0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
de fapt e vorba de dl. Calafat
...lolek si bolek ajunsi intamplator in posturi de conducere a tarii...
Ba mai si scriu in stil "pompieristic", cu litere mari anumite cuvintele "interesante".
Daca tot s-a vorbit de morala, scopul scuza mijloacele?
imi plac disputele voastre.. verbale (cel putin pt moment) ..pro si contra sistem..altele pe langa subiect..dar cu riscul de a fi luata la pietre..n-ati obosit sa va muscati atata de dos unii pe altii?!...mai concret, pe toti va nenultumeste situatia ultimor ani..asa si?!..faceti sau ati facut ceva concret in afara sa sariti la jugulara ?da stiu...libertatea cuvantului..bla bla..drepturi constitutionale.. si?!...spunem fiecare ce ne trece prin cap!..ok si cu asta!...dar de ce atata rautate?!..la ce bun?!..cui foloseste in afara orgoliilor ranite si a vanitatii?!flutur eu steagul alb!...prieteni, cred ca avem si cu ce sa ne mandrim printre forumisti!...hai sa vedem si putin pozitivism, o fapta buna..chiar de-or sa tipe unii: "ce, ma, ti-au murit laudatorii!"
Ia fa un recensamint poate va trebui la vreun referendum din scoaterea mea de pe forum ca maresc prea mult "baza de date".E un mod placut de a mai face un ban in plus si fara a plati taxe la statul lui bASESCU, Udrea, Anastase, Videanu, Molia Macovei si altor zeci de chelneri cu servetul alb pe miona stinga, cu mersul in pozitia "ghiocel" si gata orcind sa sara sa sarute bucile umflate ale jupinului.
...din arhiva internetului, tot pentru un zambet..
Stiu ca unele intrebari sunt incomode si ca atare sunt ignorate, dar insist:Citat din: hugbear din 22.Aug.2012, 11:31:55 p.m.Daca tot s-a vorbit de morala, scopul scuza mijloacele?