Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339806 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ovidiu68

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1840 : 01.Aug.2017, 11:14:12 a.m. »
Unioncars este dealerul pe Suceava pentru Suzuki,Peugeot si Citroen, iar Servunion este dealerul pe Iasi pentru Peugeot si Citroen.
Bineinteles conducerea este aceeasi pentru Servunion si Unioncars.
Deci, eu pentru Suzuki trebuie sa imi fac reviziile si garantiile(daca va fi cazul)  la Unioncars Suceava sau Dolly Iasi - adica tot ce tine de respectarea service planului masinii.
Alte operatiuni care nu tin de garantie sau de service plan pot sa le fac oriunde -normal ca nu voi bate drumul pina la Suceava in acest caz...si ma refer aici la roti,geometrie,caroserie(doamne fereste!),tapiterie,etc...
  • vitara passion 2x4

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1841 : 01.Aug.2017, 02:07:42 p.m. »
Nu înțeleg.
Repari mașina în garanție oriunde. Dacă ți se strică în concediu mergi acasă cu trenu și trimiți mașina cu platforma? Și dacă nu-ți permiți platformă o lași acolo și când poți îți cumperi alta?
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline aleksanders

« Răspuns #1842 : 01.Aug.2017, 05:22:20 p.m. »
Am mai intalnit persoane care isi fac reviziile de unde au si cumparat masina pe principiul de a nu pierde garantia.  :D Pe mine ma bate gandul sa fac reviziile la Sara.... cica acolo primim cafea si se ofera o doamna sa ne tina companie  ;) numai @bogdanzarnescu prefera Aradul  :fluier:
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1843 : 01.Aug.2017, 07:53:59 p.m. »
Mă bate gândul să fac prima revizie la Szeged.
Cum ar fi să merg pentru orice mărunțiș la Pitești? Lol
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline ovidiu68

« Răspuns #1844 : 01.Aug.2017, 09:15:14 p.m. »
Si eu repar masina oriunde imi este mai convenabil,normal.
Spuneam doar cum este "alocarea" pe hirtie a dealerilor pentru ca au fost unele info putin inexacte, dar nu are nici o relevanta pina la urma, operatiunile la masina se fac acolo unde iti convine - iar "convine" inseamna tot cumulul de factori obiectivi si subiectivi pe care un om îi ia in calcul: distanta,pret,calitate,disponibilitate,chemistry,etc...
Ideal ar fi sa ajung la serice/dealer doar pentru revizii si atit...eventual si pentru niste mici accesorii de comandat.
Cochetasem cam 10' cu ideea de a-i face un chiptunning la motor dar m-a linistit cel cu care am vorbit: fiind un aspirat,cîstiga doar vreo 10 cai si vreo 25-28 nm la cuplu pentru 200 euro si pierzi si garantia...Pentru o crestere asa de mica nu se merita zic eu...
  • vitara passion 2x4

Offline enicky

« Răspuns #1845 : 01.Aug.2017, 09:54:25 p.m. »
...  :D Pe mine ma bate gandul sa fac reviziile la Sara.... cica acolo primim cafea si se ofera o doamna sa ne tina companie
   Si are si nume frumos : Carina ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1846 : 02.Aug.2017, 10:34:55 a.m. »
Pe mine ma bate gandul sa fac reviziile la Sara.... cica acolo primim cafea si se ofera o doamna sa ne tina companie  ;)

...  :D Pe mine ma bate gandul sa fac reviziile la Sara.... cica acolo primim cafea si se ofera o doamna sa ne tina companie
   Si are si nume frumos : Carina ! :)

Indiferent de situatia de la Sara Motors, voua chiar vi se par OK aceste comentarii?! Culmea, chiar vis-a-vis de o colega de forum?!

Nu e nevoie sa-mi raspundeti (chiar va rog sa n-o faceti, cel putin nu pe acest topic). Puteti considera asta ca un avertisment amical, fara penalizare, fara a face apel la Regulament... 

In alta ordine de idei, am mutat discutia despre chip-tuning pe topicul dedicat...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline aleksanders

« Răspuns #1847 : 02.Aug.2017, 10:37:19 p.m. »
Amical... neamical... eu nu am facut altceva decat sa exemplific oferta venita in scris pe forum din partea respectivei doamne... daca cineva citeste printre randuri si da alte conotatii textului este doar o problema a lui. Nu cred ca am jignit pe cineva si nici nu am adus deservicii prin textul meu si singurul lucru ce il pot accepta este acela de off topic si nu m-as simti jenat daca chiar ai aplica regulamentul si m-ai sanctiona.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: enicky

Offline Leutz

« Răspuns #1848 : 16.Aug.2017, 02:22:34 p.m. »
Topicul asta e deja demult plecat de la locul lui, insa cred ca ultimele postari sunt chiar rau de tot in balarii; si prin urmare o sa fie sterse.

Va rog sa reveniti la discutii cat de cat mai la obiect.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: enicky

Offline marius_gxg

« Răspuns #1849 : 17.Aug.2017, 02:18:20 p.m. »
Salut,

Sunt nou pe forum (cu contul ca de altfel va stalk-uiesc de cateva luni :D ) si urmeaza sa intru in posesia  unui Suzuki Vitara echipare Passion in Octombrie si am o nelamurire careia nu reusesc sa ii dau de cap. Imi pot spune utilizatorii de Passion daca acest pachet de echipare include sistem de monitorizare a centurilor de siguranta ale pasagerilor? Am vazut sistemul prezent mai in toate review-urile video peste care am dat cu Vitara, cat si pe masina pe care am condus-o la drive test, dar toate aveau echipare Spirit. Nu am reusit sa gasesc nicio informatie referitor la asta nici pe forum, nici pe lista de echipare de la Suzuki, nici pe Google si nici macar la reprezentanta (Nu aveau decat Spirit disponibil sa se uite), asa ca apelez la voi utilizatorii. Scuze daca postarea nu e potrivita pentru topic si multumesc anticipat.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 VVT