Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856979 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

ar fi venit UE la noi sa ne roage sa intram in clubul lor
:)    :D    :-))    :ad sub masa:
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Probabil cea mai mare gafă a fost lipsa oricărei tentative de apropiere de China pe timpul mandatului lui Jiang Zemin, vorbitor de limbă română (făcuse studii aici, cu amintiri frumoase) al cărui vin preferat era „LACRIMA LUI OVIDIU”.
Una din lungul șir de oportunități ratate, gafe și eșecuri din politica externă postdecembristă ...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

Nu stiu de ce, am senzatia ca ne era mult mai bine acum daca in '90 ramaneam fideli cel putin la doi dintre partenerii dinainte de '89: Rusia si China..

Daca ma uit la Moldova, Ucraina sau Bielorusia n-as prea crede.  :-?

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Daca ma uit la Moldova, Ucraina sau Bielorusia n-as prea crede.  :-?

Mă abțin în ce privește Bielorusia, dar cunosc oameni ce merg des în Ukraina și Moldova ... Și se simt bine acolo, și-au făcut prieteni, cumătri, fini ... Nu au confortul și nivelul de trai al suedezilor dar ... zâmbesc. Își permit luxul de a fi zâmbitori !
Discutând cu români ce vin să se joace în România de-a mama și de-a tata câteva săptămâni pe an (cât le îngăduie statutul de căpșunari) despre ce s-a schimbat acilișa de la precedenta vizită, au răspuns: oamenii sunt tot mai triști, mai abătuți, zâmbesc tot mai puțin iar amabilitatea lasă tot mai mult de dorit !
La urma urmei e un pariu pe termen lung și poate e prematur să ne pronunțăm ... mai lăsăm timpul să lucre, să vedem dacă va sucomba experimentul U.E. ori va intra în vrie maica Rusie cu excedentul ei de resurse cu tot ...
La urma-urmei avem colegi de forum tineri, ce fac sport, țin dietă și iau suplimente nutritive - eu deja discut cu avocatul despre o nouă modificare a propriului testament .
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
O succinta trecere in revista a perioadei dupa 1989, pana in 2010. Restul se mai vede si cu "ochiul liber" .

http://www.balcanii.ro/2010/06/marea-isprava-de-dupa-1989/
Ignis 1.3 GLX+

Offline Laurentiu

@Laurentiu, dar la vecinii mai de la est nu te-ai gandit ?
Cum sa nu insa esticii, sint prezenti aici doar pe baza de contracte (afaceri - ALRO, HIDROELECTRICA) nu si "politiceste" asa cum a facut SUA prin Gordon sau UE prin madame marker sau d-ul ciocan.  :)

Revenind la bASESCU, vad ca a plecat in secuime, chipurile in C.O. ca sa shpaguiasca ungurul, cea de-a 6-a persoana din cadrul CCR pt a fi sigur de invalidarea referendumului.

Hai sa vedem ce presedinte ne-am ales sa ne conduca pina la urma. Un golan ORDINAR:

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline M_TM

"...romania nu am mostenit-o de la strabunii nostrii...am luat-o cu imprumut de la copii nostrii..." zicea de la tribuna parlamentului singura personalitate(cred eu) care ar fi putut evita toata tziganeala asta...dar ...a fost preferat bolsevicul...
E vorba de MS REGELE MIHAI....

Offline Laurentiu

@M_TM, "zimbaretul" e de la mine.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

@Laurentiu, "zimbaretul" e de la mine.  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Cum sa nu insa esticii, sint prezenti aici doar pe baza de contracte (afaceri - ALRO, HIDROELECTRICA) nu si "politiceste" asa cum a facut SUA prin Gordon sau UE prin madame marker sau d-ul ciocan.  :)

Cu cei din UE, unde s-ar zice ca este destula prietenie, exista macar posibilitatea de a circula liber, pe baza de CI (lasand la o parte restul de aprecieri mai mult sau mai putin pozitive) dar cu "marea prietenie" intre Romania si SUA mi-e imposibil sa inteleg cum de turismul are loc intr-un singur sens, adica spre noi, invers poti sa imbatranesti pana obtii o viza turistica (sau nu mai este asa si n-am aflat ?). :-/ ;)
 PS. Laurentiu, cam slab stai la dislike-uri, te rog sa te mobilizezi mai serios.. - daca nu cumva amatorii pentru down-uri au inceput sa-ti preia opiniile... :-))
..........................................................................

Legat si de discutiile anterioare intre forumisti.

http://www.youtube.com/v/3TGIwKgYEK8?version=3&hl=en_GB&rel=0
http://www.youtube.com/v/1W33EXq3d24?version=3&hl=en_GB&rel=0
Ignis 1.3 GLX+