respect!

Credeam că va trăda, dar nu a făcut-o.
La o adică, chiar nu (mai) are nevoie de PSD.

Se vede ca omul a făcut facultatea pe bune, știe marketing.
Dimineață are vreo 50% în sondaje.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού