Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856502 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique

Offline toma

România în cifre - breviar statistic   conform Institutului national de statistica.

Nu am foarte mare incredere in acuratetea datelor pentru ca:

Citat
Institutul Național de Statistică (INS) este un organ de specialitate al administrației publice centrale din România aflat în subordinea Guvernului și în coordonarea prim-ministrului, prin Secretariatul General al Guvernului.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
https://republica.ro/zesti-proasta-un-copil-a-batut-la-usa-cancelariei

Am citit articolul de cand a aparut. Avem multe tare de facut...si cum noi se pare ca nu suntem in stare, ramane la copii...alaturi de  datoriile pe care le facem acum sa platim pensii si alte minuni "speciale"...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

Institutul Național de Statistică (INS) este un organ de specialitate al administrației publice centrale din România ....
   Pai nu stiai, ca doar nu era vreun srl sau ong. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

De dimineata, la cafea, ce poti face? Sa citesti un ziar(daca-l ai!) sau sa te uiti la un post de stiri...., sau mai bine nu, asculti muzica preferata ! De ce ?
  Stire : "carambol pe A3, 3 masini s-au ciocnit iar a IVa incercand sa evite, a derapat, si a lovit un pieton accidentandu-l grav la cap. Dar a scapat cu viata, (SI AICI VINE PARTEA SOCANTA!) nici macar soferul masinii nu a murit !!!(ultima fraza am retinut-o integral!)

Dom'le astuia ii parea rau ca a ajuns la locul accidentului si nu murise nimeni, "nici macar soferul", va dati seama???? !
    Incredibil !!! :-O

Am mai auzit exprimari asemanatoare, dar parca niciodata atat de explicita ca asta!!!
  D.p.m.d.v. n-are relevanta postul, pentru ca gogosi am auzit la toate, iar reporterii "fug" de la un post la altul, evident functie de salariu.
   Mai poti avea incredere in vreunul din canalele de stiri?  Eu cred ca nu... :-?

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Acum vreo 20 si ceva de ani,  marele Ioan Gyuri Pascu zicea, in cadrul unui show Divertis: Eu verific o stire din trei surse: pun trei televizoare pe TVR. Daca televizoarele sunt in paralel, stirea e buna. Dac sunt in serie, stirea e mai .... slaba.
Nicu', nu cred ca acum nu ai de unde sa te informezi. Important este sa-ti folosesti experienta de viata si feeling-ul. Iar stirile astea cu nenorociri mici care-i inteerseaza pe cei mai multi sunt facute sa mascheze stirile cu nenorociri mari, care ii intereseaza pe mai putini. Mai ales la trustul mentionat.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Dragilor, acum doua zile imi arata sotia o strire de pe facebook, unul scria (si altii imprastiau "vestea") ca un microbuz a luat foc in Timis si ca doar soferul a scapat, 14 oameni au murit...Cum eu nu auzisem nimic toata ziua, am intrat  sa verific. Si am gasit cu primul "goagle search" ca era o stire de acum un an cu un microbuz de transport persoane care a luat foc in timpul cursei intr-un sat din Timis. Calatorii au simtit fum, a oprit soferul, s-au dat jos si au vazut ca incepe sa arda, uitandu-se ca...romanul la poarta noua.
Unii au prezentat stirea - la timpul ala. Altii au tras-o senzationalist, ca si cum calatorii si soferul s-ar fi aruncat din mers din microbuz (va dati seama ce cuvinte foloseau).
Cand vine unul dupa un an sa scrie ca ... bla-bla-bla pe FACEBOOK, asta ce mai este? Pai se numeste  INGINERIE SOCIALA:  asa urmaresc smecherii prostii, vad cine da like si distribuie stirea cretina si stiu deja pe cine nu-l duce capul. Ala este/aia sunt tinta de jumulit cu alta ocazie...
PS: AMR 3 saptamani...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

nu cred ca acum nu ai de unde sa te informezi. Important este sa-ti folosesti experienta de viata si feeling-ul.
   Asa e, dar ce te faci, daca nu le ai? 1.Poate unii nu le au, si atunci?
2. Si daca stirile astea mici le umfla, iti dai seama ce fac cu cele importante!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pe alea importante (deficit bugetar, inflatie, falimentul Capitalei, lipsa de infrastructura, taierile de paduri, poluarea mediului, etc.) le ingnora, pentru ca nu fac parte din politica editoriala a trustului.
  • SX4 by Giugiaro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si fiindca vorbeam de manipulare, a mai aparut una. Oare cui se adreseaza?
  • SX4 by Giugiaro