Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856977 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

1. ... cu "marea prietenie" intre Romania si SUA mi-e imposibil sa inteleg cum de turismul are loc intr-un singur sens...
2. PS. Laurentiu, cam slab stai la dislike-uri ...

1. Stapinul nu cere acceptul vasalului; are voie sa vina si sa plece dupa pofta inimii si chiar sa-ti "satisfaca si nevasta" fara a avea vreo repercursiune. In sens invers, ma refer DOAR la turism,  trebuie VIZA.  ;)

2. E WK si oamenii E in viligiatura. Stai sa vina ziua de luni si de la serviciu oamenii butoneaza mai abitir ca din timpul liber.  :-))
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Făceam vorbire câteva posturi mai sus despre eșecele politicii externe postdecembriste...
În plan intern, probabil cea mai mare eroare a fost faptul că nu s-a revenit la monarhie și nu a revenit pe tron Regele Mihai.
Discursul regelui de anul trecut a fost probabil cel mai concis, nepoliticianist, patriotic și realist discurs pe care mi-a fost dat să-l ascult în acest mileniu, rostit de un om atât de demn după ce tocmai fusese terfelit la o oră de maximă audiență de matroz.
Fără îndoială, cheia de boltă a discursului este fraza citată de colegul  @M_TM :

"...romania nu am mostenit-o de la strabunii nostrii...am luat-o cu imprumut de la copii nostrii..."

Ce nu știe băsiștii (în caz contrar l-ar acuza de plagiat !) este că metafora ar putea să nu-i aparțină M.S. Mihai I, fără ca acest lucru să împieteze câtuși de puțin grandoarea discursului.
 Fraza a fost rostită de un manipulant al maselor din al doilea război mondial, Winston Churchill („niciodată atât de mulți, n-au datorat atât de mult, atâtor de puțini !” - vă amintiți ?)  și nu este exclus, ca la rândul lui, s-o fi preluat ... Pare a fi un proverb (amer)indian la bază.
« Ultima Modificare: 18.Aug.2012, 09:20:22 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline shpeedy

În plan intern, probabil cea mai mare eroare a fost faptul că nu s-a revenit la monarhie și nu a revenit pe tron Regele Mihai.

Asta e o preferinta din ultimii 22 de ani sau de acum, de data mai recenta, de cand a devenit de bonton sa fii regalist ?

In calitate de monarhist, nu mi se pare normal sa profiti de institutia regala (si mai ales de Rege) pentru castigarea capitalului politic...

My two cents...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Asta e o preferinta din ultimii 22 de ani sau de acum, de data mai recenta, de cand a devenit de bonton sa fii regalist ?

In calitate de monarhist, nu mi se pare normal sa profiti de institutia regala (si mai ales de Rege) pentru castigarea capitalului politic...

My two cents...

Nu știu dacă e o idee bună să îți afișezi prețul pe forum, o să revăd regulamentul acestuia ...

În altă ordine de idei, nu m-a interesat niciodată „ce se poartă” ba chiar am impresia că nici nu observ ce e la modă, ceea ce e minunat !
Pe de altă parte, față de Regele Mihai mă leagă o solidaritate de breaslă - alta decât cea monarhică, desigur ! Nu cred că exista în anii de după revoluție vreun aviator care să nu-și fi dorit în fruntea țării un rege care deținea brevetul de pilot ! Măcar din acest egoist și infantil (tinerețea, bat-o vina!) considerent l-aș fi preferat pe Mihai I ... Doar dacă voi deveni în zilele următoare dependent de alcool, îmi voi reevalua opțiunea !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

daca nu cumva amatorii pentru down-uri au inceput sa-ti preia opiniile... :-))
...........................................................

Sau daca nu cumva au inceput sa le ignore... E si asta o varianta  ;)

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
A gresit cumva in afirmatiile sale Octavian Paler, daca da sau daca nu va rog sa apreciati, fiecare, dupa posibilitati.  >:D<
PS Interviul a fost, intamplator, la Antena 3, dar putea fi la oricare alt post TV, cuvintele raman aceleasi.

http://www.youtube.com/v/xfcNT9rNFE4?version=3&amp;hl=en_GB&amp;rel=0
Ignis 1.3 GLX+

Offline shpeedy

Pe de altă parte, față de Regele Mihai mă leagă o solidaritate de breaslă - alta decât cea monarhică, desigur !

Ma bucura acest lucru. Am pus intrebarea in baza anumitor afinitati constatate in decursul timpului, afinitati la grupari care in Decembrie 1990 fugareau familia regala pe DN1 pentru a o expulza (din nou) din tara ... mea culpa.

Seara buna !

PS:My two cents este o expresie.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline macmat

Groapă ....lângă Guvern............
Si-or fi comandat-o special,pentru ei !!!!Pacat ca nu au loc toti !!!! :D

Offline Laurentiu

Adevaratii ROMANI trebuie sa iasa in strada si sa-i arate dezaprobarea deciziei CCr-ului.

9 FOSILE vii nu trebuie sa decida soarta unui intreg popor.

P.S. De data asta chiar nu voi lua in considerare nici un "zimbaret" cu degetul in D(J)OS.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!