0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
stie cineva vre-un email de la Suzuki Japonia?
ANPC are la dispozitie 30 de zile sa-ti dea un raspuns.Cel mai probabil au luat deja legatura cu "meseriasii".Aia or fi început sa schelalaie de durere la buzunar si poate au promis ca încearca rezolvarea amiabila a cazului ca sa nu mai umfle o amenda (care începe de pe la 5000 de lei).Eu banuiesc ca vei contactat mai repede de catre "meseriasi" care îti vor propune o cârpeala sau ceva de genul.
Citat din: Axy din 25.Mar.2020, 03:50:04 p.m.stie cineva vre-un email de la Suzuki Japonia?Vezi aici.
Va redau raspunsul celor de la Radacini, dupa ce i-am intrebat de ce mi-au reparat chiulasa la o firma fara agrement tehnic (lucru constatat de RAR, nu de mine)Buna ziua Domnule xxxxxxxAm primit aceasta cerinta de la directorul service-uluixxxxxxxx. Cunosc in amanunte cazul dumneavoastra dezbatut si cu RAR si cu OPC si din pacate nu pot face mare lucru intrucat garantia extinsa nu v-a fost de mare ajutor in acest caz.Si noi am fost surprinsi de faptul ca operatorul economic cu care colaboram nu avea autorizarea valabila la RAR, insa din pacate noi nu avem drept de control asupra acestui subiect ci doar autoritatile statului. Mai mult, garantia lucrarii facute de acesta este asigurata de Radacini, intrucat dumneavoastra nu sunteti in relatie directa cu el, noi avand intreaga responsabilitate asupra lucrarii.Vazand supararea dumneavoastra care din punct de vedere comercial este intemeiata, insa din punct de vedere legal nu putem face mare lucru, va pot promite ca in cazul unor vizite viitoare veti beneficia de niste discounturi speciale acordate in mod direct, de genul 50% la manopera si 10-20% la piese (in functie de tipul piesei)[/b].Sa speram ca vom trece usor de perioada actuala grea pentru toata lumea si ne vom revedea in conditii bune.Cu cele mai bune ganduri,Director xxxxxxxxxxxxxxx Radacini Grup