0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Auziti, dar la motoarele cu injectie directa, care sunt predispuse la depuneri de calamina pe supapele de admisie, ma intreb daca nu cumva e avantajoasa montarea de GPL, pentru ca curata acele depuneri?
poti detalia?recunosc ca in decursul timpului am fost(si inca sunt)posesorul mai multor masini cu moroare pe benzina,la care am montat instalatii gpl.Mentionez ca aceasta este prima mea masina noua,cu un astfel de instalatie.Inainte de a lua aceasta decizie(masina noua-garantie-gpl)am trimis un e-mail la suzuki romania,intrebindui care este politaica lor cu privire la afectarea pierderii garantiei,iar raspunsul a fost citez"Buna ziua, Pe Vitara se poate monta instalatia GPL omologata de catre Suzuki, Landi Renzo, autovehiculul isi pastreaza garantia de 5 ani fara limita de km.Majoritatea dealerilor Suzuki din Romania sunt autorizati sa monteze instalatii GPL Landi Renzo.Lista distribuitorilor autorizati Suzuki in Romania: http://www.suzuki.ro/autoturisme/dealeri/harta-service/ "Asa ca,in concluzie si din experienta,nu vad de ce m-ar deranja sa parcurg cu cca 20 lei/100 km(in ideea ca 1 l Gpl=2 lei,cu un consum de 10 l/100 km) versus 5 lei/L benzina
Am masina de peste 2 saptamani la Radacini. Au zis ca e din cauza GPL si ca garantia extinsa de 2 ani nu acopera aceasta.
Tare am impresia ca te-au întepat la buzunar.Probabil ca Suzuki agreeaza instalarea unei instalatii GPL cu conditia ca dupa aia 3 ani de garantie full sau 100000 de km nu mai beneficiezi de extra garantie (aia de 2 ani) deoarece ai adus modificari constructive la masina.Ai nostri s-au aruncat sa-ti ia banul si sa-ti monteze instalatia GPL cu convingerea ca nu te vor mai vedea pe acolo ca sa le ceri socoteala ca ti-a crapat motorul.Vezi tu.... garantia de la noi nu se potriveste cu cea de la unguri.PS: Incearca sa trimiti un mail în engleza la fabrica si sa le explici situatia (cu documente atasate) poate ai noroc.Din pacate cunosc persoane care n-au avut.