Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 41346 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Green Goblin

• Full Member
  • Mesaje postate: 123
Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #250 : 16.Mar.2011, 08:09:58 a.m. »
Daca pun in balanta pretul/calitate/necesitati zilnice/costuri intretinere;
Singurul lucru care am de reprosat este stalpul stanga fata.
Stiam de el de pe net si de la drive test.M-am obisnuit cat de cat cu el,dar tot il consider "infernal".
Oricum fata de varul meu (si altii) care au cumparat la 70.000E un Cadillac SRX si le pica ba distributia ba cutia de viteze (care la iesirea din garantie costa sa o repari cca 3000E zic ca dezamagirile mele sunt f rezonabile.

Offline BigAir

« Răspuns #251 : 16.Mar.2011, 08:51:56 a.m. »
ai dreptate stalpul e ciar nasol, iti poate ascunde un TIR
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #252 : 16.Mar.2011, 09:18:19 a.m. »
In legatura cu plasticele de la bord, orice material daca l-ai atins cu ceva ascutit sau mai dur, ramin urme. Este valabil cred la orice material, va rog sa vedeti bordul la Dodge, acolo sa vedeti ce aveti de comentat. Daca  proprietarul se comporta atent cu acele materiale, sigur vor avea o viata mai lunga si vor fi mai placute ochiului. Eu dau tot timpul bordul cu un spray de la Mafra si sunt foarte multumit de cum arata si bineinteles incerc sa-l zgirii cit mai putin. Pentru  neatentia noastra incercam sa dam vina pe altii ca ar fi raspunzatori de ceea ce de fapt am facut cu mina noastra.... Si vorba cuiva (pentru  care am tot respectul)  de pe forum ,,vindeti-le daca nu va mai plac''. Sa aveti o zi buna si nu mai zgiriati bordul... :-? :-? :-? :pardon: :good:

Offline Laurentiu

« Răspuns #253 : 16.Mar.2011, 09:51:30 a.m. »
...plasticele din masina ...se zgarie f usor.
De ce nu incerci o foliere ? Obtii o protectie destul de buna cred eu.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

« Răspuns #254 : 16.Mar.2011, 10:08:08 a.m. »
ai dreptate stalpul e ciar nasol, iti poate ascunde un TIR

.... cine (Doamne fereste) se rastoarna cu un SX4, va afla sigur si rolul acelui stalp asa infernal cum e el....  ;)
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline BigAir

« Răspuns #255 : 16.Mar.2011, 10:08:35 a.m. »
cum e asta? foliere?
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #256 : 16.Mar.2011, 10:39:20 a.m. »
Adica o folie de protectie care se aplica unde doresti. Culoarea la alegerea ta, sau daca nu, imbraca bordul in piele ( arata bine dar nu este recomandat), sau vezi SC Intdesigne cl SRL Iasi.

Offline Laurentiu

« Răspuns #257 : 16.Mar.2011, 02:57:39 p.m. »
foliere?
DA, de ce nu ?
Citat
http://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/133992-folie-imitatie-carbon-3m-texturata.html

Folie imitatie carbon 3m texturat pentru :-elemente de interior , pleopape, stalpi , orice element de masina ( capota , cupoala porbagaz ) chiar si foliere integrala !
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #258 : 26.Mai.2011, 11:24:00 p.m. »
@Chips: Intrebarea ta si raspunsurile au fost mutate in topicul referitor la sfaturi de achizitie (topic ce merita citit integral). O alta lectura utila este comparatia 2WD vs. 4WD.

P.S. Bine ai venit!

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline dragon

« Răspuns #259 : 09.Iun.2011, 04:39:05 p.m. »
Pina la 35000 de km am de reprosat calitatea discurilor frina fata si lipsa scutului metalic. Am reusit sa imi montez un scut facut de un tinichigiu la un service din Braila din tabla din otel 2,5 mm inclusiv vopsitul cu grund si montajul la suma de 80 de lei. Nu am fost cu masina pe drumuri accidentate, dar ma gindesc la cei care merg off-road si isi expun baia de ulei ...  :dknw: Eu zic ca e mai bine cu scut! Daca cineva doreste sa isi faca scut (poate si cu tabla lui, de aluminiu daca vrea), sa imi dea mesaj privat.
« Ultima Modificare: 10.Iun.2011, 02:19:09 a.m. de Leutz »
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!