Autor Subiect: Am nevoie de parerea voastra (achizitionare cort)  (Citit de 34378 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Am nevoie de parerea voastra (achizitionare cort)
« : 23.Ian.2010, 07:37:45 p.m. »
Prima data este vorba despre cortul asta. De platit nu platesc nimic, deoarece vreau sa-mi schimb punctele acumulate de la benzinarie, si cum vara vreau sa ma duc la Padis, am nevoie de un cort. Intrebarea mea este, merita sau mai bine as lua altceva? A folosit cineva, daca da ce parere a avut sau are?
« Ultima Modificare: 07.Feb.2010, 03:46:40 p.m. de cristyyy2003 »
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline miocrl

Re: Am nevoie de parerea voastra (achizitionare cort)
« Răspuns #1 : 23.Ian.2010, 08:36:10 p.m. »
cortul asta e strict pt vara - vreme calda preferabil fara ploaie. are doar un strat protector. nu are 2 care sa faca o izolare cu exteriorul. daca ploua, si te ating din interior de el.. te vei uda. la celelalte fiind 2 straturi tu practic nu ajungi sa te atingi de stratul exterior.

Offline sfichiu

« Răspuns #2 : 23.Ian.2010, 08:40:40 p.m. »
daca-l iei moca merge odata sau de doua ori vara cind este cald dupa care ai sa te saturi de el si o sa-l tii aruncat printr-o debara...cel putin asa am facut eu .....sta dosit de ani buni intr-un colt....
  • VITARA S ,Matiz

Offline bogdanb

« Răspuns #3 : 23.Ian.2010, 09:26:44 p.m. »
cortul asta e strict pt vara - vreme calda preferabil fara ploaie. are

Ideea e ca inainte de a-l cumpara trebuie sa-ti faci socoteala pentru ce iti trebuie, cat de mult vrei sa-l folosesti si in ce conditii.
Adica, una e sa mergi cate un weekend la peste in delta (unde teoretic o paturica ti-ar fi de ajuns) si alta e sa mergi pe munte in expeditii de cate o saptamana.
Apoi, depinde daca vrei sa-l folosesti doar vara sau (si) pana spre toamna. Iarna si la zapada e oricum alta  mancare de peste.
Apoi, depinde cat vrei sa-l folosesti: ai de gand sa-i dai intrebuintare in fiecare weekend sau o data-de  doua ori pe luna? Sau o data - de doua ori pe an? Nu-i vorba, nu e foarte scump, dar daca data viitoare va fi peste un an, mai bine cauti si imprumuti un cort de la cineva.
Chestii d-astea...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #4 : 23.Ian.2010, 09:39:50 p.m. »
Nu-i vorba, nu e foarte scump, dar daca data viitoare va fi peste un an, mai bine cauti si imprumuti un cort de la cineva.

Acu daca tot il ia moca :-j :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Silfax

« Răspuns #5 : 23.Ian.2010, 09:40:57 p.m. »
Parerea mea este ca daca e moka, nu mai conteaza ce si cum... ia-l si gata. Pentru drumetii pe munte sau la mare, vara/iarna, e musai sa fie izoterm, adica cu cel putin doua straturi. Apoi este importanta panza de exterior cu ce este tratata si cat de hidrofuga este, de ce capacitate vbim etc... dar deja costurile se ridica mult. Si eu as vrea la vara sa ajung pe la Padis. A mai fost cineva de curand sa dea ceva info?
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #6 : 23.Ian.2010, 09:54:27 p.m. »
... la Padis. A mai fost cineva de curand sa dea ceva info?

Despre Padis, pe un alt topic :) Merci frumos!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cobra20

« Răspuns #7 : 23.Ian.2010, 09:55:59 p.m. »
Foarte mult nu va fi folosit 2-3 ori pe an in perioada de vara, nu freau sa fac expeditii de 2-3 saptamani,  maxim 1 saptamana dar cred ca ma duc pe varianta 2 straturi. Moca nu e ca trebuie sa cedez aproape 4000 de puncte, dar oricum il primesc la fiecare plin pe care o fac.

Ok am mai cautat pe net, ce ziceti despre asta?
« Ultima Modificare: 24.Ian.2010, 09:48:50 a.m. de cobra20 »

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline cobra20

« Răspuns #8 : 07.Feb.2010, 03:38:45 p.m. »
Dupa cautari mai amanuntite, am decis sa ridic putin stafeta si sa iau ceva bun, adica asta. Ce parere aveti?

Offline hugbear

« Răspuns #9 : 07.Feb.2010, 03:43:42 p.m. »
Pai ce parere sa avem? Deja e cu totul alta clasa (de fapt vreo 2 clase peste varianta initiala). Sa-l stapanesti sanatos si sa-l folosesti cat mai des!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon