Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857008 ori)

ms şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Io-s sustinatorul poporului ca sa zic asa. Prin urmare va intreb eu pe voi, pro basescu ori pro pontanescu care este solutia pentru iesirea din cacatul asta in care s-a adancit Romania? Asa..intr-un rand doua...
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shpeedy

Sustinatorul carui popor ??? ca suntem cam divizati ...  :D

Si ca sa-ti raspund la intrebare (chiar daca e destul de greu in doua randuri), deocamdata (urmatoarele trei luni, pana la alegeri) nu cred ca se poate face ceva (decat sa ne vedem fiecare de munca). Cu majoritatea pro-USL in Parlament si cu TB re-intors la Cotroceni, dpdv economic Guvernul USL nu stie ce sa faca, ce masuri sa ia (ei nu s-au pregatit cu masuri de re-dresare sau de impulsionare a economiei, ca sa nu mai spun ca ei nu sunt pregatiti in spiritul asumarii atingerii unor obiective). Situatia s-ar putea schimba daca Justitia - asa firava cum e ea - reuseste sa faca ceva in privinta "finantatorilor" USL (Patriciu, Voiculescu, baronii locali).

My two cents...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline sanduraveica

Normal, ala ar trebui sa se duca dracu' la Cotroceni, sa stea in culcusul lui si Ponta sa-si vada de treaba lui cu gospodarirea tarii. O singura conditie: sa se abtina toti de la declaratii provocatoare, sa nu le mai vedem fetele pe la tv. si sa-si faca fiecare treaba exact cum ne-o facem fiecare la slujbele noastre. Da', cum asta e clar imposibil prevad vremuri grele.
« Ultima Modificare: 22.Aug.2012, 12:18:44 a.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline adrian_r5

va intreb eu pe voi, pro basescu ori pro pontanescu
ok ... am inteles ... deci cu astia care nu sintem nici "pro basescu" nici "pro pontanescu" n-ai nici o treaba  :good:
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
Situatia s-ar putea schimba daca Justitia - asa firava cum e ea - reuseste sa faca ceva in privinta "finantatorilor" USL (Patriciu, Voiculescu, baronii locali).

My two cents...

Bingo. Asta e singura speranta. Ca de masuri economice si competenta clar nu poate fi vorba.

Insa o data ce mai dispar din peisaj "greii", mai pot lasa loc unor fetze noi. Sper sa nu arate la fel cu ponta si sova ca ne-am ars.

Offline shpeedy

... si Ponta sa-si vada de treaba lui cu gospodarirea tarii...

Ma faci sa rad ... =))

Dupa ce s-au cacait atat cu "popularea" unui guvern cu aceleasi fete din ultimii 22 de ani, in conditiile in care au avut cativa ani la dispozitie sa se pregateasca tu inca mai crezi ca USL-ul are in vedere "gospodarirea tarii". Nu vreau sa-ti distrug universul, dar - asa cum a spus si "Project Managerul" acestei actiuni (motanul Felix) - scopul este distrugerea Justitiei, nu "gospodarirea tarii". Uita-te numai ce sunt dispusi sa faca pe ultima suta de metri pana la revenirea lui Base la Cotroceni .
« Ultima Modificare: 22.Aug.2012, 09:28:10 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline roberto

Io-s sustinatorul poporului ca sa zic asa. Prin urmare va intreb eu pe voi, pro basescu ori pro pontanescu care este solutia pentru iesirea din cacatul asta in care s-a adancit Romania? Asa..intr-un rand doua...

Un guvern german, inchiriat pe 10 ani :-)).
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Nu stiu daca sa rad sau sa plang la treaba asta cu guvernul german.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Nici eu...dar îți poți căuta fericirea pe termen scurt sau mediu într-o altă țară puțin mai ok ca România...Acum știu, mă veți înjura (thumb down, etc.) pentru că în loc să fac (facem) ceva pentru țara asta, suntem niște lași și dăm bir cu fugiții...după care, eventual, vom intra și aici și vom da sfaturi \alese/ pentru cei care mai sunt în țară.
Mie, personal, puterea actuală (și cred că pot să vorbesc atât de guvernarea Pontanescu, cât și de guvernarea Tătelu' - cea din urmă e chiar praf) nu mi-au dat nimic la schimb pentru cei multe zeci de milioane în unele luni pe care le plătesc la stat pentru taxe și impozite...ba mai mult, cu toată instabilitatea asta politică am și pierdut mulți bani din cauza diferenței de curs valutar (de, trebuie să accepti și plata la 90-120 zile - ba mai mult pentru sumele alea trebuie să plătești si TVA în secunda 2...iar tu îl încasezi când îl încasezi..)

Dacă n-ar fi fost teama asta de necunoscut atât de mare....plecam de mult de aici..sincer! Sper să am și eu curajul lui @rexkroki într-o dimineață și ...
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
ok ... am inteles ... deci cu astia care nu sintem nici "pro basescu" nici "pro pontanescu" n-ai nici o treaba  :good:
Deocamdata , dar nu-i exclus sa-i vina ceva idei...oricum sa fim pregatiti.  :-))
PS ...si fie vorba intre noi, sa nu afle nimeni, eu unul nu mai suport sa-l vad pe marinar pe nici un ecran TV, iar cu "pontanescu" fac eforturi, asa din curiozitate "politica".

Un guvern german, inchiriat pe 10 ani :-)).

Zic ca unul pe doar 2 ani, ca ne pune la munca si nu rezistam mai mult. :-(( :-))
Ignis 1.3 GLX+