Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 929010 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Observ cat de scurta e memoria unora ....
Auzi, sa facem compromis cu parsivii si impostorii de ne conduc de 30 si ceva de ani tara noastra.
Pare ca nu le-a ajuns, mai vor inca o tura cu ei ....

O sa vedem peste niste ani care 13-15 iunie a fost mai nefast pentru aceasta tara.... Cel din 1990 sau cel din 2026.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Nu sunt fan Bolojan, omul a fost un imbecil care n-a avut curajul să apuce taurul de coarne, l-a apucat fix de coadă.

In schimb, sunt sătul de absolut toți jegoșii ăstia care pretind că vor binele țării astea eșuate și pozează în binefăcătorii ei.
Vreau să se ducă toți naibii și să ajungă AUR la guvernare ca să dea un reset complet poporului ăsta de idioți creduli, poate așa ne mai vin mințile la cap.
Daca nu, măcar să știm o treabă.

Poza asta spune totul despre curvasaria politică în care ne aflam, Bolojan nu-i cu nimc mai bun decât alții - Vestea ăsta e la fel de corupt ca oricare alții din PSD.
Cine a crezut că e o maica Tereza a fost un naiv, ca să nu zic prost.

PS: Vestea ăsta parcă e frate cu Ciuca, sau doar mi se pare .... că amândoi parcă au fața aia clasică de retardați ajunși prea sus în lantul trofic.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Ce e deosebit în poză? Un peședintele și un prim-vicepreședinte la PNL.  :-/

Offline NicNic

Mai degraba un demis si un desemnat numit, din acelasi timp.
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

Ce e deosebit în poză? Un peședintele și un prim-vicepreședinte la PNL.  :-/

Depinde cum interpretezi: un prost și un hoț sau un fraier și un corupt.
Sau orice altă combinație din astea patru.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Poți să o interpretezi cum vrei... dar poza în sine nu spune nimic.

Offline ntire2000

Sunt o persoana curajoasa.

Individul e maxim de nota 5 - cum e turcu si pistolul....
In schimb, comentariile articolului sunt de nota 10.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15061
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
PS: Vestea ăsta parcă e frate cu Ciuca, sau doar mi se pare .... că amândoi parcă au fața aia clasică de retardați ajunși prea sus în lantul trofic.

Și văr primar cu Viorica.  :-j
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: NicNic

Offline enicky

Pana la urma, tragem linie si sa vedem ce avem: Romania trece prin mai multe crize la acest moment, una e lipsa unui guvern, care o genereaza pe a doua, imposibilitatea absorbtiei fondurilor europene mai sus mentionate.
Apoi euro a crescut, dupa multi ani de stagnare, combustibilul este cu 30% mai scump(chiar daca nu din vina noastra) si nu in ultimul rand, inflatia a sarit de 10% !
   Din hoti, ipocriti, ignoranti, sau patriotarzi, pe astia i-am votat si i-am ales si din ei trebuie sa iasa un guvern ! Nu cred ca suntem in cea mai buna situatie financiara incat sa ne permitem alegeri anticipate(cum isi doresc unii!). Cel putin, asa vad eu lucrurile !
 Cine nu reuseste sa vada situatiile astea simple pe care le resimtim in propriul portofel... nasol, cred ca are probleme grave...
  Concret, de cine se impiedica Romania acum? De un ardelean ingamfat si orgolios, care nu stie sa piarda cu demnitate(pentru ca nu o are, e de fapt las!) si de un D.Fritz, pianist/violonist(asta e pregatirea lui) fost consilier al unui ex.presedinte german, si cine stie omul cui este acum ! Ce mama... au facut bun astia doi , de au ajuns acolo unde sunt acum!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Daca unii uita cum s-a ajuns de nu avem guvern, inseamna ca au memoria scurta. Ori selectiva.

Insa un mare adevar ai scris, tizule! "hoti, ipocriti, ignoranti, sau patriotarzi, pe astia i-am votat si i-am ales si din ei trebuie sa iasa un guvern"

Deci ne meritam soarta!

Desteapta-te romane!