0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Acum daca traiesti intr-un scepticism permanent, la fel sunt si ideile si realizarile ! De unde si vorba " ai grija ce-ti doresti, ca aia ti se intampla".
Cu mare drag as transfera-o pe aceasta "d-na" Adelina Mihai, de altfel mare consumatoare de ...castane observ, cel putin o saptamana la Trezorerie sau la MO sau la agentia care gazduieste seap-ul sau chiar la anaf sect.2, si cred s-ar satura de top employer, cand ar vedea ca sta clientul in fata si ea nu poate nici la toaleta sa mearga ! Nu-i chiar "raiul pe pamant" la stat, asa cum cred majoritatea.
Iar salarizareaaaa, ei aici se pare ca mediul privat nu-l mareste decat ...fortat ! Si atunci incepe sa se planga ca ii strica planul de afaceri, etc.
" ii iei de guler" ? Buget n-are pt. tehnica de calcul, ptr. soft-uri nici d-atat, in 2018 nu poate sa mai angajeze personal, iar cand a scos la concurs post de IT-ist(anul trecut) nu s-a prezentat nimeni ! Sunt cateva "zone" unde mai am contacte, si oamenii se plang de acest cerc vicios.
Bugete au fost... Angajari de personal, de asemenea...
Dar ma rog, cineva a dorit sa declanseze raca asta, devenita vesnica, intre privat si stat si se pare ca i-a reusit !
...am raca asta la fiecare ghiseu de administratie publica, ANAF sau primarie cand vad cum se comporta cu mine oamenii platiti din banii mei.