Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339805 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline chipson78

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1820 : 20.Iul.2017, 08:54:13 p.m. »
@ovidiu68, cred ca ar fi mai bine sa iti deschizi un topic al masinii si sa pui intrebarile acolo. si trebuie sa mergi la dealer sa faci o geometrie, nu e normal ca masina sa traga dreapta.
  • Swift 1.0 AT

Offline ovidiu68

« Răspuns #1821 : 20.Iul.2017, 09:38:37 p.m. »
am inteles.
eu am crezut ca are doar ceasul de pe display...
cel de pe bc inca nu am reusit sa il reglez dar mai butonez...
  • vitara passion 2x4

Offline ovidiu68

« Răspuns #1822 : 20.Iul.2017, 09:45:29 p.m. »
legat de faptul ca volanul este usor strimb...inclinat usor spre dreapta am fost in drive test cu dealerul si a ramas ca ma duc sa-i faca geometria...
Totusi...volan strimb din fabrica...?? dar poate se mai intimpla...ce sa zic...nu vreau sa acuz pe nimeni sau sa imi manifest vreo nemultumire asa de prematur...totusi mi se pare deranjant...mai ales ca la drum trebuie din cind in cind sa asezi volanul pe directie e adevarat ca foarte usor dar...in fine sper sa se rezolve.
Si daca volanul ramine strimb si dupa geometrie, ce atitudine ar trebui sa am in fata dealerului tinind cont ca l-am anuntat de cum am luat-o de acest aspect?
  • vitara passion 2x4

Offline aleksanders

« Răspuns #1823 : 20.Iul.2017, 11:27:30 p.m. »
volanul se da jos.... se muta o canelura si o sa ai volan drept.... clar este o scapare la montaj.. bafta!
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: ovidiu68

Offline ovidiu68

« Răspuns #1824 : 27.Iul.2017, 07:01:36 a.m. »
ma duc maine la dealer sa umble la pozitia volanului ,sa il puna perfect orizontal.
Problema este -asta dupa ce m-am convins in cei 400 km facuti pina acum -ca masina nu numai ca are
volanul inclinat spre dreapta din fabrica, mai si trage putin dreapta lucru care spune ca si unghiurile nu sunt bune...
Din fabrica masina cu unghiurile incorecte???
Eu zic ca este destul de ciudat totusi...
Am avut in ultimii 20 de ani vreo 6 masini noi diverse marci dar nu am intilnit asa ceva...
Dar no panic ...sper sa o rezolv si sa trec peste impactul psihologic ca o masina noua poate avea volanul strimb si unghiurile incorecte din fabrica...
  • vitara passion 2x4

The following users thanked this post: kellogs

Offline enicky

« Răspuns #1825 : 27.Iul.2017, 06:53:54 p.m. »
ma duc maine la dealer sa umble la pozitia volanului ,sa il puna perfect orizontal.
....Am avut in ultimii 20 de ani vreo 6 masini noi diverse marci dar nu am intilnit asa ceva...
           Acum scuze ca intreb, ca prima data m-am abtinut : pozitia "defecta" a volanului, avand in vedere vechimea in sofat, cam trebuia s-o vezi din primii aprox. 2km, n-ai observat-o? Eu m-as fi intors cu ea inapoi. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1826 : 27.Iul.2017, 07:34:59 p.m. »
@ovidiu68: chiar nu e nevoie sa dai un raspuns la intrebarea de mai sus. Eu personal inteleg emotia si entuziasmul intrarii in posesia unei noi masini ...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline ovidiu68

« Răspuns #1827 : 27.Iul.2017, 09:58:59 p.m. »
Chiar nu a fost vorba de emotie...poate ca ar fi trebuit sa fie tinind cont ca era o masina noua...
Mai ales ca era masina sotiei aleasa de ea si nu de mine...chiar nu am fost emotionat deloc.
Mai mult de atit dupa primii km am sunat la dealer , la patron cu care ma cunosc bine si i-am spus despre problema.
Nu puteam sa ma intorc cu ea pentru ca asa cum am spus ma cunosc bine cu patronul care mi-a promis ca rezolva problema oricind vreau eu si masina am luat-o din Suceava eu locuind in Iasi.
Eram doar nedumerit/contrariat de problema in sine si m-am gindit sa o "semnalez" ca of al meu aici pe forum...
Maine ma duc cu ea in service si sper din tot sufletul sa se rezolve chiar daca problema conform logicii si bunului simt nici nu ar fi trebuit sa existe fiind vorba de o masina noua.Oricum sotiei mele îi place asa de mult masina incit nici macar nu a sesizat problema...eu i-am spus de aceasta...Ea este incintata de masina si atit si de fapt asta este cel mai important lucru , pentru ea cel putin...pentru mine nu ajunge , chiar daca eu sunt sofer ocazional pe masina asta.
O sa fie bine pina la urma!
  • vitara passion 2x4

Offline enicky

« Răspuns #1828 : 27.Iul.2017, 10:49:54 p.m. »
... Eu personal inteleg emotia si entuziasmul intrarii in posesia unei noi masini ...
Chiar nu a fost vorba de emotie...poate ca ar fi trebuit sa fie tinind cont ca era o masina noua...chiar nu am fost emotionat deloc...
....O sa fie bine pina la urma!
    Asa da, am inteles acum. Ai avut o atitudine normala, fiind cunoscuti si eu as fi procedat la fel. Uite ca se intampla si la case mai mari(stii vorba !), dar e o scapare ce se va rezolva repede si fara interventii majore. Succes si sa ne tii la curent ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ovidiu68

Offline chipson78

« Răspuns #1829 : 28.Iul.2017, 09:49:58 a.m. »
Treaba asta cu geometria dereglata e ceva mai generala la japoneze, vad eu: civicul tragea dreapta cand l-am luat(nou) dar volanul statea drept, la swift volanul sta stramb, masina merge drept,  colegul le are pe amandoua combinate. :)
  • Swift 1.0 AT