0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
....Eu chiar nu înteleg de ce prostii sufera si de sindromul Stockholm.Le place sa traiasca toata viata mintiti si furati, ca vai de mama lor.Cum apare câte unul din asta guraliv si care pretinde ca pune rahatul pe bat, cum pun toti botul si-l aduleaza.....
Citat din: ntire2000 din 07.Mai.2026, 03:53:30 p.m.....Eu chiar nu înteleg de ce prostii sufera si de sindromul Stockholm.Le place sa traiasca toata viata mintiti si furati, ca vai de mama lor.Cum apare câte unul din asta guraliv si care pretinde ca pune rahatul pe bat, cum pun toti botul si-l aduleaza..... Nu numai ca sufera de sindrom, dar mai sunt si analfabeti funcionali : una vad si alta inteleg, citesc si nu pot procesa informatia, ii spui ca unora li se taxeaza ilegal veniturile, iar ei spun ca va fi bine, deci un mediu tocmai bun sa aplici taxe unora care n-au nicio vina ! Confirm ce a mentionat colegul @bisti, iar sncfr si tarom sunt sugative de ban public pentru ca au organigrame umflate si de investitii nu mai raman bani. Intrebarea mea, retorica evident, este cat poti fi de sadic incat sa atentezi la veniturile unui batran ? Cred ca oriunde in Europa nu rezista 3 luni in functie !!!!!!!!
...Cand spui majorari de venituri la ce te referi??Iar la Sncfr, Tarom si Metrorex acolo este sinecuri politice, acolo toti care au condus ar trebui dusi la puscarie pt rea intentie in genstionarea societatilor. Dar nu poti trimite la puscarie nemurile
[...] Despre cfr si metrou nu prea am cunostinta, dar la tarom stiu sigur ca organigrama e umflata. [...] Fac totusi o precizare : organigramele se "umfla" tocmai ca sa aiba loc sinecurile, indiferent ca sunt posturi de executie sau management.