Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339815 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dAlex

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1750 : 09.Ian.2017, 11:19:58 a.m. »
Sa va spun si deznodamantul pataniei cu cainele care mi-a infundat bara fata :
La service - dat bara jos, indreptat cu aer cald, vopsit toata bara, schimbat ornament plastic negru (ptr ca era putin crapat = 180 lei) aripa , lasat masina la 8 dimineata si de luat a 2-a zi dupa pranz = 1000 lei (aripa noua nevopsita - 1650 lei - fara vopsit si manopera)  :-O   :baston:
Acasa - incalzit cu aer cald (eu ma folosit un aparat cu debit mare, dar cred ca merge si cu un feon ceva mai puternic), indreptat bara, lipit ornament cu silicon, reparat vopseaua crapata pe cca 2 cmp = 45 minute + 130 lei spray vopsea !   :happy:

Salut!

Saptamana trecuta am avut si eu o intamplare nefericita cu un caine "vanator" de masini. Am fost la dealer si mi-a dat un pret de undeva la 300 de euro + TVA - bara noua.
Am fost la un service neautorizat, fiindca nu afecteaza garantia, mi-au zis 700 de ron fara TVA, dar nu ofera garantie asupra lucrarii. Se fac indreptari, lipiri, etc..

Din astea doua solutii parca as prefera-o pe prima. Pe astia cu service-ul i-am intrebat daca nu merge o solutie mai usoara cu pistol de lipit/ silicon, au zis ca nu, ca crapa, mai ales la frig.

Sunt curios daca ce ai avut tu a fost mai usor decat ce am eu. Atasez poze:
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline BXXENL

« Răspuns #1751 : 09.Ian.2017, 11:27:43 a.m. »
Mai bine o repari.

Din experienta, am smart, toate panourile sunt de plastic. Reparatiile sunt permanente, rasina e mai tare decat plasticul.
  • SX4 1.5
Alex

Offline dAlex

« Răspuns #1752 : 09.Ian.2017, 11:56:16 a.m. »
Mai bine o repari.

Din experienta, am smart, toate panourile sunt de plastic. Reparatiile sunt permanente, rasina e mai tare decat plasticul.

Ok. Mai intreb atunci pe la alte service-uri. Astia m-au speriat: nu stiau ce fel de masina e..stateau si o admirau, sa o las 3 zile la ei, ca nu se da factura, ca o bara noua e peste 3000 de ron, etc. Mi-e si teama, o las si peste 3 zile iau alta masina.. :D
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline Lerua07

« Răspuns #1753 : 09.Ian.2017, 12:49:43 p.m. »
dAlex la mine a fost mai usoara avaria. Bara a fost numai infundata iar crapat a fost doar plasticul negru de pe margine la roata. La tine e clar treaba de service !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: dAlex

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #1754 : 09.Ian.2017, 08:58:51 p.m. »
Ok. Mai intreb atunci pe la alte service-uri. Astia m-au speriat: nu stiau ce fel de masina e..stateau si o admirau, sa o las 3 zile la ei, ca nu se da factura, ca o bara noua e peste 3000 de ron, etc. Mi-e si teama, o las si peste 3 zile iau alta masina.. :D
Incearca si aici - https://www.olx.ro/oferta/bara-fata-suzuki-vitara-2015-ID7nHjo.html#01d5a8a2f1
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline ambmihai

« Răspuns #1755 : 12.Iun.2017, 03:48:51 p.m. »
buna,
cu siguranta subiectul a mai fost dezbatut,dar nu am gasit topic specific.
off topic-ma uit pe you tube si vad new vitara 2015,2016,2017 test drive facut uneori de acelasi "prezentator" si spun asta pentru ca vad in diverse topicuri raspunsuri de gen:s-a mai discutat,n-ai cautat,etc.In fiecare an se inscriu pe forum colegi noi,eu gasesc normal sa se repete unele intrebari,recte updateuri(actualizari)si pentru ca se castiga experienta.
Revin,inainte de vacanta de Rusalii ma bantuia o postare a unui coleg,din cartea masinii,unde se spune ca sistemul 4x4 este pentru a ne ajuta pe sosea si nicidecum "off road".
"Intamplator "am fost la moara cu niste porumb la macinat si nevasta-mea se lauda ca-i 4x4,off road etc,dar morarul zise ca nu e off road (si mi-am adus aminte de postare)
Eu am facut achizitia si pentru off road si cam 10% din cei 5000 actuali sunt off road-drum forestier montan.
Doua mari semne de intrebare :1)daca nu e off road,ce-i cu gramada de test drive off road pe care le vizionez pe you tube-aia sunt tampiti si nu respecta ce spune producatorul ?
                                                 2)prin reducere la absurd,toti care stau la tara si nu au drumuri asfaltate,ar trebui sa-si lase masina la asfalt(ca nu e off road).
What the f__k is that,in ce lume traim ?M-am enervat!!!
Voi ce spuneti ?
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1756 : 12.Iun.2017, 03:56:51 p.m. »
Sa te calmezi  :-))

Keep calm and drive your Vitara, as you wish  :D

Offline shpeedy

« Răspuns #1757 : 12.Iun.2017, 04:00:07 p.m. »
@ambmihai: Decat atat: nu tot ce are 4x4 este off-roader, in schimb orice off-roader trebe sa aibe 4x4 (sau 6x6, dupe bujet, coane Fanica).

Asta ca sa nu mai zic ca exista off-road...

... si off-road ...

Iar drumul din filmuletul al doilea - desi mie mi s-a parut 'WoW!' din perspectiva de SX4 - sunt convins ca pentru un Jimny/Samurai este piece-of-cake...

LE: asa, daca nu-ti pasa prea mult de masina, off-road usor/mediu poti face cu orice masina 2WD - pe unde am bagat eu Dacia 1410 Break a parintilor...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline ambmihai

« Răspuns #1758 : 12.Iun.2017, 05:02:13 p.m. »
multumesc,
cu calmatul mai greu,fiindca nevasta-mea ma........(a se citi atentioneaza)la fiecare iesire off road.
Nu stiu,eu intotdeauna am fost de parere ca masina o iei s-o folosesti (cu simt de raspundere bineinteles).
Am vizionat filmuletele si cred ca am mers chiar pe drum mai prost.
DA,asa este,fiecare dintre noi alege cum sa o conduca.
Cand am fost in Tassos,pentru off roadul de pe insula,grecii recomandau Jimny...dar se faceau lejer cu logan 2wd !!!
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1759 : 12.Iun.2017, 05:34:19 p.m. »
Acu', in opinia mea, iesirea pe coclauri depinde de trei factori:

1. Pretul masinii: s-a ieșit mult mai mult în off-road cu vechiul SX4 (12-15 k €) decât cu New Vitara (13,5-22,5 k €).
2. Vârsta soferului: cei cu SX4 clasic erau tineri intre 20-25 ani, pe când posesorii de New Vitara au de regula peste 30 ani.
3. Prezenta nevestei: primii erau burlaci,  pe când ceilalți sunt căsătoriți și uneori cu 1-2 copii.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: SuViPa