0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
.........Iar la noi a cam fost hemoragie de bani: SNCFR, Tarom, Metrorex, etc.... pe acolo s-au scurs gramezile imense de bani, nu din plata primei zile de CM sau din transportul gratuit al elevilor si studentilor.Taurul se ia de coarne, nu se mângâie la oua.
O parte din vina, da, ei o au.Când vezi o hemoragie masiva solutia nu e plasturele, e garoul.Iar la noi a cam fost hemoragie de bani: SNCFR, Tarom, Metrorex, etc.... pe acolo s-au scurs gramezile imense de bani, nu din plata primei zile de CM sau din transportul gratuit al elevilor si studentilor.Taurul se ia de coarne, nu se mângâie la oua.
....Așa vorbește o CURVĂ politică, ajunsă șefă pe tarla.
„În primul rând, cred că 20 de ani de luptă cu sistemul, asta e o certitudine. Acum, nu poţi să te lupţi cu sistemul când eşti şeful sistemului. Întrebarea este cum putem să reformăm sistemul, fără ca să ducem ţara asta în anarhie. Asta este misiunea pe care mi-am asumat-o”, a declarat Nicușor Dan.Așa vorbește o CURVĂ politică, ajunsă șefă pe tarla.
.....Băsescu a fost golan, corect? și ne-a scos dintr-o criză similară..... chiar dacă si-a abandonat fratele la bulău.El a fost cel care nu s-a lăsat călărit de sistem, dimpotrivă...el a călărit sistemul....