0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
In momentul în care ti-au montat instalatia aia, ti-au dat vreun certificat de conformitate?O garantie, ceva?Pe baza acestor documente ai putea sa te "agati" de ei cu ajutorul unui avocat.Daca instalatia are certificat de conformitate ar trebui sa specifice conditiile de utilizare si riscurile de exploatare.Inclusiv posibilele daune asupra motorului.
PS: eu daca iau un antinevralgic de la farmacie, mi se spune în prospect care-s contraindicatiile si efectele secundare, daca nu-mi convine nu-l mai iau.
Citat din: ntire2000 din 03.Mar.2020, 12:34:25 p.m.PS: eu daca iau un antinevralgic de la farmacie, mi se spune în prospect care-s contraindicatiile si efectele secundare, daca nu-mi convine nu-l mai iau.Dar il cumperi inainte, sau ceri prospectul?
Intâi ma duc la medic ca sa mi-l prescrie.Banuiesc ca si colegul si-a montat un anumit tip de instalatie recomandat de producator.Putea sa ia orice altceva, de capul lui, nu?!?
In concluzie, ti-ai luat-o în brate, cum se zice.La o adica poti sa-ti bagi picioarele în ea de garantie, ca tot bun de plata ramâi.Eu as cauta un avocat ambitios care sa se distreze un pic cu ei.I-as oferi onorariu tot ceea ce poate obtine de pe spatele lor, de incompetenti care la defecte datorate "suportului" lor tehnic se fac ca ploua pe banii clientului.PS: sunt curios ce o sa zica cei de la RAR; nu m-ar mira sa retina talonul pe motiv ca masina nu mai e conforma dpdv al noxelor ca sa circule pe drumurile publice.