Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339823 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1790 : 17.Iun.2017, 05:10:43 p.m. »
@gabineg ... are dreptate  :happy:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Catalln

« Răspuns #1791 : 17.Iun.2017, 05:20:16 p.m. »
Cu un amendament climatizarea pe cool sa o pui dupa e destul de costisitor.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline ovidiu68

« Răspuns #1792 : 17.Iun.2017, 05:24:46 p.m. »
am "rasfoit" ceea ce m-ati sfatuit.
Intr-adevar sunt multe info valoroase acolo , intre timp mi-am activat si memoria pasiva legata de perioada cind sotia a avut sx4 integrala si tin minte ca in acea perioada se intimplau urmatoarele:pe perioadele de iarna  eu avem o Skoda 2.0 tdi cu cauciucuri f bune de iarna si ea avea sx4 cu cauciucuri de iarna, locuiam mai deal ca sa spun asa..., ideea este ca atunci cind zapada era decenta ca marime urcam si eu si ea.Cind zapada era ceva mai mare ea urca usor , eu urcam cu spatele mai greu dar urcam. Cind zapada era mare nu mai urca niciunul, sx4 se punea pe burta si el...
Si atunci am ajuns la concluzia ca pentru 2-3 zile pe an in care ,eventual, voi urca eu masina sotiei cu spatele, nu se merita sa renunt la dotari, pentru ca exista niste diferente de dotare relevante intre cool si passion.
Deci din punctul meu de vedere, evident subiectiv, aleg 4x2 passion vs 4x4 cool.
  • vitara passion 2x4

The following users thanked this post: SuViPa

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1793 : 18.Iun.2017, 07:39:17 a.m. »
Ceea ce încercăm unii să transmitem este că Allgrip este un sistem de siguranță. Cum era cândva și ESP. Ai alege una fără ESP acum? Nu.
Allgrip te ajută să păstrezi traiectoria corectă în orice anotimp sau tip de carosabil atunci când plouă, când plouă și un român jegos iese cu roțile camionului sau tractorului pline de noroi direct pe șosea, când e mâzgă sau zăpadă topită, etc.
Atunci soția și copilul din spate vor avea un plus de siguranță, așa cum o au și datorită esp-ului, airbag-urilor, centurilor de siguranță.
De ce te-ai grăbi să iei 4x2?
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline ovidiu68

« Răspuns #1794 : 18.Iun.2017, 09:08:35 a.m. »
Daca nu ar fi nevoie de masina imediat, adica...acum, nu as sta nici o clipa pe ginduri si as alege passion 4x4.
Problema este ca nu am gasit pe stoc(adica deja produse si aflate la fabrica) decit ceva 4x4 spirit sau cooper si este peste bugetul meu.
Prima conditie era sa gasesc masina pe stoc si singurele care sunt in bugetul meu :cool 4x4 si passion 4x2...
Poate ca refac calculele de credit luni si ma gindesc la un spirit 4x4 dar e cam scump
  • vitara passion 2x4

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1795 : 18.Iun.2017, 10:55:47 a.m. »
Din Cool poți face minuni. Doar RBS nu-i poți pune. Vorbește cu @enicky sau/și @yeti.
Au făcut din Cool mașini peste Passion.
Ai sunat la toți dealerii?

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #1796 : 18.Iun.2017, 11:15:45 a.m. »
Doar RBS nu-i poți pune.
Iar Passion 4x2 oricum nu are RBS !!
De aceea sustin ca la bugetul si restrictia de timp, dar mai ales pentru ca locuinta este "mai la deal" as recomanda Cool 4x4 versus Pasion 4x2.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1797 : 18.Iun.2017, 11:27:26 a.m. »
Corect. Mea culpa.
La banii ăia mai bine iei mașină "normală" 4x2 dar mult mai bine echipată.
Ia Cool. O să ne mulțumești mai târziu  :)

Offline enicky

« Răspuns #1798 : 18.Iun.2017, 03:18:02 p.m. »
.... climatizarea pe cool sa o pui dupa e destul de costisitor.
        Instalatia de aer conditionat este mai mult decat suficienta !! Am mers si cu auto cu climatronic si chiar nu m-a dat pe spate. Ba chiar vara cand pleci cu ea parcata in soare si ai fixat 230 este chiar deranjanta ! La AC o fixez eu unde/cum imi place. Plus avantajul ca daca se defecteaza partea de racire, incalzirea functioneaza(si invers), ceea ce la climatronic nu prea se intampla.
        Si hai ca putem trai si fara atatea gadget-uri, zau ! Daca tinem cont ca in zona estica sunt cele mai mari cantitati de zapada, sotia ta va fi ...fericita cand va iesi cu un 4x4 din mormanul de zapada fara ajutor !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #1799 : 18.Iun.2017, 03:28:05 p.m. »
La Vitara 1.6 modelul care poate satisface  din punctul de vedere al echiparii ar fi Passion 4x4 , modelul pe care il am si eu! Nu-i fac reclama ca il am eu dar am studiat echiparile la Vitara si le cam stiu. Initial si eu alesesem Passion 4x2 tot din ratiuni de buget dar ca si in cazul tau pe stoc a fost sa fie altceva si anume un 4x4. Nu-l regret de loc mai ales ca stau si eu pe un deal si chiar mi-a folosit iarna care a trecut. Cu siguranta te vei bucura si de 4x2 dar senzatia cu care circuli intr-un 4x4 cand drumul e ud are zapada si/sau e alunecos e complet diferita fata de un clasic 4x2. Evident mi-ar fi placut si mie motor turbo si cutie automata dar bugetul atata mi-a permis!
In cazul tau daca masina o sa fie folosita exclusiv in oras si nu pe drumuri lungi atunci avand in vedere si accesul catre casa iti recomand varianta cool pentru ca ceea ce capeti in plus la Passion poti face ulterior pe varianta cool dar tractiunea integrala nu mai ai cum! Iti poti pune si tableta si chiar si cruise control after market daca doresti , evident doar banii o sa te limiteze!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip