Autor Subiect: Am nevoie de parerea voastra (achizitionare cort)  (Citit de 34419 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: Am nevoie de parerea voastra (achizitionare cort)
« Răspuns #120 : 22.Sep.2016, 03:56:56 p.m. »
@hugbear: sa zicem 4,3kg :) bucura base camp si de acolo ture de 1 zi. Cam asta e planul. Nu e un drac sa car cortul, macar o sa stau confortabil... l-am luat pentru ca inainte am avut unul de 2+1 pers cu o veranda mica si ma plangeam mereu ca dorm cu rucsacul in brate :) acum eeeee looooooc :)
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline hugbear

« Răspuns #121 : 22.Sep.2016, 05:23:53 p.m. »
Atunci e perfect! În cazul de față greutatea nu e esențială (iar 2,15kg per locatar nu-i un capăt de țară); spațiul extra îți dă un kil de confort în plus, ca să fie și mai plăcută ieșirea.  :good:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

« Răspuns #122 : 19.Mar.2017, 05:44:22 p.m. »
Ieri și azi-dimineață, în Măcin. (link)

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline shpeedy

« Răspuns #123 : 19.Mar.2017, 05:46:11 p.m. »
Asta este noul cort?! N-a fost frig?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline hugbear

« Răspuns #124 : 19.Mar.2017, 05:56:25 p.m. »
Da, e cel nou. E prima lui ieșire „pe bune” :). A plouat de aseară de la opt până azi-dimineață la 4. Afară au fost cam 4 grade, în cort vreo 9-10. Am un sac „normat” la 4-8 grade (extrem -5) și cu hainele potrivite e chiar OK. A, încă ceva: pe post de folie de fund pentru cort am pus un parasolar de parbriz de-ăla mare, de circa 1,7 metri (de prin Kaufland, parcă)  ;).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #125 : 19.Mar.2017, 06:27:08 p.m. »
Off-topic: in afara de transferul de caldura de la corpul omenesc de 36 grade la aerul din cort de 9-10 grade si de izolatia termica a sacului de dormit, a mai contribuit ceva la confortul temerarului? Tot cu grade, desigur..  :cof:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

« Răspuns #126 : 19.Mar.2017, 06:48:27 p.m. »
Nu. Ar fi fost două variante:
- prima, cu grade Celsius - adică o supă sau un ceai, calde. Din păcate începuse deja serios ploaia și era frig, iar în cort nu aprind spirtiera (pericol de incendiu/topire și de intoxicare cu gazele de la metilic)
- a doua, cu „grade” :). Nu dau înapoi de la o gură de tărie seara, înainte de culcare, dar fiindcă nu cunoșteam performanțele cortului nu puteam să risc (alcoolul crește riscul de hipotermie).

The following users thanked this post: shpeedy

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #127 : 19.Mar.2017, 07:13:22 p.m. »
Mai era si a treia varianta: o prezenta calda de sex opus... ;) Cred ca intrebarea mergea mai bine la topicul cu sinapsa. :-?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

« Răspuns #128 : 19.Mar.2017, 07:15:42 p.m. »
Singura companie prezentă era de genul greșit... :D

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #129 : 19.Mar.2017, 07:19:07 p.m. »
La 4 grade și cu sacul ăla puteai să guști vreo 2 litri de tărie și nu făceai hipotermie nici dacă băgai bivuac  :D
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308