Merita sa aleg 4x2 tinind cont ca vreau neaparat masina acum ?
Decidentul principal tot tu vei fi ! Nu stiu daca "merita" sa pui intrebarea. Nu mai stiu daca esti a cincea sau a zecea persoana care intreaba asta, dar raspunsurile primite sunt subiective : cel care are 4x4 nu te va sfatui niciodata sa cumperi 4x2, iar cel care nu are allgrip iti va spune intotdeauna ca s-a descurcat bine si cu 4x2.
Important este sa stii tu ce vei face si pe unde vei merge cu aceasta masina. Dupa ce ti-ai dat acest raspuns, mai adauga un "plus" de "urgenta" : o zapada in care te-ai aventurat stiind ca ai garda la sol mai inalta ca un turism, niste drumuri de tara cu sleauri (adica noroi mult), o iesire la un pescuit/gratar unde te-a prins o ploaie(eu am patit-o) sau chiar un traseu pe un DN sau DJ, iarna, pe care te-a prins o zapada(sau este noroi de la un tractor) iar tractiunea integrala te va ajuta la pastrarea stabilitatii/directiei masinii.
Si uite asa vei afla singurel daca "Merita sa aleg 4x2". Bafta si... nu te grabi.

P.S. Pretul chiar n-are relevanta : oricum este mai ieftina fata de acum doi ani cand am luat-o eu.(a scazut tva-ul)