Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 928994 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Mda, e clar ca sunt destui care ling moaste (politice). Moaste vechi, moaste noi.

De asta o sa ramanem blocati in mizeria asta de politica putreda, facuta de niste smecherasi politici crescuti din vechea ideologie.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline sfichiu

...si daca tot se vorbeste de ...curve!!!                 
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: fireburn, ntire2000, NicNic

Offline enicky

Cine este de fapt Siegfried Muresan? Destul de ambigu CV-ul si o cariera chiar ciudata, si a lui si a sotiei...
Cineva este in spatele lui!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

Grindeanu dă vina pe Bolojan pentru că nu s-a refăcut coaliția: „Nu noi ne-am schimbat punctul de vedere”
    Nu trebuie sa ne spuna Grindeanu, se vede cu ochiul liber ca bolovanul tine cu dintii de functie, ca e frustrat ca a fost inlaturat si el insusi se identifica cu partidul.
   Nu pot intelege atata demagogie la un om, care efectiv face de ras Ardealul si care spune cu tupeu ca a facut reforme in doar cateva luni. Am stat si am cautat si n-am gasit O reforma cel putin, in ideea ca o crestere de taxa, sau un impozit nou(vezi pensii) NU poate fi numit "reforma" ! Doamne, cat poate fi de NESIMTIT !!!!! pe cine am avut pm.
   Du-te in numarul lui el cote si lasa-ne!

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Cine este de fapt Siegfried Muresan? Destul de ambigu CV-ul si o cariera chiar ciudata, si a lui si a sotiei...
Cineva este in spatele lui!

Ce ti se pare ciudat la persoana lui Siegfried Muresan? Sau la cariera lui?
Desteapta-te romane!

Offline NicNic

Grindeanu dă vina pe Bolojan pentru că nu s-a refăcut coaliția: „Nu noi ne-am schimbat punctul de vedere”
    Nu trebuie sa ne spuna Grindeanu, se vede cu ochiul liber ca bolovanul tine cu dintii de functie, ca e frustrat ca a fost inlaturat si el insusi se identifica cu partidul.
   Nu pot intelege atata demagogie la un om, care efectiv face de ras Ardealul si care spune cu tupeu ca a facut reforme in doar cateva luni. Am stat si am cautat si n-am gasit O reforma cel putin, in ideea ca o crestere de taxa, sau un impozit nou(vezi pensii) NU poate fi numit "reforma" ! Doamne, cat poate fi de NESIMTIT !!!!! pe cine am avut pm.
   Du-te in numarul lui el cote si lasa-ne!

Deci PSD isi retrage ministrii din guvernul pe care l-a sustinut odată cu formarea Coaliției PSD-PNL-USR-UDMR.
Apoi mai si introduce o motiune de cenzura ca sa dea jos guvernul din care a facut parte!

Dar acum e de vina Bolojan ca nu mai vrea guvern cu lasii din PSD ....

Zau ca e complicata politica asta....

Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

O țară tristă și eșuată iremediabil care-și lasă bătrânii să moară ca niște animale.
Chiar nu mai e nimic de zis, total de acord cu medicul chirurg.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

Realitatea cred ca e mult mai simpla, pentru ca nu e prima si nici nu va fi ultima : ca de obicei statul nu investeste si nu-l intereseaza sa rezolve astfel de situatii, iar organele statului din judet au inchis ochii ani buni de zile la aceasta afacere, pentru ca intrun final era o afacere, cum afacere este orice spital sau clinica medicala privata.
    Combinatia este ca cei implicati(pacient-patron) sa iasa multumiti la final, dar aici se pare ca ori un pacient a fost nemultumit, putin probabil, ori au fost "deranjate" organele statului, mult mai probabil, din anumite motive, in general usor de inteles, avand in vedere semilegalitatea de functionare.... Persoana deranjata a fost ori prefectul, ori presed. c.j., altfel nu se explica amploarea acestei actiuni, cu zeci de masini smurd, televiziune, etc.
     Totul este de fapt un "teatru" bine regizat din care vor pierde intai batranii, care sigur nu vor gasi un loc mai bun prin grija statului si probabil propietarul.
Nu stiu cat de bine erau ingrijiti acesti batrani, dar se pare ca statul, in neputinta lui, ii "depozita" acolo, ca un ultim popas inainte de a trece granita !

Offline ntire2000

Din filmarile prezentate foarte pompos, nu semăna deloc cu azilele groazei.
Oamenii ăia chiar păreau îngrijiți.

Iar faptul că noi ca țară am ajuns unde suntem cred că poate fi explicat prin asta.

Omul care zice astea este doxă, cred că nu avem mulți cu palmaresul lui.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: fireburn

Offline enicky

EXCLUSIV | Motivarea deciziei din al doilea dosar în care puciștii din PNL au înregistrat o victorie împotriva conducerii partidului. Echipa lui Bolojan s-ar fi ales la șefie, prin moțiune, în mod nelegal, conform unui nou Statut care nu era încă aprobat
      Se pare ca aveam dreptate cand spuneam ca se tine cu dintii de scaun ! De fapt de "scaune", si de la partid si de la guvern!

"Patriotul" unde era !!!!!!!!!!!!!

Update :
        Grindeanu a precizat că PSD nu are hotărâri decât că nu îl mai vrea pe Ilie Bolojan în funcția de prim-ministru.

Sorin Grindeanu a mai acuzat PNL de foarte multe „răzgândeli” și a enumerat:

După moțiunea de cenzură, noi am spus că nu dorim să mergem în altă majoritate. Nu ne împingeți către majoritate cu AUR, că nu facem așa ceva. Mergem în opoziție
Am spus da, PSD își asumă guvernarea. Votați-ne și intrăm în acest proces. Dintr-odată nu a mai fost valabil
Să-și asume PSD. Când am zis da, nu ne mai votează
Apoi să fie guvern tehnocrat, guvernul Tomac. Greu, dar am spus da.
Apoi au spus să nu mai fie nici secretari de stat, nici prefecți politici
Apoi au zis că nu mai vor cu Tomac că nu e guvern politic
Apoi au mers la Cotroceni și au spus ori guvern minoritar PSD, ori minoritar PNL-USR-UDMR
Apoi iar s-au răzgândit, noi vrem Siegfried Mureșan
Când spus hai acum semnez acel acord, au spus că vor guvern de armistițiu
„Am certitudinea că de fiecare dată când spunem da la ceva se inventează ceve nou, pentru că cineva își dorește să rămână la guvern cu voturile de la AUR. Guvernul Bolojan e în funcție la 60 de zile de la moțiune cu voturile AUR”, a susținut Sorin Grindeanu

Alt "patriot" !
Update :
     Sorin Grindeanu a susținut că „Ilie Bolojan nu a înțeles că e prim-ministru cu voturile PSD. (…) Ca să fii premierul unei coaliții trebuie să te caracterizeze și altceva în afară de încrâncenare, trebuie să fii dispus la dialog. (…) Ilie Bolojan nu a înțeles și a mers ca și cum PNL a câștigat alegerile”.

Mi se pare mult fake în imaginea publică (a lui Ilie Bolojan, n.red.)”, a declarat Sorin Grindeanu.

sublinierea imi apartine intru-cat sunt convins de asta !
« Ultima Modificare: 06.Iul.2026, 09:44:06 p.m. de enicky »