0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Axy din 14.Feb.2020, 09:07:33 p.m.Am masina de peste 2 saptamani la Radacini. Au zis ca e din cauza GPL si ca garantia extinsa de 2 ani nu acopera aceasta. Cati km are masina?1.6 benzina banuiesc.Reglajele instalatiei le-au facut cei de la Radacini (cea mai nasaoala varianta, probabil cauza defectelor tale), sau colaborau cu un montator GPL autorizat si specializat?Apropo, la cat de tepari par ca sunt astia de la reprezentanta aia, poate ar fi indicat sa faci o diagnosticare a problemei si in alta parte.Poate scapi cu schimbul acelor pastile care "regleaza" jocul supapelor, in cazul tau cele de evacuare se ard de obicei, datorita arderii la temperatura mai mare decat pe benzina, mai ales in cazul reglarii cu amestec prea sarac.Si ceva legat de faptul ca evaporarea vaporilor de benzina absoarbe ceva caldura din cilindru, spre deosebire de gaz care nu, pentru ca e deja ...gaz .
Am masina de peste 2 saptamani la Radacini. Au zis ca e din cauza GPL si ca garantia extinsa de 2 ani nu acopera aceasta.
Nu exista asa ceva.In cel mai rau caz schimbi chiulasa, dar nu cred ca va fi cazul.In schimb e clar ca supapele de evacuare nu mai inchid bine.Si repet, poate fi nevoie de rectificarea chiulasei, sau poti scapa doar cu inlocuirea pastilelor respective.Eu la un astfel de service, unde aud astfel de texte, nu as sta nici macar o secunda in plus. Pentru ca daca pot afirma asa ceva, ori sunt nepriceputi, ori puturosi, ori sunt smecheri si vor sa te stoarca de bani.Este o operatiune de service EXTREM de simpla rezolvarea problemei de supape la masinile care au mers pe GPL.Insa ce-i drept a tine a intervenit prea curand.Sigur instalatia a fost reglata defectuos, din pacate...
Trimite o intrebare oficiala la Suzuki Ungaria daca pentru motorul tau existe repere speciale pt GPL gen : chiulasa, supape, scaune.
Cei de la Suzuki Ro au facut front comun cu Radacini si mi-au zis ca garantia extinsa nu acopera supapele. In devizul remis apare si "garnitura de chiulasa si rectificat chiulasa"