Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856141 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Din punctul meu de vedere, oamenii curati NU fac politica in Romania.
Astia din politica se supun majoritatii: "esti cu noi sau pleci acasa".

Subscriu la ce zice Nic; nici eu nu-l vaet pe domnul Orban.

Online enicky

....Adica nu i-as plange de mila nimanui dintre cei doi.
    E vorba de principiu, nu neaparat de persoana !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Îl înțeleg pe @enicky și întrebarea lui e justificată.  Dar pana la urmă e vorba de modul cum e organizată societatea în care trăim astăzi. Chiar dacă cei găsiți vinovați de o nedreptate sunt pedepsiți,  asta nu șterge efectul avut asupra celui nedreptățit. De exemplu, chiar dacă cei găsiți vinovați de un viol sunt condamnați și își execută pedeapsa, victima violului rămâne în mod cert cu o traumă psihică.

Offline shpeedy

Din punctul meu de vedere, oamenii curati NU fac politica in Romania.
Astia din politica se supun majoritatii: "esti cu noi sau pleci acasa".

Mda, ce sa zic...

Recunosc ca nu am "luxul" de a gandi in asemenea termeni. Daca dai la o parte propaganda vuvuzelelor de partid/de stat (in cazul celor finantate de Kremlin), mai gasesti si oameni in politica care nu sunt (inca) manjiti...

Consider ca o asemenea optica ("trebuie sa fi facut 'ceva' pentru a intra in politica") dauneaza destul de rau perspectivelor de viitor ale Romaniei (a noastra si, mai ales, a copiilor nostri) si limiteaza accesul in politica tocmai a oamenilor pe care poate unii dintre noi ni-i dorim ajunsi acolo pentru a efectua schimbari mai mici sau mai mari...

Cat priveste vaietele, nu stiu de unde s-a dedus ca as plange pe cineva (in cazul de fata, pe Orban)...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

« Ultima Modificare: 08.Mar.2018, 07:20:13 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: saureign

Offline saureign

• S-cross 1.4 6MT allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline fireburn

Mda, ce sa zic...
Recunosc ca nu am "luxul" de a gandi in asemenea termeni. Daca dai la o parte propaganda vuvuzelelor de partid/de stat (in cazul finantate de Kremlin), mai gasesti si oameni in politica care nu sunt (inca) manjiti...

Vorbeam de varfurile politicii actuale, nu de politica la nivel de ...... Cucuietii din Deal.
Si vroiam sa spun ca oricum nu avem toate informatiile sa tragem concluzii pertinente.

Copiii nostri sper sa aiba alta sansa, la care sa contribuim si noi, normal.

Nu despre postul tau era vorba referitor la vaetele pentru Orban :)

Online enicky

Uite ca la ei se poate !  Ei protesteaza de "prea mult" noi de "prea putin".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Out, chiar dacă e cel mai bun, dar nu e "de-al nostru"...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online enicky

Se poate si fruncea
   ....
    Probabil ca n-ai observat postarea mea de acum cateva zile  :).

Offline rexkrokiDAU

Se poate si fruncea
   ....
    Probabil ca n-ai observat postarea mea de acum cateva zile  :).

Probabil ca nu ai sesizat diferența dintre mesajele transmise de cele două postări. :)