0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
la aia de la gpl am fost de 2 ori au testat-o
Si totusi ceva ce nu e trecut prin "tester" (calculator de bord) nu merge ca lumea. Poate ai un amestec sarac de benzina (aer mai mult in raport cu benzina) si pe timp rece da kics. O idee: daca ti se mai opreste motorul si nu-ti este greu, scoate bujiile si vezi in ce stare sint. Daca sint albicioase, ai amestec sarac si mai trebuie imbogatit. Daca sint negricioase (afumate) iar motorul scoate fum negru pe esapament, motorul merge inecat iar daca una sau mai multe bujii sint umede, acelea sint defecte si nu lucreaza.
Salut. Si :troaca" mea se oprea cand scoteam din viteza si o lasam pe liber.Prima oara a facut asa cand i-am pus instalatia de gaz si mecanicii au dezlipit o electrovalva cu vacum (cea din poza atasata).Cu capota ridicata se auzea ca trage aer pe la electrovalva.A doua oara a facut asa acum doua luni cand i-am dat bateria jos s-o incarc. S-a oprit cam de 10-15 ori si dupa aia n-a mai facut.A fost scoasa bateria la revizie?
Pentru a nu induce persoanele interesate de masina asta in eroare as ruga un domn moderator sa stearga tot thread-ul sau macar posturile unde am scris la nervi...rugamintea mea ar fi daca se poate sa/l stearga tot...merci