Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857007 ori)

ms şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Un guvern german...
Oricare guvern ar merge. La  un teritoriu "anexa" merge si unul congolez.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline body

Pentru tine e bun unul rusesc, nu e asa?
Si kakarau presidente!
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline M_TM

..e un fapt consumat deja..se pare ca "competentii" care au pus la cale toata treaba au avut grija doar de obtinut voturi in parlament -fosti pdl-isti-pentru a trimite treaba la referendum...idioti ..zic eu..e clar ca nu au prevazut toate variantele...si au patit ca taranii lui Rebreanu...au dormit noaptea in gara ca sa nu piarda trenul si dimineata tot au ramas pe peron dupa ce trenul a plecat...bataliile astea se calculeaza la virgula..nu la 2.000.000 de voturi in plus..vorba lu sova...
..sincer..imi este indiferent ca base e sau nu presedinte....pe mine ma speria doar PRECEDENTUL ce se putea crea prin validarea smecheriei...
bdw...cacarau nu va avea nici in vis 7.5 milioane de alegatori..asa ca degeaba se considera in continuare presedintele lor...poate doar al catorva parlamentari   ..din care 1/3 sunt fosti pedelisti..300 de toti....cred...dar cand trec cu trenul prin gara o sa-i numar...sunt toti  pe peron si nu inteleg ce s-a intamplat....
nu poti castiga fara generali...rasatzi...cu indivizi licentiati de banii parintilor pe le facultati din bolintin....faget...herculane...caracal...apoi doctoranzi pe mai stiu eu ce..e mai greu.Problema e ca doar de specia asta de politicieni avem parte (pdl-isti...psd-isti..pnl-isti..felix-isti...pic-isti..)
toti sunt la fel de capabili...doar ca unii sunt mai jmecheri...
Asa ca o sa-mi pastrez obtiunea politica
GICA CONTRA....... :fluier:
« Ultima Modificare: 22.Aug.2012, 08:00:24 p.m. de M_TM »

Offline Laurentiu

Pentru tine e bun unul rusesc...
De ce nu si unul unguresc ......... pt tine ? Cu bashinescu presedinte ca tot le-a promis autonomie  a mai cumparat un vot in CCR + 1 vot luat prin santaj la tanti Aspazia => 6 la 3 pt invalidare referendum.  :D
« Ultima Modificare: 22.Aug.2012, 08:26:13 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
Vorba lu' plesu, daca basescu asta e atat de cosmic incat face si desface de unul singur orice si pe oricine si ii are pe merkel, barosso, US in buzunare mai bine cu el zic eu. Tipu' e prea meserias. Cu el in 2 ani devenim superputere mondiala.

Sau cine stie... de fapt realitatea alearga iar pe langa noi in sens contrar pentru cei cu "suntem colonie" si basescu nu face tot si toate, iar gigeii aia straini chiar au dreptate. Doar o posibilitate.

De obicei, indoielile le au cei care rationeaza. Fixistii merg pe ideea lor pana dau in zid.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
^
E complicat sa devii superputere, ai o multime de batai de cap.. cu astia mai mititei. Iar despre Merkel, Barosso, US "in buzunare" cred ca-i taman invers, Merkel, Barosso, US il au pe Basescu "la rever", in postura de "ghiocel" - un cuvant la moda in ultimul timp..  :-))
Aceasta e simpla indoiala ce-o incerc momentan. ;)
Ignis 1.3 GLX+

Offline hugbear

Daca tot s-a vorbit de morala, scopul scuza mijloacele?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline body

De ce nu si unul unguresc ......... pt tine ? Cu bashinescu presedinte ca tot le-a promis autonomie  a mai cumparat un vot in CCR + 1 vot luat prin santaj la tanti Aspazia => 6 la 3 pt invalidare referendum.  :D
Tu vezi ce comentarii puerile scrii? Aveam pretentie sa combati mai cu spor , doar varanul platea mai bine!
« Ultima Modificare: 23.Aug.2012, 08:32:06 a.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

Tu vezi ce comentarii puerile scrii?
Asta e pt tine. Mesaj scurt sa intelegi. Timpul nu-mi permite sa stau si sa-ti explic mai pe larg ca sa intelegi si tu ce am de spus.
 De fapt, daca la doua fraze iti trebuie si o reeditare, eu cred ca e destul de clar. :-j
  • Suzuki SX4

Offline shpeedy

[...] doar varanul platea mai bine!

Platea mai bine cand erau putini, pe cand acum bugetul e acelasi - daca nu diminuat - dar au nevoie de mai multi...  ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci