Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857008 ori)

ms şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

1. Violatorul (?!?! - asta e ceva nou, n-o stiam, sa inteleg ca e deja fumata aia cu flota?)
2. *chiar este* presedintele ales al romanilor.
1. Vezi ca exista un interviu pe la pagina 207 ( http://www.suzuki-club.ro/forum/cafenea/tara-unde-sunt-nevoit-sa-traiesc-si-unde-probabil-va-creste-si-copilul-meu!/msg123573/#msg123573 ).
Nu le poti sti chiar pe toate.

2. Da este prtesedintele ales al voturilor EXECUTATE peste hotare ca aici in tara era cu un procent sub Geoana (din datele oficiale).

3. Se pot face alegeri anticipate si acolo fiecare alege ceea ce doreste. Deocamdata sintem in faza de referendum cu subiect de DEMITERE a unui presedente ILEGAL din acest moment (7.4 la 1). Este singurul presedinte reinscaunat cu doar 900.000 de voturi. Este un presedinte al mortilor, al debililor si alienatilor mintali, un presedinde al puscariasilor fara drept de vot. Asta a ajuns sa fie presedintele "ales" al romanilor. Daca voua va convine sa plutiti in siajul unui asa zis presedinte, e treaba voastra. Timpiti nu pot fi 8.5 milioane de romani. Santajul e arma principala pe care bashinescu a folosit-o si o va folosi in continuare. E un individ fara demnitate si fara onoare.

Singurul lucru bun iesit din tot taraboiul asta e faptul ca (pe moment) justitia si procuratura isi fac treaba.
  =)) Hai ca m-ai dat pe spate cu afirmatia asta. Justitia si procuratura fac treaba MURDARA a "SEFULUI".

Au facut pe draqu sa-i pieptene  >:) >:) >:)  .
Deocamdata altii mai buni nu s-au aratat pe firmament.
« Ultima Modificare: 21.Aug.2012, 10:13:38 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

Din aceiasi galeata cu "in 5 minute imi dau demisia"

- Am spus că dacă Traian Băsescu nu va fi demis de voinţa poporului, mă retrag din viaţa politică. Însă eu consider că răspunsul pe care românii reprezentativi l-au dat îmi arată că eu am avut dreptate şi Băsescu ar trebui să plece

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
1. Interviu cu cine? Vad un gigel intr-o camera de bloc care pune un filmulet pe youtube. Nu prea pare interviu in sensul acceptat de DEX, imi pare un monolog. Daca aia e baza afirmatiei "violatorul"... ce pot sa zic :) Mai aproape de adevar e fantasma cu flota. E adevarat, nu le poti stii pe toate. De asemenea poti stii prea multe si sa traiesti intr-un univers paralel ;)

2. Da, marota cu diaspora care nu sunt cetateni romani, cunoastem. A naibii, ar trebui s-o desfiintam. Ah, si pe mosii aia senili de la CCR. In general, sa desfiintam tot ce nu ne da dreptate.

3. Esti cam acid in exprimare :) Cum ziceam, ai acelasi discurs al revolutionarilor bunului simt din platourile A3. Ce alegeri anticipate? Ai zis ca "sa asteptam 2-3 luni pana la alegeri". Asteapta si tu 2 ani pana la alegeri. Care e problema? Daca ai cauta cate legi au fost incalcate pentru a se ajunge la acest referendum, in timpul votarii lui si apoi ulterior cu adresele la CCR te-ai abtine de la a folosi amuzamente de genul 'presedinte ilegal'. Tocmai, ca decizia de azi e singurul lucru LEGAL ce se putea intampla.

4. Era momeala cu procuratura, eram curios cam cat de indoctrinat esti. Am aflat cu ocazia asta :) Dar stai linistit, chiar sustin afirmatia aia in continuare.

Offline Laurentiu

- Am spus că dacă Traian Băsescu nu va fi demis de voinţa poporului, mă retrag din viaţa politică.
Moral basescu e demis cu 7.4 milioane voturi la 900.000 voturi.
Poti cistiga oare cu un rezultat intors ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline roberto

Spumele la gura nu mai folosesc nimanui acum.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline rexkrokiDAU

Cine naiba a mai inventat legile in lumea asta, nu puteam sa ne gospodarim in societate doar dupa morala?

Ca parca mai era unul care zicea ca adversarii au reusit sa fure mai mult la alegeri. Asa cu morala nu mai trebuia dovedit nimic si ambii furaciosi primeau chiftelute printre gratii. Ne trebuie noua legi care sa scrie alb pe negru. Dar parca ceva morala tot persista, ca si legile astea avem talentul sa le facem de multe ori cam ambigue.
« Ultima Modificare: 21.Aug.2012, 10:28:26 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline adrian_r5

Are importanta?
In ceea ce ma priveste nu are nici o importanta  >:D<

Deocamdata altii mai buni nu s-au aratat pe firmament.
Asta e ... viata e grea, da' trece  >:D<  ... da' daca nu sint capabili de o treaba ... de ce draqu se apuca de ea  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

Daca ai cauta cate legi au fost incalcate pentru a se ajunge la acest referendum, in timpul votarii lui si apoi ulterior cu adresele la CCR te-ai abtine de la a folosi amuzamente de genul 'presedinte ilegal'.
Scuzele de rigoare pt "presedinte ilegal" ci "presedintele las" intors cu cistig la masa verde. Parca individul nu era de acord cu acest cistig. Dar deh, da tu o definitie unuia care nu-si tine cuvintul (si nu e prima oara).

De ce nu s-a mers pe legea REFERENDUMULUI asa cum era normal si s-a judecat dupa legea alegerii presedintelui ? Asta consideri tu un lucru LEGAL ? Aveai de ales un presedinte dintre basescu si CINE ? Numai un GOLAN ORDINAR impreuna cu serviciile pe care si le-a tinut in mina putea minari totul in asa hal.
  • Suzuki SX4

Offline Batranul

nu sunt fan basescu (chiar deloc) insa nu pot decat sa observ doua lucruri:
- daca ar vrea sa faca treaba (ma refer la chestiuni economice si sociale) usl-ul are majoritate in parlament si au guvern - nimic nu-i impiedica
- singura miza reala a razboiului asta e acapararea serviciilor, astfel incat usl-istii sa incaseze parandaraturile fara stres

in rest e frunza pt caini
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline shpeedy

« Ultima Modificare: 21.Aug.2012, 10:58:32 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci