0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Supapele de evacuare (toate 4 NU doar una)...astea au fost hiba...nu au rezistat pe GPL nici macar 70.000 km...zici ca au fost cioplite din lemn. Un vecin lucreaza pe un taxi, Dacia Logan, pe GPL la care a schimbat 1 supapa de evacuare dupa 450.000 km. In concluzie imi mentin parerea ca din pacate ignisul asta e o chinezarie infecta
eu ma refer la concluzia trasă de cel în cauză.
Nu crezi ca poate fi o concluzie gresita ? Un mic "filtraj" nu strica iar faptul ca a durat 9 LUNI de zile pina cind i-a s-a depistat defectul, nu-ti pune semne de intrebare ?
1. Sper domnu Laurentiu ca nu sunteti vreun copil de tzatza si sa credeti ca la masina aia au lucrat NONSTOP timp de 9 luni. Nu domnu, dar atat a zacut prin service-uri pana cand, intr-un final, i-a dat de cap un mester de cartier (din Cluj).2. Domnu Laurentiu ...Daca matale esti platit de Suzuki sa faci reclama nemeritata, sa ridici in slavi si sa inalti ode acestei firme atunci fa-o domle in mod cinstit si nu ma face pe mine mincinos.
Cred ca m-ati inteles gresit sau voit gresit ...
Fiti totusi intelegator si cu cei care vor sa treaca pe la caserie...lasati-i sa traiasca si ei.
... fac o auto-terapie si incerc sa uit de tot ce tine de marca asta.