Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 855788 ori)

koala şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Vesticii ne vor sclavi si suntem deja sclavii lor, si noi, si multe alte tari. Orice am face nu putem schimba asta.

La modul meu de intelegere, asta este o lozinca, nicidecum o argumentatie...

In decursul istoriei, sclavi putem spune ca am fost pentru turci carora le plateam tribut si nu numai fara a primi nimic la schimb, pentru rusi catre care plecau garnituri intregi de tren cu grane si alte cele, fara a primi iarasi nimic. In contra-partida, UE ne da fonduri an de an, doar-doar om recupera si noi decalajele fata de ei. Cred ca s-a schimbat intre timp intelesul notiunii de 'sclavi' / 'sclavagism'...

Mai de ev-mediu / sclavagism mi se pare 'guvernarea' actuala si situatia din judetele de provenienta ale actualilor guvernanti...

Se pare ca regresul societatii romanesti ne este vizibil numai unora. Ciudat...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

vitara spirit AT

• Vizitator

In contra-partida, UE ne da fonduri an de an, doar-doar om recupera si noi decalajele fata de ei. Cred ca s-a schimbat intre timp intelesul notiunii de 'sclavi' / 'sclavagism'...

Mai de ev-mediu / sclavagism mi se pare 'guvernarea' actuala si situatia din judetele de provenienta ale actualilor guvernanti...

Parerea mea...

nu vreau sa jignesc dar mai intreaba pe unu' altu' care e deal-ul cu UE.

Offline shpeedy

Unu'-altu'... Plesoianu? Dughin? Orban? Putin? Mai concret se poate?

Offline ...

care e deal-ul cu UE.
Deal-ul cu UE: greu la deal cu boii de la conducere.

vitara spirit AT

• Vizitator
Scuze....
Nu am vrut sa ofensez pe nimeni iar politica nu fac.
Imi e sila!
O zi buna!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
- Păi... mă rog, mâncarea e tot la cinci metri!

@cad, nu ai vârsta la profil, asa ca nu stiu daca ai stat la cozi la alimente in perioada 1980-1989. Bancul tau nu are niciun haz pentru mine. Sunt satul de dictatura si de dictatori cu si fara mustata pana peste cap.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Scuze....
Imi e sila!
O zi buna!
Nu traiesti in Romania?

Nici eu nu sunt dispus sa fac, dar in momentul in care asta ajunge sa aiba impact semnificativ negativ in viata de zi-cu-zi, parca vezi o legatura cu politicul...

Ma asteptam sa-ti poti duce ideile pana la capat, totusi. Consider ca baza progresului este dialogul.

Offline ...

@gabineg, nu ma supar ca nu ai ras la bancul meu, eu spun bancuri in orice situatie, indiferent de cat de grava este. Asta este modul meu de a infrunta greutatile. Am stat la cozi incepand cu varsta de 6 ani, adica din '87, stiu cum este sa se termine laptele sau painea in fata mea, sa ma calce in picioare adultii pentru a prinde ultimul litru de ulei. Dar n-am ramas marcat, sau ascund bine...

Uite, postez alt banc, poate iti smulg un zambet: la un priveghi, în șoaptă:

– Îmi puteți da și mie parola la wifi?
– Respectă mortul!
– Scris legat?

The following users thanked this post: ariciul

vitara spirit AT

• Vizitator
Scuze....
Imi e sila!
O zi buna!
Nu traiesti in Romania?

Nici eu nu sunt dispus sa fac, dar in momentul in care asta ajunge sa aiba impact semnificativ negativ in viata de zi-cu-zi, parca vezi o legatura cu politicul...

Ma asteptam sa-ti poti duce ideile pana la capat, totusi. Consider ca baza progresului este dialogul.

Ok
Eu cred ca suntem niste marionete/pioni pe o tabla a unui joc pe care nu il deslusim cu exactitate. Uneori se dau fumigene/petarde sa se agite omuletii si sa aiba mintea ocupata, alteori , cand "e groasa" se ajunge rezbel(dinastea urate crime, lovituri de stat). Cert este ca cei mai multi dintre cetateni sunt manipulati.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Uite, postez alt banc, poate iti smulg un zambet

Hai sa-ti zic si eu un banc ontopic:

Un rus si un american se contraziceau in privinta democrației din țara lor. Americanul zice:
-La mine in tara, cand trece convoiul prezidențial, imi scot ... si ma pis. Si nu-mi face nimeni nimic.Tu poti sa faci la fel la tine in tara? Rusul zice:
-Sigur ca pot, dar nu ma deschei la slitz... Nici mie nu-mi face nimeni nimic :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: toma