..e un fapt consumat deja..se pare ca "competentii" care au pus la cale toata treaba au avut grija doar de obtinut voturi in parlament -fosti pdl-isti-pentru a trimite treaba la referendum...idioti ..zic eu..e clar ca nu au prevazut toate variantele...si au patit ca taranii lui Rebreanu...au dormit noaptea in gara ca sa nu piarda trenul si dimineata tot au ramas pe peron dupa ce trenul a plecat...bataliile astea se calculeaza la virgula..nu la 2.000.000 de voturi in plus..vorba lu sova...
..sincer..imi este indiferent ca base e sau nu presedinte....pe mine ma speria doar PRECEDENTUL ce se putea crea prin validarea smecheriei...
bdw...cacarau nu va avea nici in vis 7.5 milioane de alegatori..asa ca degeaba se considera in continuare presedintele lor...poate doar al catorva parlamentari ..din care 1/3 sunt fosti pedelisti..300 de toti....cred...dar cand trec cu trenul prin gara o sa-i numar...sunt toti pe peron si nu inteleg ce s-a intamplat....
nu poti castiga fara generali...rasatzi...cu indivizi licentiati de banii parintilor pe le facultati din bolintin....faget...herculane...caracal...apoi doctoranzi pe mai stiu eu ce..e mai greu.Problema e ca doar de specia asta de politicieni avem parte (pdl-isti...psd-isti..pnl-isti..felix-isti...pic-isti..)
toti sunt la fel de capabili...doar ca unii sunt mai jmecheri...
Asa ca o sa-mi pastrez o
btiunea politica
GICA CONTRA.......