Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857038 ori)

ntire2000 şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline VAXXi

Ce bullshit paranoid  :-))

Da' na, o natie speriata e o natie controlata.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Sa fac si eu un offtopic, sper sa nu fie o gafa si sa nu se supere nimeni: mie mi se pare ca suzukisx4x4 seamana cu Laurentiu...  :dknw:

De ce striveşti corola de minuni a lumii ???  ;-)
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline MariusMGP

De-acu' am strivit-o, nu mai am ce face! Poate se "repara" si nu se observa...  :pardon:

Offline miocrl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sa fac si eu un offtopic, sper sa nu fie o gafa si sa nu se supere nimeni: mie mi se pare ca suzukisx4x4 seamana cu Laurentiu...  :dknw:

Acum o luna i-am trimis un PM lui @Laurentiu, rugandu-l sa-si reevalueze decizia de parasire a forumului. Nu stiu daca i-a parvenit, pana acum nu a facut-o. Cred ca totusi mai citeste de pe aici ca "vizitator". Vorba lui Borcea, odata ce ai fost "injectat letal", nu poti sa renunti asa usor la SCR. Poate va aduceti aminte, cei cu vechime pe forum, atunci cand @Laurentiu a avut grave probleme de sanatate, a rugat o ruda (care si-a facut cont aici) sa ne spuna ca va lipsi o vreme de pe forum.
Dar pana intr-acolo sa-si faca un "alias" aici nu-l cred in stare. Are si omul o varsta si o pregatire...
Oricum eu sper ca se va razgandi si va reveni ca un user "mostenitor", cum a facut @rexkrokiDAU.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline miaunica

cum sa nu iubesti oamnenii?! :D
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577

Ar fi fost bine, un Laurentiu nou, dar tot acelasi.  :)
Ignis 1.3 GLX+

Offline rexkrokiDAU

Oricum eu sper ca se va razgandi si va reveni ca un user "mostenitor", cum a facut @rexkrokiDAU.

Din "folclorul" contemporan citire...

Nu mai plange Jane
Plansul e de forma
Jeana nu e moarta
Jeana sa transforma

:)

Offline shpeedy

Paradoxul Felix - un articol interesant.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci