Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 929011 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Corect, sunt perfect justificate salariile de la 10-15000 de euro în sus, cele ale unor smecheri.
De care Bolojan a aflat abia acum o săptămâna si ceva.

După ce a impozitat pensiile de peste 3000 de lei (vreo 590 de euro) s-a gândit omul să intre tare si în liga băieților deștepți.
Doar că ăia l-au mâncat cu tot cu fulgi .... pardon, sprânceană .....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Am sters postarea initiala fiindca discutam in zadar.
Ai parerile tale, eu pe ale mele.

:good:

Sper doar ca Romania sa isi gaseasca drumul spre ceva mai bun decat ne-au oferit politicienii nostri pana acum.
« Ultima Modificare: 07.Mai.2026, 11:42:40 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

....Eu chiar nu înteleg de ce prostii sufera si de sindromul Stockholm.
Le place sa traiasca toata viata mintiti si furati, ca vai de mama lor.
Cum apare câte unul din asta guraliv si care pretinde ca pune rahatul pe bat, cum pun toti botul si-l aduleaza.
....
    Nu numai ca sufera de sindrom, dar mai sunt si analfabeti funcionali : una vad si alta inteleg, citesc si nu pot procesa informatia, ii spui ca unora li se taxeaza ilegal veniturile, iar ei spun ca va fi bine, deci un mediu tocmai bun sa aplici taxe unora care n-au nicio vina !
  Confirm ce a mentionat colegul @bisti, iar sncfr si tarom sunt sugative de ban public pentru ca au organigrame umflate si de investitii nu mai raman bani.

Intrebarea mea, retorica evident, este cat poti fi de sadic incat sa atentezi la veniturile unui batran ?

Cred ca oriunde in Europa nu rezista 3 luni in functie !!!!!!!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

....Eu chiar nu înteleg de ce prostii sufera si de sindromul Stockholm.
Le place sa traiasca toata viata mintiti si furati, ca vai de mama lor.
Cum apare câte unul din asta guraliv si care pretinde ca pune rahatul pe bat, cum pun toti botul si-l aduleaza.
....
    Nu numai ca sufera de sindrom, dar mai sunt si analfabeti funcionali : una vad si alta inteleg, citesc si nu pot procesa informatia, ii spui ca unora li se taxeaza ilegal veniturile, iar ei spun ca va fi bine, deci un mediu tocmai bun sa aplici taxe unora care n-au nicio vina !
  Confirm ce a mentionat colegul @bisti, iar sncfr si tarom sunt sugative de ban public pentru ca au organigrame umflate si de investitii nu mai raman bani.

Intrebarea mea, retorica evident, este cat poti fi de sadic incat sa atentezi la veniturile unui batran ?

Cred ca oriunde in Europa nu rezista 3 luni in functie !!!!!!!!

Iar nu ai inteles ce am scris: amaratii prostiti de PSD-isti nu gandesc mai sus de burta. Nu au cum sa priceapa ca nu  mai ajung banii pentru pomana promisa (majorari nejustificate de venit).

PS: Te referi la batranii magistrati, au atentat la pensiile lor? Stai linistit, ca atentarea la veniturile lor se va face peste ani si ani, nu le mai duce grija.

PS2: Inchiderea  SNCFR sau TAROM ar fi ca si cum ti-ai darama casa ca sa nu mai consumi bani cu intretinerea ei ... Inteligenta solutie, n-am ce zice .... Sau crezi ca pot opera fara personal?

PS3: Oriunde in Europa nu s-au facut atatea pomeni electorale si asa de mari! De asta Romania are deficitul cel mai mare. Si inflatia anuala de 10%. Deocamdata.
Si oamenii pacaliti de PSD acum ar vrea sa fie tot PSD la putere .... Asta da exemplu de sindrom Stockholm.
« Ultima Modificare: 08.Mai.2026, 03:12:03 a.m. de NicNic »
Desteapta-te romane!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1693
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
@NicNic cred ca @enicky nu la pensionarii din magistratura se gandea , cred ca la celelalte categorii de pensionari, ai uitata de 1 zi de concediu medical, de persoane cu dezabilitati si mai sunt cateva categorii care au adus prosperitate tarii :-j :-j prin ideiile reformatoare marca Bolo.
Cand spui majorari de venituri la ce te referi??
Iar la Sncfr, Tarom si Metrorex acolo este sinecuri politice, acolo toti care au condus ar trebui dusi la puscarie pt rea intentie in genstionarea societatilor. Dar nu poti trimite la puscarie nemurile
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: ntire2000, enicky

Offline NicNic

Venituri de tip salarii, ajutoare sociale, pensii, etc. care au fost acordate in mod electoral, fara acoperire economica.
La asta m-am referit.

Stiu la ce se gandeste tizul meu (@enicky) cand spune "unui batran".
Eu am interpretat parerea lui, ca sa priceapa ca sunt si alte tipuri de batrani care si-ar merita revizuirea pensiei, cu varf si indesat.

Legat de SNCFR & celelalte, tizul a amintit de personal angajat pe organigrame umflate. Nu doar de cel din functii de conducere sau doar de sinecuri.

Cand Basescu/Boc au taiat salariile bugetarilor cu 25% (parca asa a fost), a facut-o ca sa nu suprataxeze economia si sa nu dea afara vreo 70.000 de bugetari, Cam astea erau alternativele nu? Ati fi vrut sa se faca si acum, precum in 2010 la guvernarea Boc?

Macar in 2009 nu era de vina Romania pentru criza economica.
Dar acum ne-am "tras-o" singuri la buzunar, sustinand masurile lui Ciolacu, Ciuca, Viorica, Grindeanu, s.a.m.d.
Desteapta-te romane!

The following users thanked this post: saureign

Offline enicky

...Cand spui majorari de venituri la ce te referi??
Iar la Sncfr, Tarom si Metrorex acolo este sinecuri politice, acolo toti care au condus ar trebui dusi la puscarie pt rea intentie in genstionarea societatilor. Dar nu poti trimite la puscarie nemurile
    @BrSx4 tu ai inteles cum ai vazut scris(si cum era normal), dar deja m-am obisnuit ca unii sa interpreteze, chiar sa reinterpreteze postarile dupa bunul plac sau dupa capacitatea de procesare, fata de ce apare negru pe alb, asa ca nu ma deranjez sa explic, pt.ca mai rau fac.
     Despre cfr si metrou nu prea am cunostinta, dar la tarom stiu sigur ca organigrama e umflata.
      Vad ca mai sunt niste info gresite despre alt mare escroc reales, dar nu le mai dezvolt, ne mai fiind de actualitate.
      Fac totusi o precizare : organigramele se "umfla" tocmai ca sa aiba loc sinecurile, indiferent ca sunt posturi de executie sau management.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline NicNic

[...]
     Despre cfr si metrou nu prea am cunostinta, dar la tarom stiu sigur ca organigrama e umflata.
     [...]
      Fac totusi o precizare : organigramele se "umfla" tocmai ca sa aiba loc sinecurile, indiferent ca sunt posturi de executie sau management.

Nu stii daca si la ANCOM era umflata organigrama?
Or fi fost ceva sinecuri si pe acolo?
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού