Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 929011 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Problema e că pe ăia și dacă-i puneau să conducă tractoare tot se tamponau între ei.
Pun pariu că jumate dintre ei si-au luat permisele pe telefoane si recomandări - că doar sunt coleguți - lucrează în aceleași domenii de unde la 50 de ani își pun palma în cur și se duc obosiți la pensie specială.

Apropo, la fiecare kkt de accident văd poze din toate pozitiile posibile, uneori si cu pete de sânge pe caroserie.
De la carambolul ăsta n-am văzut nici linia continuă, dacă cumva ea există.
E secret de stat, nu-i așa? N-a mai văzut nimeni cum arată niste vehicule militare, de aia n-au pus poze nicăieri cu ele tamponate.

Si apoi tot ei urlă că lumea scoate fake news.

LE: camera de bord a unui participant la trafic.....

« Ultima Modificare: 31.Mai.2026, 08:45:31 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Oare ălora de la ANAF care fac acuma grevă nu le e rușine când citesc astfel de știri?
   Ai pus o intrebare, chiar daca o fi retorica, totusi pare a fi pusa in necunostinta de cauza !
  Administratia financiara, imaginati-va ca nu are atata personal incat sa urmareasca orice cetatean care pare a fi mai bogat, mai ales ca el avea 2 job-uri si in mod normal atunci cand dobandesti niste venituri, tu trebuie sa mergi sa completezi o declaratie de venit si sa achiti impozitul aferent.
  Pe de alta parte, pentru zona artistica cred ca ar trebui sa se dubleze numarul inspectorilor pentru a-i putea verifica pe toti: cati interpreti de muzica usoara, populara si manele avem care traiesc din evenimente, spectacole/turnee, sute, mii?
   Cate firme private "uita" sa factureze, sau sa dea un bon fiscal? Cate magazine mici, de cartier sau satesti "uita" sa-ti elibereze bon?
Si asta e doar o parte din evaziunea fiscala, pe care p.m. interimar, care tine cu dintii de scaun si se lauda cu patriotismul lui, ar fi trebuit s-o rezolve.
  Suntem un forum auto, deci toti posesori de masini, toti circulam pe A, DN-uri, DJ-uri si vedem in stanga si in dreapta utilaje lucrand pe camp, oare si-a pus cineva intrebarea daca fermierii astia care se tot vaita ca nu sunt subventionati, ca pretul motorinei creste, ca nu gasesc soferi petru utilaje, cate tone la hectar au declarat in acte si cat au realizat de fapt? Pe astia cine ii verifica?
   Cauta cineva circuitul cerealelor care se vand de n ori pana ajung in port sau in vagoane? Dracu !!
   Mergem intrun supermarket de bricolaj si cand ajungi la casa esti intrebat : "firma sau persoana?" De ce? Un raspuns ar fi ca o firma cumpara cuie si vopsea pentru diverse lucrari, dar astia sunt putini...
Orice produs cumparat de acolo se baga pe firma, la cheltuieli, de la carbuni de gratar pana la parchet si orice vedeti cu ochii in magazin !
  Si se  mai poate scrie mult.......

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

Schimbare la concediul medical, începând din 1 iunie. Bolnavilor cronici și pacienților oncologici li se plătește și prima zi
   Gata, i-a ajutat maxim ! :-j
  De pensii s-a uitat, a intrat in "normal" si impozitarea si taxa CAS !

A, era sa uit, pe langa marirea impozitelor pe imobiliare, bolovanul a umflat si taxa de autorizare pentru o constructie si finalizarea ei! Si nu putin : zilele trecute am fost pe post de delegat la primarie pentru o familie care tocmai a finalizat o constructie si constat cu stupoare ca,  de unde propietarul imi spusese ca va fi vorba de o regularizare, avand deja 350 lei platiti, mi se spune ca trebuie sa mai platesc vreo 650 lei. Cash nu aveam, iar cardul nu e compatibil cu casieria primariei, asa ca a trebuit sa revin.
    Deci mai sunt multe de care ne vom lovi in viitor !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Ce premieri buni am avut, dom'le!
Ciuca, Ciolacu ... Painea lui Dumnezeu.
Au dat dom'le, au dat de toate. Ajutoare, pensii mari, salarii la bugetari (ce rau imi pare ca nu au dat si la particulari....)

Au dat dom'le, ca nu dadeau de la ei....

Doar ca acum cineva trebuie sa suporte ce au dat, astia buni de dinainte. Oare cine sa suporte povara asta?
Copiii sau nepotii nostri?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Premierii României: Roman, Stolojan, Văcăroiu (văcar), Dejeu, Ciorbea (ce or bea ?), Bejinariu (bejanie?), Tăriceanu (ăsta sfarmă pietre?), Boc (face poc), Predoiu (se predă cui dă mai mult), Ungureanu (ăsta e cu ungurii?), Ponta (ăsta se ponta câte 25 de ore pe zi), Oprea (ăsta făcea opriri la curve - cu girofar), Câmpeanu (ăsta bătea câmpii), Cioloș (în maghiară înseamnă că duce cu preșul, amăgește), Grindeanu (ăsta e cu capul mereu în grinda de sus), Orban (ăsta bea de nu mai vede), Ciucă (ăsta a luat-o în freză din toate pozițiile), Ciolacu (ăsta era ciung de diploma de BAC), Câțu (plimbă mâțu), Bolojan (tare de cap ca un bolovan)

Bă, da' țara nu poate avea un premier cu nume cât de cât normal?
Un Popescu, Ionescu sau ..... Georgescu=))

PS: înainte de comuniști am avut Averescu, Stribei, Tătărăscu, Sănătescu.... în comunism am avut Groza, Verdeț, Dăscălescu .... deci nouă ni se trage din moși strămoși..... careva s-a culcat cu soru'sa... și nu o dată.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline NicNic

Georgescu nu poate, fiindca s-a cuplat cu Cristela ... Stiti, doamna aia careia ii intra energia de jos in sus ... Apoi s-a informat band apa, probabil din cristelnita.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

„Nicușor Dan vrea să spargă PNL și să-l lipească cu scuipat de PSD”
Citeşte întreaga ştire: CTP, după desemnarea lui Veștea ca premier: „Nicușor Dan vrea să spargă PNL și să-l lipească cu scuipat de PSD”

Pe lângă acel «ceva întunecos și rece» pe care îl simțeam în campania electorală în N. Dan, mai adaug un cuvânt: ticălos”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Total de acord.

Noaptea ca hoții. Cum a încălcat Nicușor Dan Constituția.

Si dacă e așa, abia așteaptă unii ca să-l suspende.
Si nici dracul n-o să-l mai voteze, pe Băsescu nu l-a urât lumea așa cum îl urăște pe tolomacul ăsta fără cohones.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Daca dl.pantazi vrea sa-l pupe de bolovan undeva, e treaba lui....
In primul rand, a uitat ca bolovanul a marit tva-ul chiar daca ND se angajase public sa nu-l mareasca si uite ca roata tocmai s-a intors.
In al doilea rand, tot il ridica lumea in slavi si chiar si el se da mare patriot ptr. ca a vrut si inca vrea binele Romaniei ! Cum a vrut s-o faca nu mai dezvolt aici(a luat de la saraci ca sa dea la bogati), oamenii saraciti n-au cum sa-l mai doreasca, ba mai mult, abia asteapta sa-l vada plecat!
Dar daca esti asa de patriot de ce nu te "faci frate cu dracul pana treci lacul"? Adica de ce esti capos si nu te retragi onorabil, cedand locul unui coleg de partid?! Ca sa creezi instabilitate, si sa bagi Romania la cheltuieli inutile pentru "anticipate"? Asa "patriot"esti? E clar ca te doare in spate de tara asta, cum zicea un parlamentar de la udmr!
In al treilea rand ii mai duce de nas si pe usr-isti, care au uitat cine le-a infiintat partidul care i-a facut parlamentari si ca se numesc u.salvati.ro, adica cum o salveaza ei, impingand-o mai adanc in groapa?! Romania are bani de anticipate? Cu SAFE si cu PNRR cum ramane?!
Adica daca unu face o boacana, altii fac una si mai mare..., si ce-au rezolvat ? Da, se gandesc sa nu-si piarda locurile de parlamentari, in niciun caz la fraierii ca noi care i-au votat!!
  Si daca tot moare d.pantazi de grija pnl-ului, de ce nu ne-a mentionat macar un lucru bun propus, votat si legalizat de pnl care a ridicat nivelul de trai al poporul roman? Afara de cresteri de taxe si impozite, n-am vazut altceva la acest partid !
« Ultima Modificare: 14.Iun.2026, 04:29:51 p.m. de enicky »

Offline rexkrokiDAU

Nici mecanica cuantică nu reușește să evidențieze existența universurilor paralele la fel de bine cum o face forumul SCR.  :D