koala şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Vesticii ne vor sclavi si suntem deja sclavii lor, si noi, si multe alte tari. Orice am face nu putem schimba asta.
Citat din: vitara spirit AT din 16.Mar.2018, 02:43:30 p.m. In contra-partida, UE ne da fonduri an de an, doar-doar om recupera si noi decalajele fata de ei. Cred ca s-a schimbat intre timp intelesul notiunii de 'sclavi' / 'sclavagism'...Mai de ev-mediu / sclavagism mi se pare 'guvernarea' actuala si situatia din judetele de provenienta ale actualilor guvernanti... Parerea mea... Sent from my MI MAX 2 using Tapatalknu vreau sa jignesc dar mai intreaba pe unu' altu' care e deal-ul cu UE.
In contra-partida, UE ne da fonduri an de an, doar-doar om recupera si noi decalajele fata de ei. Cred ca s-a schimbat intre timp intelesul notiunii de 'sclavi' / 'sclavagism'...Mai de ev-mediu / sclavagism mi se pare 'guvernarea' actuala si situatia din judetele de provenienta ale actualilor guvernanti... Parerea mea... Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
care e deal-ul cu UE.
- Păi... mă rog, mâncarea e tot la cinci metri!
Scuze....Nu am vrut sa ofensez pe nimeni iar politica nu fac. Imi e sila!O zi buna!
Citat din: vitara spirit AT din 16.Mar.2018, 03:19:24 p.m.Scuze....Nu am vrut sa ofensez pe nimeni iar politica nu fac. Imi e sila!O zi buna!Nu traiesti in Romania? Nici eu nu sunt dispus sa fac, dar in momentul in care asta ajunge sa aiba impact semnificativ negativ in viata de zi-cu-zi, parca vezi o legatura cu politicul... Ma asteptam sa-ti poti duce ideile pana la capat, totusi. Consider ca baza progresului este dialogul.Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Uite, postez alt banc, poate iti smulg un zambet