Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 851356 ori)

MP_87, enicky, croz şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Interzis celor slabi de nervi.
Recomandat celor tineri care încă ezită ca să emigreze din România, ca să trăiască o viață normală, fără obligația de a plăti pensii speciale.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Degeaba e transmis.
Țara asta e mai ofilită ca niciodată.

Dragnea a reușit să scoată în stradă sute de mii de oameni cu idealuri care la final s-au dovedit deșarte.
Acum va trece totul exact ca o duhoare nașpa, ca atunci când treci cu masina pe lângă niște tomberoane uitate de ăia de la salubrizare.
Durează un pic, da' se duce mirosul.

Cam așa va fi - prin casă:

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online enicky

Daca nu stiati pentru ce au salarii imense magistratii, luati-o p-asta : https://agerpres.ro/justitie/2025/12/10/inalta-curte-anuleaza-condamnarea-de-6-ani-primita-pentru-coruptie-de-fostul-sef-al-cnas-lucian-duta--1510705
   si nu sunt bani multi, doar 6 milioane de... euro.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Documentarul Recorder va fi transmis azi de la ora 21 pe TVR 1

Se face un fel de reclama dedicata, praf in ochi.
De ce abia acum apar astfel de chestiuni publice? 
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Da, este o dezvăluire țintită (manipulare dacă vrei) pentru ca proștii/fraierii/idealiștii să iasă iar în stradă.
A câta oară.... degeaba....
Pentru că fraierii ăștia plătesc niște nemernici care vor să iasă la pensie în floarea vârstei cu 4-5000 de euro pe lună și cu durere-n sculă de țara care le-a oferit o viața de adevărați mafioți.

Pentru că ăia care fură un car de lemne - de foame si frig, fac 2 ani cu executare, iar cei care au devalizat România sunt bine mersi, eventual cu control judiciar.
Nordis, Oprescu, Paul de România, Vanghelie, Popoviciu, etc. etc. ... să  mai zic?!?

PS: îi plătesc pe ăștia de la Recorder de vreo 3 ani din impozitul ăla de 3,5% doar ca să aibă băieții bani pentru măsline.
Am început să le dau banii ăștia după ce am cotizat ani la rând pentru tantile alea care au făcut un spital pentru copii - și l-au terminat înaintea finalizării vreunui spital regional.

I-am plătit pentru că țara asta de căcat e profund coruptă și iremediabil eșuată, și cei ca ei mai reprezintă o rază de speranță ....
Dar in mod sigur nu și pentru mine, că eu n-o să mai apuc să văd vreo normalitate pe aici.
Vorba lui Brucan, nu în următorii 20 de ani....

PS2: documentarul ăsta va răsturna toată justiția cu fundul în sus, o să fie un zero day pentru unii ....

« Ultima Modificare: 11.Dec.2025, 02:18:27 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Problema e ca va fi doar o resetare a justitiei, nu o curatare a ei ...
Nu stiu daca nu cumva, solutia va fi judecarea cu AI, pentru noi, românii ...

Cat timp sunt inamovibili, ii doare fix in pix pe magistrati.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Ce burse pentru elevi si studenti?!?
De unde bani?

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline sfichiu

Ce burse pentru elevi si studenti?!?
De unde bani?

Degeaba se tot critica,acei cu destinele tarii isi vad aproape numai de interese proprii!! X-( X-( X-(
  • VITARA S ,Matiz

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού