Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 929011 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Am ascultat inregistrarea unui interviu telefonic la Digi cu ex-presedintele marinar si dupa 2 mandate(10ani) plus 12 ani de cand nu mai e in functie, am auzit prima idee rationala emisa de acesta : bolojan ar trebui sa faca un compromis si sa ramana in coalitie, pentru ca are de ales intre a pierde Romania 30mil de euro din SAFE si PNRR si orgoliul personal !
     Intrebat daca el a facut un asemenea compromis politic, a raspuns, citez : "l-am pus pe Ponta premier, si am zis ca nu-l pun".

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

E singurul care l-a lăsat pe fra'su să facă bulău.
Alții nu știu cum să-și salveze și curvele.

In altă ordine de idei .... asta ne așteaptă.... și cu cât mai repede cu atât mai bine.
Pisica trebuie ruptă în două.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Chiar astept sa vina golanii la putere.
Asa nu se mai poate.

CSM a decis în secret ca magistrații să primească în continuare diurnă de 2% pe zi.

Atâta stres si foame e pe ei ca nici nu mai gândesc corect.

Unul ia aproape 5 ani pentru furt, altul doar 3 ani pentru viol.
Pentru omor cât se da?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

.... pentru ca are de ales intre a pierde Romania 30mil de euro din SAFE si PNRR si orgoliul personal !
      Scuze, nu milioane, e vorba de miliarde !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

O țară fără nici un viitor.

Nu trece nici o zi fără să mă minunez în ce țară defectă trăiesc.
Și fiecare nouă zi care vine aduce parcă și mai mult absurd în viețile noastre.

Iar căderea societății în extremism (ideologic, politic, social, economic) este o realitate tot mai certă, ăia proști dar mulți (vorba lui Lăpușneanu) vor răzbunare.
Așa nu se mai poate.
« Ultima Modificare: 28.Mai.2026, 12:11:13 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Lipsa de antrenament.

Offline NicNic

Pai, "daca ne antrenam cu echipament militar, guvernantii vor sa ne bage in razboi! "
Nu asa se zice?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!