Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 928994 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

.........Iar la noi a cam fost hemoragie de bani: SNCFR, Tarom, Metrorex, etc.... pe acolo s-au scurs gramezile imense de bani, nu din plata primei zile de CM sau din transportul gratuit al elevilor si studentilor.
Taurul se ia de coarne, nu se mângâie la oua.
   Asa este, nu se va reface nimic cu ziua de cm, sau bursa lui x, trebuie tratata cauza si nu efectul !
Am citit articolul cu F.J., e interesant dar foarte sintetic, ceea ce nu e rau.
   Da, statul roman si-a pus singur la pamant industria, ca vezi Doamne e invechita/depasita, dar se poate inlocui, moderniza, dar dintr-o gramada de moloz ce sa mai modernizezi?!

Ce s-a mai omis, si mi se pare extrem de important, este evaziunea fiscala! Legile noastre sunt atat de "bine facute", incat probabil firmele 40% sunt pe pierdere si 40% sunt microintreprinderi, care nu mai platesc decat salarii si impozitul pe salariu. Au atatea cheltuieli si protol de scazut, incat firma ajunge pe "pierdere"!
      Am ajuns o tara saraca cu muulti oameni bogati, dar atentie cu un decalaj in continua crestere intre cei bogati si cei saraci !

Deja se plang unii ca a crescut salariul minim pe economie si ca nu stie daca mai poate plati salariile, astia sigur au firma pe pierdere, dar eu n-am auzit pe cineva sa vorbeasca de productivitatea muncii(termen invechit din vremea comunismului). Ce stim toti de exemplu, este la revizia anuala, cand esti taxat la o ora de service, dar mecanicul e gata in 20 de minute! De ce trebuie sa platesti o ora si de ce in acea ora nu se fac doua revizii?!
     Un termen este totusi in voga : pile si relatii !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

O parte din vina, da, ei o au.
Când vezi o hemoragie masiva solutia nu e plasturele, e garoul.

Iar la noi a cam fost hemoragie de bani: SNCFR, Tarom, Metrorex, etc.... pe acolo s-au scurs gramezile imense de bani, nu din plata primei zile de CM sau din transportul gratuit al elevilor si studentilor.
Taurul se ia de coarne, nu se mângâie la oua.

Daca nu cumva taurul ala nu e mai puternic decat tine ...
Stii, nu te poti pune cu taurul daca nu ai toate armele in mana.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

„În primul rând, cred că 20 de ani de luptă cu sistemul, asta e o certitudine. Acum, nu poţi să te lupţi cu sistemul când eşti şeful sistemului. Întrebarea este cum putem să reformăm sistemul, fără ca să ducem ţara asta în anarhie. Asta este misiunea pe care mi-am asumat-o”, a declarat Nicușor Dan.

Așa vorbește o CURVĂ politică, ajunsă șefă pe tarla.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

....Așa vorbește o CURVĂ politică, ajunsă șefă pe tarla.
Il supraapreciezi, nu vezi ca nu poate vorbi decat dupa ce gesticuleaza, ce naiba.... :-O

P.S. "Nicuşor Dan: Nu poţi să te lupţi cu sistemul când eşti şeful sistemului. Prefer un câine care muşcă" :-j
« Ultima Modificare: 25.Iun.2026, 11:32:10 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

„În primul rând, cred că 20 de ani de luptă cu sistemul, asta e o certitudine. Acum, nu poţi să te lupţi cu sistemul când eşti şeful sistemului. Întrebarea este cum putem să reformăm sistemul, fără ca să ducem ţara asta în anarhie. Asta este misiunea pe care mi-am asumat-o”, a declarat Nicușor Dan.

Așa vorbește o CURVĂ politică, ajunsă șefă pe tarla.

Din pacate, ai mare dreptate cu sefa peste tarla ...

Si tare imi e teama ca aceste personaje nu sunt alegerile noastre, ale romanilor.
Ci rezultatul sugestionarii romanilor.

La fel cum a fost (sau este inca) acel Georgescu, bautor de apa "digitala", ca sa verse apoi pe gura cuvinte fara sir si logica..

Tare-as fi curios cat de rau ne-ar fi fost cu un delirant, in locul actualului .... (cum vreti voi sa-i spuneti).
« Ultima Modificare: 26.Iun.2026, 12:35:23 a.m. de NicNic »
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

Ne-ar fi fost la fel.
Eram la fel de scârbiți, diferența dintre un tembel si un imbecil e uneori insesizabila.

Doar că îl aveam prim ministru pe Simion, și nu stiu de ce am senzația că poporul ăsta needucat (suficient) fix de un golan (trecut prin școală mai mult decât multi alții din jurul lui) avea nevoie ca sa-l scoată la liman.

Băsescu a fost golan, corect? și ne-a scos dintr-o criză similară..... chiar dacă si-a abandonat fratele la bulău.
El a fost cel care nu s-a lăsat călărit de sistem, dimpotrivă...el a călărit sistemul....

Acuma nu știu cine dracu ne mai scoate, că nu are cine.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Din pacate, nici Simion nu ma inspira.
Atat cat este el de educat, este foarte usor influentabil (mai ales din exterior).

Stii cu cine l-as asemui pe Simion? Exact cu Ceausescu.
Un neica aparut din popor, de jos, cu ceva prezenta de spirit, determinare in ceea ce vrea sa faca, dar lipsit de o educatie care sa il faca capabil de a fi un bun conducator.

Nu cred ca as vrea sa mai repetam in Romania o poveste ca a lui Ceausescu. Mie mi-a ajuns.

PS:
Basescu a fost un golan. Dar e mult mai educat decat Simion. Cu destul.
Desteapta-te romane!

Offline enicky

.....Băsescu a fost golan, corect? și ne-a scos dintr-o criză similară..... chiar dacă si-a abandonat fratele la bulău.
El a fost cel care nu s-a lăsat călărit de sistem, dimpotrivă...el a călărit sistemul....
    Sistemului trebuie sa-i bagi pumnul in gura, sa-i arati ca ti se rupe si daca ai ocazia, ii mai rupi si picioarele, sa vada ca nu glumesti !
Pai daca esti vagabond, cine sa te incalece? Au incercat cu fracsu, dar cu cine, cu un vagabond? Mi se rupe ba, luati-l!
Ca tot bogat o sa ramana... si el a ramas la fel! Si-a tras banutul (din asigurarea flotei si altele) si i-a lasat cu gura cascata.
   Ei le faceau dosare si fiicele invarteau apartamente de sute de mii de euro.
 Dar cat a fost de golan, de pensii nu s-a atins, a taiat 25% din salarii, a marit tva la 24, dar n-a dat in neputinciosi, atata onoare a avut si el, n-a dat in cap unui batran !
  Cata scarba am avut de el, acum am ajuns sa cred ca se poate si mai rau !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15061
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Uite aici vagabond.  ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Deci si Bolovan e o curvă deghizată, nu?

Imi place câți fraieri au pus botul la haiduceala lui, cum scoate el țărișoara asta din căcatul în care au băgat -o (și) colegii lui.
Un popor de forever "botanisti" - care dacă nu ling moaște, atunci o sug politicienilor cu chip de mesia.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού