0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Am cetit tat topicu asta , cap coada si indubitabil am ajuns la concluzia ca pentru " unii " e mai bine sa ramana la caruta si la trotineta , auzi mai , sa pui tu gaz pe un motoras asa mic - pana unde merge zgarcenia si prostia ?! No' , nu i chip sa ma dumiresc !Tulai domnu Bradu , nu mai bine ti luai de la inceput o roaba ?
Supapele de evacuare (toate 4 NU doar una)...astea au fost hiba...nu au rezistat pe GPL...
renault si dacia au motoare flexi-fuel si pot oferi GPL fara riscuri. [...] nu o sa pun gpl pe a mea decat daca am valve de inconel or smth.
Pai GPL-ul arde mai fierbinte...
GPL implică temperaturi de ardere ceva mai mari, ceea ce face să se deterioreze supapele și scaunele acestora...
Pai si ce solutie ai abordat daca zici ca ai instalatie GPL ?
Intrebari (recunosc ca aici nu ma pricep):1. Din cauza asta se ard doar supapele de evacuare ???2. Lichidul de racire din instalatia masinii, ce rol are ? Daca temperatura motorului (data de arderea din cilindri) ar creste peste masura, n-ar trebui sa se arda si garnitura de chiulasa sau macar senzorii (termometrul) sa semnalizeze cresterea acesteia ???