Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 928994 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

George Simion, respect!

Se vede ca omul a făcut facultatea pe bune, știe marketing
   Crezi? Mie mi s-a parut un "santaj" copilaresc, de genul, "cine ramane ultimul se pune" sau "cine ramane ultimul stinge lumina", si mai sunt...
Eu nu cred ca daca ar fi un guvern cu ministri aur, astia n-ar pune "botul" la cascaval, ba dimpotriva ! Asa ca asta-i o vrajeala subtire. Si daca alegerile anticipate s-ar face din banii lui, n-ar mai fi spus asta !
  Mai are pana sa castige respctul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

Votați guvernul, că vă ia dracu'! :-j

Sunt curios dacă va da biciclete sau ochelari simpatizanților, precum a făcut-o "duamna"...
  " Răul cel mai mare rămâne la bugetul statului, al lui Ilie Bolojan cu Oana Gheorghiu. Așa cred că trebuie la ora actuală. Guvernul ăsta, și dacă ar fi de maimuțe, trebuie să treacă acum ca să îi rupem pe ăștia. Ați văzut, ei merg, Kelemen Hunor, Bolojan și Fritz”, a conchis publicistul." , adica I. Cristoiu
   Asa ca salariul ii merge inainte, paza are, masina la scara are, Doamne Ajuta!
   De fapt, nu stiu daca el a inteles, dar tradatorul chiar el a fost, G.Simion!
Pai de ce ai mai votat motiunea de cenzura daca nu vrei sa dai la o parte guvernul pe care tocmai l-ai demis ?!
   Asa cum a fugit din sala, tocmai l-a ajutat pe bolovan sa ramana la putere, pentru inlaturarea caruia tu ai lansat motiunea de cenzura ! :-O
   Cat despre Adrian Vestea nu prea cred ca ne-am fi facut de ras cu el, cel putin din punct de vedere al studiilor !
     Pe de alta parte, regret s-o spun, dar unii dintre noi n-au prea inteles nici pana acum care este relatia cetatean-stat, sau poate evita realitatea.
Statul traieste in mod evident din taxe si impozite in principal, nu? Adica el te taxeaza si ca p.f, si ca p.f.a si mai ales ca srl.
Personal am trecut prin toate cele trei variante(adica am platit la greu!), dar mai ales ca persoana fizica am peste 43 de ani de "cotizat" la stat. Din pacate pe vremea cand aveam eu srl, n-a existat, dar acum am vazut ca legea spune ca daca ai srl si esti in pierdere la final de luna sau ai microintreprindere, nu mai datorezi cei 16% catre stat, situatii nu tocmai putine.
  Probabil ca ati auzit destul de frecvent intrebarea unora "dar ce-mi da mie statul, ca eu sa-i dau impozite?" Evident ca iti da ceva, dar in niciun caz pe masura taxelor(medicina, invatamant,etc.)
   In cotextul dat, mi se pare normal si firesc sa beneficiezi, atunci cand este cazul si se ofera, de orice reducere, sau vaucher oferit de statul roman, mai ales ca de regula sunt in numar mic sau pe durata limitata de timp. Daca x nu face demersurile necesare si/sau nu este de acord cu aceasta masura, sigur va veni y care va obtine acea facilitate, deci banii alocati oricum se cheltuie. De regula x ajunge ulterior si in zona de frustrare.
    De exemplu, pe ochelari am dat si 700 si o mie, chiar si mai mult, fara sa solicit ajutor la stat si nu ma deranjeaza daca altcineva beneficiaza de acest drept!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

[..]

Sa vedem cine va mai urma ...
Premier Grindeanu!
Sa fie, ca are tara nevoie!

Deci, tovarasu' Grindeanu este propunerea PSD-ului pentru functia de premier. In sfarsit, lumea a descoperit adevarata valoare politica din tara asta!

Ca sa fie clar: "Prima reacție a lui Sorin Grindeanu, după ce PSD l-a nominalizat în unanimitate premier: Nu vom sta cu căciula în mână în fața nimănui".
Dar, oare cum sta o cocotă politică?

PS:
Observ ca la PSD in partid exista doar unanimitate, nu au contestatari/dizidenti precum celelalte partide .... Asta da democratie de partid: 0 exclusi!  :-))
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Pulisor trebuia sa îl nominalizeze a doua zi dupa ce a trântit guvernul Bolovan.
Dar asta e tara în care traim, una vai de mama ei - plina de imbecili si scursuri ajunse la putere.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

L-ar fi nominalizat. Toata lumea il vroia in locul lui lui Bolojan.
Numai ca Sorinel nu avea chef sa isi asume raspunderea pentru balamuc.

Or fi aia mici de stat, din varful statului, sau mai fraieri natural, dar si cocota noastra se fandoseste eficient.
Trebuie rugat, somat, ca sa fie fie nominalizat premier.

Ii e frica sa nu initieze iar PSD o motiune impotriva cabinetului lui ..  :-))
Desteapta-te romane!

Offline enicky

Pulisor trebuia sa îl nominalizeze a doua zi dupa ce a trântit guvernul Bolovan.
Dar asta e tara în care traim.....- plina de imbecili si scursuri ajunse la putere.
  Pai daca nu l-a dus bibilica! Nu vezi ca la noi esti pus constant in situatia de a alege raul cel mai mic!

Pe prostul ala de fritz l-a facut de cacao o femeie la o televiziune. 
  Acum vor guvern prin rotatie : „O copilărie”, așa a catalogat Sorin Grindeanu propunerea înaintată de liderul USR, Dominic Fritz.
   Sigur umbla cainii cu covrigi in coada prin cladirea guvernului, de mor toti sa fie la putere! 

Offline ntire2000

Pregătiți-vă sacii.
O să ajungem să mergem cu sacul de bani pentru o pâine.
Metaforic, evident .... dar cine știe?

"Bancnotele din emisiunea „1 februarie 2026” sunt puse în circulație în mod eșalonat, în funcție de nevoile reale ale pieței și ale fluxului monetar din România."  - adică să acopere inflația.

"Acestea vor circula în paralel cu cele deja existente, având exact aceeași valoare nominală și putere de cumpărare." - ce minciună sfruntată.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Deci da, am zbârcit-o.

Pentru asta sunt de vina numai Plicusor Dan si Iliuță Bolovan.
Asa ar spune unii ...
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

O parte din vina, da, ei o au.
Când vezi o hemoragie masiva solutia nu e plasturele, e garoul.

Iar la noi a cam fost hemoragie de bani: SNCFR, Tarom, Metrorex, etc.... pe acolo s-au scurs gramezile imense de bani, nu din plata primei zile de CM sau din transportul gratuit al elevilor si studentilor.
Taurul se ia de coarne, nu se mângâie la oua.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού