Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856980 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
  • Gen: Bărbat
Adevaratii ROMANI trebuie sa iasa in strada si sa-i arate dezaprobarea deciziei CCr-ului.

E bine ca aveti macar acces la internet acolo, in strada. Prin Bucuresti nu-i peste tot..   B-)

Offline sanduraveica

,,9 fosile vii" au hotarat: hotia, lasitatea, perversitatea, rautatea etc. sunt la loc de cinste si presedintele,,MASA VERDE" se intoarce in cuibul lui drag! Ne asteapta vremuri grele Romania!
  • Ignis

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Nu a fost indeplinita conditia de cvorum. Cui nu-i convine legislatia actuala e liber sa faca demersurile (legale) pentru schimbarea ei. Ia gandeste-te ce-ar fi insemnat ca o decizie a curtii sa incalce legislatia actuala in vigoare. Ce-ar fi insemnat asta pentru noi?
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline sanduraveica

Da Razvan, legea trebuie respectata. Ma intreb insa cine a introdus aceasta conditie de cvorum la un referendum desi nu a existat asa ceva pana acum la noi si in Europa exista doar intr-o singura tara mi se pare!?
  • Ignis

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Dar azil politic când putem să cerem?  :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

Cui nu-i convine legislatia actuala e liber sa faca demersurile (legale) pentru schimbarea ei.
In nici un caz PDL-ul nu a folosit arme legale in aceasta lupta. Tot ce-a fost pina acum s-a realizat numai cu lovituri pe la spate incepind de la introducerea cvorumului in legea referendumului si pina la boicotarea referendumului de marinarul suspendat (daca era si de catarg, ar fi fost bine). Ce legalitate mai poate fi intr-o tara in care SHANTAJUL primeaza in toate deciziile importante si in favoarea unui singur individ ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sanduraveica

Dar azil politic când putem să cerem?  :->
:-)) :-))Hai ca m-ai facut sa rad cu pofta desi nu-i de ras , da' ma gandesc sa facem un referendum ca tot ne-am obisnuit cu d'astea si trebuie neaparat validat la mosii aia de la ccr >:). Ce sa zic, ma astept din partea voastra, a copiilor mei ca tot au si ei ganduri de bejenie :(.
  • Ignis

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Mai stimati colegi, daca mi-aduc bine aminte poprul suveran a votat cu peste 75 % parlament monocameral cu mai putin de 300 membri, intr-un referendum validat. Ce s-a ales din vointa populara ? Niente, ca nu a vrut Parlamentul sa se autosubtieze... 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

E bine ca aveti macar acces la internet acolo, in strada. Prin Bucuresti nu-i peste tot..   B-)
In ziua de azi, gasesti orice numai dorinta sa fie.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792