Autor Subiect: Am nevoie de parerea voastra (achizitionare cort)  (Citit de 34422 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Am nevoie de parerea voastra (achizitionare cort)
« Răspuns #130 : 19.Mar.2017, 07:30:00 p.m. »
Acum știu...  :)

Deși faptul că pot nu înseamnă neapărat că și vreau, în situații din-astea ;). Am și eu piticii mei...
Oricum, vârsta își spune cuvântul. Genunchii mei suferă de la bolovani. Am notificare în poștă să mă duc mâine la vamă pentru două colete externe - sper din tot sufletul ca unul din ele să fie cu bețele de trekking! Iar celălalt cu sacii de compresie.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #131 : 19.Mar.2017, 07:48:52 p.m. »
Tare mi-a plăcut muntele în tinerețe. Apoi o hernie de disc și-a spus cuvântul și aia a fost. Acum nu pot urca două etaje fără să gâfâi.
Mai merg doar până unde mă poate duce mașina. Cocalar cum ar spune montaniarzii  :)
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #132 : 19.Mar.2017, 07:52:26 p.m. »
Nu cocalar, ci pantofar. Me included. Pana acum vreo 10 ani mai faceam si eu cate-un traseu accesibil pe an. Din pacate acum ma rezum la mersul pe teren plat.  :pardon:
De aceea nu pot decat sa-i respect pe cei care continua sa umble pe munti. Ca Johnny Walker...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: bogdanzarnescu

Offline hugbear

« Răspuns #133 : 19.Mar.2017, 07:58:17 p.m. »
Și eu ieșisem până acum ceva vreme. Pe urmă am început să amân: „Lasă, la anu', că nu pleacă muntele de-acolo!” Și „la anu” s-a transfotmat în „la mulți ani” :(.
Așa că am decis să încetez cu amânările!
Iar cocalar nu-i ăla care nu merge la munte (co nu poate sau că nu vrea), ci ăla care merge cu boomboxul și naveta de bere și se-ntoarce doar cu boomboxul.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #134 : 19.Mar.2017, 08:06:56 p.m. »
Nu scapi de "ui țăranu cu geepu" orice ai face. Asta e.
Plăcerea de a savura aerul de acolo și priveliștea nu ți-o ia nimeni.

Offline ariciul

« Răspuns #135 : 19.Mar.2017, 08:23:18 p.m. »
Tare mi-a plăcut muntele în tinerețe. Apoi o hernie de disc și-a spus cuvântul și aia a fost. Acum nu pot urca două etaje fără să gâfâi.
Mai merg doar până unde mă poate duce mașina. Cocalar cum ar spune montaniarzii  :)

In tinerete? La 35 de ani te proclami batran? Si eu am avut hernie si am fost operat la 47. La externare cand am intrebat cat am voie sa duc doctorul mi-a zis 2kg (fara exagerare). Evident de-a lungul timpului n-am respectat indicatia, am fost evident si pe munte dar mai mult de 5-8 kg intr-un rucsacel nu am purtat. Optim e sa port pana in 5kg ca altfel e posibil sa fie urmari. Tot la fel de evident e ca nu am mai fost cu cortul decat cu masina ca sa nu-l car in spate. Si se pot face astfel ture usoare de o zi cu rucsac usor! Nu e chiar simplu , mai ales la coborare am cele mai mari probleme cu genunchii dar frumusetile pe care le poti vedea compenseaza din plin. Macinul spre rusinea mea nu l-am vizitat desi imi doresc asta! Iar primavara cand infloresc toate florile trebuie sa fie suberb!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #136 : 19.Mar.2017, 09:48:46 p.m. »
Ei, plastic spus. Hernia a fost diagnosticată la 22, iaca-s 14 ani. De operat nu a vrut niciun neurochirurg, au spus că nu e cazul, să mă feresc de..... și atât.

Offline hugbear

« Răspuns #137 : 19.Mar.2017, 10:09:42 p.m. »
Să mai pun paie pe foc... :)

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, enicky

Offline Silfax

« Răspuns #138 : 19.Mar.2017, 11:00:29 p.m. »
@hugh Super poze, faina iesirea! Felicitari pentru pasiune, caci trebuie sa te manance tare sa te scoata pe asemenea grade la hiking! Pot spune ca am aceeasi dambla, numai ca o prefer calare pe bitza. Abia astept sa se mai cuminteasca vremea si sa incep din nou drumetiile. Cat priveste iesirile facute cu piciorul, poate la vara reusesc sa imi implinesc si dorinta de completa creasta Fagarasului cu tronsonul de la Balea Lac , la Negoiu si retur.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline hugbear

« Răspuns #139 : 19.Mar.2017, 11:28:42 p.m. »
Pot spune ca am aceeasi dambla, numai ca o prefer calare pe bitza.
LOL, fază de comă: azi după ce m-am întors din Măcin, mi-am dus cortul și sacul de dormit la uscător să se aerisească. Pe hol mă-ntâlnesc cu vecinul, care-mi zice: „Ai văzut că ne-au furat șeile de la biciclete?” (ținem amândoi biclele la parter, legate de calorifer)
(notă: bicla mea e mai mult ca să fie, o semi-gioarsă luată la a n-șpea mână, care stă închegată doar cât să mă plimb la bulevard când mă taie cheful)

Cat priveste iesirile facute cu piciorul, poate la vara reusesc sa imi implinesc si dorinta de completa creasta Fagarasului cu tronsonul de la Balea Lac , la Negoiu si retur.
Să fie!! Eu deocamdată pot doar să visez la Făgăraș, Crai și aroganțe de-astea. Mi-a cam trecut vremea... Cred că o să mă profilez pe zona subalpină, pădure, etc-uri, măcar până mai prind ceva puteri. Cât să-mi clătesc creierul de mizerii, înainte să mi-l spele TV-ul cu clor.