Autor Subiect: Se opreste motorul la scoaterea din sarcina....  (Citit de 25665 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Se opreste motorul la scoaterea din sarcina....
« Răspuns #60 : 28.Oct.2014, 09:08:41 a.m. »
Voi puteți dezbate ce aspecte doriți, eu ma refer la concluzia trasă de cel în cauză.

Supapele de evacuare (toate 4 NU doar una)...astea au fost hiba...nu au rezistat pe GPL nici macar 70.000 km...zici ca au fost cioplite din lemn. Un vecin lucreaza pe un taxi, Dacia Logan, pe GPL la care a schimbat 1 supapa de evacuare dupa 450.000 km.

In concluzie imi mentin parerea ca din pacate ignisul asta e o chinezarie infecta

Offline Laurentiu

« Răspuns #61 : 28.Oct.2014, 09:13:26 a.m. »
eu ma refer la concluzia trasă de cel în cauză.
Nu crezi ca poate fi o concluzie gresita ? Un mic "filtraj" nu strica iar faptul ca a durat 9 LUNI de zile pina cind i-a s-a depistat defectul, nu-ti pune semne de intrebare ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bradu075

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
« Răspuns #62 : 21.Dec.2014, 10:10:12 p.m. »
Nu crezi ca poate fi o concluzie gresita ? Un mic "filtraj" nu strica iar faptul ca a durat 9 LUNI de zile pina cind i-a s-a depistat defectul, nu-ti pune semne de intrebare ?

Ca sa n-o lungim inutil, domnii Laurentiu si rexkrokisinumaistiucum trimiteti-mi un nr de telefon de-al dvs si promit ca va duc la toate service-urile unde am fost cu masina aia (pot sa va aratat chiar si cateva facturi). Mecanicii aia o sa ma recunoasca sunt sigur, i-am stresat destul.

Ca bonus o sa va prezint si actualului posesor care poate sa faca acelasi lucru, adica sa va duca de manuta la reprezentanta Suzuki din Cluj si Bucuresti. Daca mai doriti va v-a arata si cele 4 supape, pe care, da, le-a pastrat. Sper domnu Laurentiu ca nu sunteti vreun copil de tzatza si sa credeti ca la masina aia au lucrat NONSTOP timp de 9 luni. Nu domnu, dar atat a zacut prin service-uri pana cand, intr-un final, i-a dat de cap un mester de cartier (din Cluj).

Domnu Laurentiu, matale crezi ca io am timp de pierdut sau interes spun minciuni? Daca matale esti platit de Suzuki sa faci reclama nemeritata, sa ridici in slavi si sa inalti ode acestei firme atunci fa-o domle in mod cinstit si nu ma face pe mine mincinos. Te rog frumos domnu.
« Ultima Modificare: 21.Dec.2014, 10:30:25 p.m. de bradu075 »
DOMLE, chiar asa? Bine bă tataie, oricum nu contează...

Offline Laurentiu

« Răspuns #63 : 22.Dec.2014, 09:32:12 a.m. »
1. Sper domnu Laurentiu ca nu sunteti vreun copil de tzatza si sa credeti ca la masina aia au lucrat NONSTOP timp de 9 luni. Nu domnu, dar atat a zacut prin service-uri pana cand, intr-un final, i-a dat de cap un mester de cartier (din Cluj).

2. Domnu Laurentiu ...Daca matale esti platit de Suzuki sa faci reclama nemeritata, sa ridici in slavi si sa inalti ode acestei firme atunci fa-o domle in mod cinstit si nu ma face pe mine mincinos.
:-O In primul rind, NU ai inteles NIMIC din cele ce am discutat aici si nu stiu ce ma face sa-mi bat capul cu tine dom'le sa-ti mai explic:
1. Nu sint copil de "tzatza" iar faptul ca te-au tinut 9 luni in service, inseamna ca: nu te-a interesat prea mult soarta ei, nu ai "uns usile" unde trebuie, nu te-ai interesat indeajuns si nu ai ales un service bun cu mecanici adevarati si nu piriti care sa-ti rezolve problema in cel mai scurt timp.

2. Domnu' bradu075, nu tin minte sa te fi facut mincinos iar cit despre faptul ca sint "platit de Suzuki" sa fac "reclama", cred ca ar trebui sa cauti alti useri care intr-adevar se ocupa cu asa ceva.

P.S. Daca ai ceva obiectii la ce am postat aici, te rog sa-mi vii cu argumente si discutam direct pe ele. Pina atunci, sa ai o zi buna si sarbatori de iaarna fericite !

E bine totusi ca dupa 2 luni de zile te-ai gindit sa dai si tu un reply la discutie.  ;) :D
« Ultima Modificare: 22.Dec.2014, 09:35:30 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline bradu075

• Newbie
  • *
« Răspuns #64 : 22.Dec.2014, 11:45:39 a.m. »
   Cred ca m-ati inteles gresit sau voit gresit (daca gresesc imi cer scuze)...eu am avut probleme grave cu masina in octombrie/noiembrie 2013 si am vandut-o la finele lui ianuarie 2014. In postul 54 am scris ca cel care a cumparat masina a tinut-o prin service-uri 9 luni (si-a permis deoarece mai avea inca o masina). M/am oferit sa va fac cunostiinta cu el si sa va arate un "deviz" de la reprezentanta Suzuki din Cluj cu posibile probleme...fituica aia avea 3 coli A4 erau insirate tot felul de cauze ipotetice iar costurile erau in valoare de 4.350 euro!!!!! Omul trebuia sa/si aleaga de acolo ce sa se faca si ce nu...oricum NOAPTEA  MINTII!!! Ma intreb oare Dvs. ce ati fi facut in cazul respectiv??? Puteati sa bagati suplimentar 4000 euro in coaja aia infecta sau apelati si la alte service-uri unde se repeta aceeasi piesa de prost gust??

Am raspuns cu intarziere de 2 luni din simplul motiv ca 2 luni nu am mai intrat pe forumul asta, recunosc ca fac o auto-terapie si incerc sa uit de tot ce tine de marca asta. Obiectiile care le/am avut vis a vis de aluziile Dvs. cred ca le-am exprimat destul de clar, iar legat de "argumente" cred ca se cuvine ca Dvs sa le exprimati, ca sa avem obiect de discutii...altfel sunt niste aluzii rauvoitoare sau tendentioase.

Ca sa fiu inteles corect si sa nu jignesc fara voie pe nimeni...eu nu sustin neaparat ca Suzuki, ca marca, sau  Ignis, ca model, sunt niste gunoaie. Cand am cumparat masina aia m-au inspirat 2 cunostiinte cu Ignisuri care sunt, si in prezent, f multumite de masina. Eu m/am referit la troaca aia pe care eu am cumparat-o de noua din magazin cu 10.500 euro si dupa 6 ani si  60.000 km ma lasa-n drum. Singurul meu scopul e acela de a informa lumea in legatura cu o posibila problema. Sau poate sunt platit si io, dar de data asta de concurenta, sa scriu minciuni negative?? Daca nu ar fi de plans ar fi de ras...:))

Sper ca nu am suparat pe nimeni, daca da atunci imi cer scuze, si va doresc Sarbatori fericite!!!

Offline Laurentiu

« Răspuns #65 : 22.Dec.2014, 02:48:04 p.m. »
   Cred ca m-ati inteles gresit sau voit gresit ...
Hai s-o lasam ca-n tren. Nu am nici timp si nici chef sa ma justific in fata unuia care nu a inteles absolut nimic din ceea ce am spus.
  • Suzuki SX4

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #66 : 22.Dec.2014, 03:21:08 p.m. »
Sper ca tot ce ati avut pe suflet s-a asternut, ulterioarele postari off-topic vor fi moderate, daca mai sunt diferende va rog sa le rezolvati in particular. Multumesc.

Offline bradu075

• Newbie
  • *
« Răspuns #67 : 22.Dec.2014, 05:24:00 p.m. »
@MXXA va multumesc si sper ca va tineti de cuvant... pune-ti va rog mana pe matura si faras. Fiti totusi intelegator si cu cei care vor sa treaca pe la caserie...lasati-i sa traiasca si ei.                                     

Acesta este ultimul meu post pe aceasta tema, încerc sa evit sa devin si eu ridicol.
« Ultima Modificare: 22.Dec.2014, 05:40:51 p.m. de bradu075 »

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14837
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #68 : 22.Dec.2014, 05:57:15 p.m. »
Haideti, domnilor, fiti mizericordiosi! Dom' @bradu, daca sunt 5 oameni pe forumul asta care au expertiza si indemanarea sa evite service-urile (mai ales cele de reprezentanta), atunci @Laurentiu e unul dintre ei. Poti sa ma iei pe mine la tinta, ca merg cu masina la un singur service si mai si scriu pe-aicea cand sunt multumit, dar, in afara de cei 10% discount de sticker SCR (pentru care ii multumim lui @cristyyy2003 pentru negocierea initiala) si de oarece consideratie fata de un client vechi, de alte avantaje nu am beneficiat.
Dom' @Laurentiu, ce te-ai inflamat asa ca ai trecut la majuscule si la rosii? @bradu a clarificat situatia onorabil pentru toata lumea, iar @mxxa este moderator si, in opinia mea, are intru totul dreptate.
Asadar, parafrazand colindatorii ce stau sa vina, "decat noi sa ne certam, un cantec vesel sa cantam!".
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #69 : 22.Dec.2014, 06:41:21 p.m. »
Fiti totusi intelegator si cu cei care vor sa treaca pe la caserie...lasati-i sa traiasca si ei.                                     
  :dknw: Chiar nu stiu ce te-a ofuscat in halul asta. Eu inteleg ca esti frustat de faptul ca masina iti face probleme insa daca ti-ai stradui putin retina si mintea sa iei subiectul la recitit (sfat si pt mxxa), ai vedea ca ti-am dat mereu sfaturi (la cit ma pricep si eu) destul de la obiect si nu te-am jignit in nici un fel asa cum afirmi. Din aceasta cauza ti-am cerut argumente cind faci niste afirmatii si tot din aceasta cauza inclin sa cred ca nu prea ai inteles nimic din cele discutate aici. Nu te-am facut nici mincinos si nici nu ti-am atacat (asa cum ai facut tu) sensibila-ti persoana nici fizic, nici dpdv moral asa ca, nu vad de ce ti s-a pus pata pe mine.

De ce dracu m-a mincat in cur (oi fi avind hemoroizi ?) sa ma bag la acest subiect ? Poate ca doresc prea mult sa-i ajut pe cei aflati in impas.

P.S.
Citat
... fac o auto-terapie si incerc sa uit de tot ce tine de marca asta.
Sfatul meu in acest sens este sa-ti continui cit mai mult timp "auto-terapia".  :)
« Ultima Modificare: 22.Dec.2014, 06:50:33 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4