Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339721 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1770 : 14.Iun.2017, 10:27:41 a.m. »
Enicky, să nu reluăm discuțiile. Kellogs are dreptate. Faptul că ai avut o experiență plăcută în natură nu transformă New Vitara în mașină de teren.
Și eu am experiente plăcute cu 308-ul.
..... Allgrip te poate ajuta în cazul unei situații delicate de împotmolire în zăpadă sau noroi. Ajută și garda mai înaltă.
Nu mai trimiteți oamenii în off-road cu mașina asta,
   - discutia exista, n-am reluat-o eu.
   - faptul ca esti de acord cu @kellogs, ok, nu sunt obligat sa fiu si eu. N-a rostit el adevarul suprem.
   - 308 si Vitara sunt masini total diferite: nu vad asocierea. Foarte frumos ca ai avut experiente placute.
   - NU trimit pe nimeni in off-road, fiecare propietar de Vitara trebuie sa stie exact ce poate el ca sofer si ce poate masina, ca astfel  sa ia decizia pe unde este capabi/a sa circule (atat el cat si masina)
   - ptr. cine nu e in stare sa faca aceasta evaluare, producatorul a introdus in manual avertismentul citat mai sus de colegul nostru.
   - " New Vitara este o mașină de oraș" : pai numai in Romania si alte cateva state de nivelul nostru mai gasesti noroi/zapada in care sa te impotmolesti in oras !!!!
   - aceasta masina nu este pt. hard off-road, ea poate rula pe drumuri pe care un turism nu reuseste. Nu are rost sa detaliez eu acum pe ce fel de drum poate face fata, de ce echipari are nevoie(anvelope, etc), cert este ca eu am mers cu ea in zone in care turismele s-au intors pt. ca n-au putut face fata. Ca altii nu pot/stiu merge cu ea in afara asfaltului si pun asta in "carca" masinii si pe lipsa ei de capabilitate, este alta problema.
    De altfel, eu am pus poze si un filmulet in jurnal acum o saptamana, din care se vede unde se opresc turismele, iar eu am mers mult mai sus.
    Nu ma contrazic cu nimeni, doar va explic pe unde si cum am mers eu cu ea.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1771 : 14.Iun.2017, 11:35:58 a.m. »
"Ai mei, ai mei, ai mei, nici nu au habar, cat de sus, cat de sus cat de sus pot eu sa sar!  :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline AT

« Răspuns #1772 : 14.Iun.2017, 12:26:23 p.m. »
   - ptr. cine nu e in stare sa faca aceasta evaluare, producatorul a introdus in manual avertismentul citat mai sus de colegul nostru.
   - " New Vitara este o mașină de oraș"

Asa este, buna informatia.
Insa cei care cauta informatii in vederea achizitionarii unei masini, nu au la dispozitie manualul.
Manualul in general il ai la dispozitie numai ...dupa ce achizitionezi masina :)
Este doar o observatie, fara o concluzie anume :)
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Catalln

« Răspuns #1773 : 14.Iun.2017, 03:41:57 p.m. »
De fapt problema este că fiecare înțelege altceva prin off-road, de altfel și „definiția” diferă foarte mult funcție de cine o enunță :).
Pentru unii se înțelege în afara drumurilor publice (în țările cu apă caldă se subânțelege și asfaltate/betonate/pavate).
Pentru alții e mai „acut” astfel s-a ajuns la diverse formulări soft, hard, extrem etc. :)
Pentru a se ajunge la o concluzie unitară, este sau nu este pretabilă pentru off-road,
trebuie să plecăm de la ce înțelegem prin off-road.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: ambmihai

Offline AT

« Răspuns #1774 : 14.Iun.2017, 04:54:29 p.m. »
Cred ca lucrurile sunt mult mai simple: clientii percep ceea ce prezinta producatorul ca imagine de marketing.
A se vedea prezentarea la:  http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/vitara-benzina/

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline enicky

« Răspuns #1775 : 14.Iun.2017, 08:59:51 p.m. »
         @AT ai dreptate si imaginea de marketing conteaza. Dar intre noi fie vorba, manualul imi arata modul de functionare, nu daca masina poate trece prin ape/santuri adanci de peste 1m sau prin zone accidentate greu accesibile si cu piciorul.
         @Catalln cred ca ai pus degetul pe rana : fiecare intelege cum doreste off road-ul (mai ales daca l-a vazut doar in filme).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1776 : 16.Iun.2017, 05:14:07 p.m. »
"Ai mei, ai mei, ai mei, nici nu au habar, cat de sus, cat de sus cat de sus pot eu sa sar!  :D
:D

Offline ovidiu68

« Răspuns #1777 : 17.Iun.2017, 07:50:30 a.m. »
Buna ziua,

dupa cautari indelungi am optat pentru un Vitara dar am vrut neaparat o masina pe stoc pe care sa o iau imediat.
Cu toate eforturile am gasit la dealeri doar o Vitara 1.6 passion 4x2 alb metalizat la pret de 13.800 cu tva plus un tichet rabla.
Ce spuneti este OK pretul?
Merita sa aleg 4x2 tinind cont ca vreau neaparat masina acum ?
  • vitara passion 2x4

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1778 : 17.Iun.2017, 08:19:45 a.m. »
Salutare.
Punct de vedere personal, categoric nu. Așteaptă și încearcă să găsești una cu Allgrip. N-o să regreți.
4x2-ul în schimb, s-ar putea să-l regreți, la un moment dat.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline dAlex

« Răspuns #1779 : 17.Iun.2017, 08:31:19 a.m. »
Ce spuneti este OK pretul?

Din punctul meu e vedere da. Eu anul trecut am luat-o cu 14300 de euro, dupa ce am folosit rabla, in pretul asta fiind incluse rotile de iarna, ceasul de bord(ala "analogic" din mijloc) si presurile.

Dar am asteptat 3 luni dupa ea.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT