Da, este o dezvăluire țintită (manipulare dacă vrei) pentru ca proștii/fraierii/idealiștii să iasă iar în stradă.
A câta oară.... degeaba....
Pentru că fraierii ăștia plătesc niște nemernici care vor să iasă la pensie în floarea vârstei cu 4-5000 de euro pe lună și cu durere-n sculă de țara care le-a oferit o viața de adevărați mafioți.
Pentru că ăia care fură un car de lemne -
de foame si frig, fac 2 ani cu executare, iar cei care au devalizat România sunt bine mersi, eventual cu control judiciar.
Nordis, Oprescu, Paul de România, Vanghelie, Popoviciu, etc. etc. ... să mai zic?!?
PS: îi plătesc pe ăștia de la Recorder de vreo 3 ani din impozitul ăla de 3,5% doar ca să aibă băieții bani pentru măsline.
Am început să le dau banii ăștia după ce am cotizat ani la rând pentru tantile alea care au făcut un spital pentru copii - și l-au terminat înaintea finalizării vreunui
spital regional.I-am plătit pentru că țara asta de căcat e profund coruptă și iremediabil eșuată, și cei ca ei mai reprezintă o rază de speranță ....
Dar in mod sigur nu și pentru mine, că eu n-o să mai apuc să văd vreo
normalitate pe aici.
Vorba lui Brucan, nu în următorii 20 de ani....
PS2: documentarul ăsta va răsturna toată justiția cu fundul în sus, o să fie un zero day pentru unii ....