Pana la urma, tragem linie si sa vedem ce avem: Romania trece prin mai multe crize la acest moment, una e lipsa unui guvern, care o genereaza pe a doua, imposibilitatea absorbtiei fondurilor europene mai sus mentionate.
Apoi euro a crescut, dupa multi ani de stagnare, combustibilul este cu 30% mai scump(chiar daca nu din vina noastra) si nu in ultimul rand, inflatia a sarit de 10% !
Din hoti, ipocriti, ignoranti, sau patriotarzi, pe astia i-am votat si i-am ales si din ei trebuie sa iasa un guvern ! Nu cred ca suntem in cea mai buna situatie financiara incat sa ne permitem alegeri anticipate(cum isi doresc unii!). Cel putin, asa vad eu lucrurile !
Cine nu reuseste sa vada situatiile astea simple pe care le resimtim in propriul portofel... nasol, cred ca are probleme grave...
Concret, de cine se impiedica Romania acum? De un ardelean ingamfat si orgolios, care nu stie sa piarda cu demnitate(pentru ca nu o are, e de fapt las!) si de un D.Fritz, pianist/violonist(asta e pregatirea lui) fost consilier al unui ex.presedinte german, si cine stie omul cui este acum ! Ce mama... au facut bun astia doi , de au ajuns acolo unde sunt acum!