Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 809566 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Probabil te referi la oameni, ca tara/pamantul e si bogat si frumos.
... si neîngrijit.

Evident ca atunci când ma refer la tara, ma gândesc la loazele care o populeaza (cu mici exceptii...care se tot împutineaza pe masura ce trece timpul si tot mai multi îsi iau lumea în cap.) si o fac sa arate exact ca ei.
La noi pamântul sta pârloaga, altii au facut orase si terenuri arabile din apa.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Se pare ca aici daca nu vrei sa furi(evaziune fiscala), sau sa fi furat(si ca salariat si ca pensionar), daca nu vrei sa rupi usa carciumii la 7A.M. (cu avantajele de rigoare, gen ajutor social si spitalizare gratuita), nu poti sa traiesti, asa ca mai bine pleci.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Să luăm pielea de pe ei sau să-i persuadăm să meargă în Grecia, Bulgaria sau Turcia.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

"Pensiile speciale nu sunt doar pensiile magistratilor, asa cum vrea guvernul sa se creada.
Povara cea mai mare este aceea a pensiilor speciale date politrucilor si functionarilor din institutiile publice despre care nu vorbeste nimeni.
Prin pensiile speciale PSD-ul a subjugat intreg aparatul functionaresc, la fel ca si prin salariile, indemnizatiile si sporurile aberante.
Iata, numai la noi intr-un judet de dupa virgula avem fini, amante, curve, lepre, agramati care au fost desemnati membri in tot felul de consilii si comisii la firme, agentii, autoritati de stat centrale ori locale de unde primesc 20.000 – 30.000 de euro pe luna.Iar banii acestia vor constitui baza de calcul a pensiilor contributive la care se vor adauga pensiile speciale.

Am ajuns in situatia limita in care ori te faci psd-ist si traiesti ori emigrezi.
Altfel vei fi sluga amarata si jefuita a cretinilor si boarfelor la care te vei uita cu ochi de bou pana vei crapa de foame pentru ca iti vor lua tot."

Asta e un comentariu al unui om oarecare.
Un cetatean din alea doua treimi de popor care înca nu a emigrat.

Pentru ca din România s-au dus cât au vazut cu ochii o treime din cetateni, si asta în vremuri de pace.

PS: si nu suntem doar noi, în aceeasi situatie sunt si basarabenii si bulgarii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Sfatul ministrului Educației către un student.

Alt penibil ... și ipocrit pe deasupra.
Pe el l-a ținut mă-sa ca să nu moară de foame, da' e bun la dat sfaturi de viață altora.

PS: dacă o țin băieții tot în ritmul asta, la revelion o să avem un AUR cu peste 50% în sondaje. Nici n-o să mai aibă ăia nevoie (și) de PSD ca să ajungă la putere....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Sfatul ministrului Educației către un student.

Alt penibil ... și ipocrit pe deasupra.
Pe el l-a ținut mă-sa ca să nu moară de foame, da' e bun la dat sfaturi de viață altora.

PS: dacă o țin băieții tot în ritmul asta, la revelion o să avem un AUR cu peste 50% în sondaje. Nici n-o să mai aibă ăia nevoie (și) de PSD ca să ajungă la putere....

Sau o sa avem studenti angajati ...

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
O statistică ce dă de gândit. :-O
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Ar fi interesant de stiut si care e statistica pe grupe de vârsta.
Nu stiu de ce am impresia ca vreo 80% din astia care joaca la noroc sunt sub 40-45 de ani.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Mda...

Pe când unii joacă, alții se odihnesc... :-S
  • SX4 by Giugiaro