0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Nu mă pregătesc pentru nimic măreț: după cum scrisesem și mai devreme, sînt ieșit din formă și am suficientă minte să-mi recunosc limitele. Doar că am hotărât să pun capăt amânărilor (de N ori „plec la munte la anul”) și să încerc să fac ieșiri scurte, de weekend, cât de des pot. Asta înseamnă o pădure, un Ciucaș, un Ceahlău, poate munții Vrancei și ai Buzăului, poate mai târziu un Retezat, Parâng și, de ce nu, într-un viitor greu predictibil chiar Făgăraș sau Piatra Craiului. Chestii mici dar care să mă scoată din mizeria urbană și să mă ducă, măcar temporar, acolo unde-mi place mie.Am ajuns la concluzia că e OK să fii altruist și să-ți dedici viața altora (familie, copii, serviciu) dar măcar din când în când trebuie să am grijă și de ceea ce-mi repară mie sufletul. Dacă nu de alta, măcar ca să-mi refac puterea de a fi în continuare cel puțin la fel de altruist.
In primul rand felicitari pentru decizie!
Ultimul pe lista dar foarte important: nu stiu daca ai deja, dar daca nu ai iti trebuie neparat: bete de trecking! Cat mai bune te lasa buzunarul! Genunchii sunt primii care iti vor multumi dar nu doar ei!
Oricum, vârsta își spune cuvântul. Genunchii mei suferă de la bolovani. Am notificare în poștă să mă duc mâine la vamă pentru două colete externe - sper din tot sufletul ca unul din ele să fie cu bețele de trekking! Iar celălalt cu sacii de compresie.
Iti urez, in stil montaniard, "carari cu soare!" - cine stie daca nu ne vom intersecta pe potecile patriei.