Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 928982 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Daca faci distinctie intre pensie din contributie si pensie speciala..e ok comentariul.

Sa nu uitam...pensia ..cu indexari etc...inflatie...etc...nu e din banii nostrii ..din taxe si impozite.

A ca mecanismul e asa gandit....da tu cascavalul inainte si apoi iti dau eu....e partea a 2 a. Dar repet..e din banii lor..nu ai nostrii..

Ps  pensia militara nu este speciala....tot pe contributie merge. Vechimea e altfel calculata.

Sper sa nu gresesc...mea culpa daca da
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline NicNic

=))

https://m.digi24.ro/regional/digi24-cluj-napoca/ambulanta-atacata-cu-topoarele-intr-o-comuna-din-cluj-dupa-ce-intr-un-clip-pe-tiktok-s-a-afirmat-ca-fura-copii-soferul-a-fost-ranit-3898925

As plange dar nu pot....

E de plans.

Fiindca-s prea multi cei saraci cu duhul, care pun botul la toate bazaconiile de pe internet.
Inclusiv ce le afiseaza AI-ul, nu doar tictoc, feisbuc, iutub sau alte site-uri de popularizare sociala.

Si ne miram cand ajungem sa citim ineptii scrise de oameni convinsi ca stiu ei adevarul, ca doar au citit pe internet ....
Mai si citeaza, sa fie convingatori.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Daca as fi avut pensie speciala sau macar militara, sigur n-as fi comentat !

Oricum, multumesc de sustinere @gabineg !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Daca faci distinctie intre pensie din contributie si pensie speciala..e ok comentariul.

Sa nu uitam...pensia ..cu indexari etc...inflatie...etc...nu e din banii nostrii ..din taxe si impozite.

A ca mecanismul e asa gandit....da tu cascavalul inainte si apoi iti dau eu....e partea a 2 a. Dar repet..e din banii lor..nu ai nostrii..

Ps  pensia militara nu este speciala....tot pe contributie merge. Vechimea e altfel calculata.

Sper sa nu gresesc...mea culpa daca da

Pericolul de a fi neplatita se poate manifesta la orice fel de pensie.
Asa ca e irelevant ce tip de pensie ar fi.

Intrebarea ramane aceeasi: "Si daca iti lasa pensia mare, dar nu ti-o platea, ca nu mai sunt bani, ce ai fi zis?"
Desteapta-te romane!

Offline wolfin

"Sa curga penalitati"

1% pe zi
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

"Sa curga penalitati"
    Cand ne vom afla in situatia sa punem intrebarea de mai sus, probabil ca Romania va fi cumparata de vreo multinationala sau de vreun fond de pensii american.
Pana una-alta, ca tot am cazut in penibil, tara arde si baba se piaptana!

Guvern avem, inflatia e pe -, lege ptr. salarii avem ok, energia e full in baterii, doar cu euro mai trebuie rezolvat !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Deci tu astepti sa fim cumparati de vreo corporatie ca sa iti pui o intrebare elementara: de unde o sa ai banii de pensie?   :-O

Vezi ca ies la pensie, curand, cei din '67 - '68. Sa vedem atunci cum o sa se mai imparta bugetul si la pensionari.

Dar, vorba ta: Tara arde si baba se piaptana!
Ne facem griji ca trecem la EUR ....
Desteapta-te romane!

Offline enicky

Guvern avem, inflatia e pe -, lege ptr. salarii avem ok, energia e full in baterii, doar cu euro mai trebuie rezolvat !
    Iar "baietii destepti" isi rotunjesc veniturile, chiar daca la fraieri le va scade si fac greve :
   Dragoș Pîslaru, ministrul interimar al Muncii, a declarat vineri, că majorarea coeficientului privind indemnizațiile parlamentarilor este o propunere a celor patru partide care au negociat Legea salarizării, respectiv PSD, PNL, USR și UDMR.

Offline ntire2000

Cine-i om și cine-i câine.....

Încă o dovadă că țara asta e eșuată iremediabil.

Dincolo, era deja în arest și aștepta pachetul cu margarină.

Banii vorbesc. Nu-i așa?!?

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline NicNic

Aceste caractere, precum Geambazu, nu fac decat sa profite de situatia din Romania.

Primii vinovati sunt tocmai cei care sustin ca iubesc animalele, dar nu au grija de ele si le parasesc pe marginea strazilor.
Desteapta-te romane!