Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 851356 ori)

MP_87, enicky, croz şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online enicky

Că veni vorba de infractori - să discutăm acuma la nivel mondial.
  Eu zic sa nu mai murim "de grija altuia", cred ca nu intelegem inca ce ne asteapta in 2026 !

Sa ne gandim la noi, aci, cum le vom face fata la toate "ümflarile" si "actualizarile"de taxe : pe propietati, pe masini, pe carburant, pe alimente, inflatie... si mai ziceti si voi ca eu le-am pierdut sirul...
  La aia l-au numit narcoterorism, la noi cum se numeste  sa-ti subjugi propriul popor pentru a-i ajuta pe altii?!
Cred ca ne asteapta un dezastru...

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

cum se numeste  sa-ti subjugi propriul popor pentru a-i ajuta pe altii?!
Cred ca ne asteapta un dezastru...

''Ministrul ucrainean al Apărării Denîs Şmîhal a mulţumit României pentru contribuţia de 50 de milioane de euro în cadrul mecanismului ”Lista de achiziţii prioritare necesare apărării Ucrainei” (PURL).'' - https://stirileprotv.ro/stiri/international/ucraina-multumeste-romaniei-pentru-sprijinul-acordat-in-cadrul-mecanismului-convenit-cu-sua-zaceasta-transa-e-esentiala.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Online enicky

Ce spune MAE : "”Participarea României la mecanismul american PURL contribuie direct la consolidarea securităţii regionale şi este pe deplin consonantă cu angajamentele României în cadrul NATO şi cu Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii. ⁠Participarea la acest mecanism creează premise pentru beneficii în planul securităţii naţionale, inclusiv prin creşterea interoperabilităţii instituţionale, aprofundarea cooperării militare şi civile cu Statele Unite şi aliaţii, precum şi prin întărirea capacităţii de reacţie la ameninţări hibride şi convenţionale”, adaugă MAE."
     Personal am mari indoieli ca Romania va fi parte la exploatarile de metale rare pe care le detine Ukraina, asa cum va fi SUA, iar daca si cat va fi, am si mai mari indoieli ca eu imi voi recupera macar si partial, impozitul pe profit si cas-ul platit din veniturile la care am dreptul dupa 46 de ani de cotizare.
  Gresesc cumva?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Luați cu lămâie.

Viitor luminos are țara asta, numai bășini speciale vor pluti prin aer.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Luați cu lămâie.

Viitor luminos are țara asta, numai bășini speciale vor pluti prin aer.

Basini speciale si salarii bugetare acordate in scop electoral.
S-a intrebat cineva daca exista productie care sa aduca venituri suficiente pentru a sustine majorarile electorale?
Guvernul da cu o mana si ia cu cealalta, cand nu se gandeste in perspectiva. Nu are alta varianta, rational.

Ne meritam soarta ... doar noi am votat toate formatiunile ce au fost la conducere pana acum ...
« Ultima Modificare: 05.Ian.2026, 07:43:47 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Zilele astea libere mi le-am f*** uitându-mă pe Netflix la ultimii 36 de ani din viata mea.
Adică la serialul ăla făcut de moldoveni.
Absolut totul din scenariul filmului l-am trăit în viața reală.

Parcă pot să bag mâna în foc că si viitorul va fi de căcat.
Și poate fi prognozat - ne putem apuca de scris un scenariu pentru sezonul 2 - cu ce o să se întâmple în continuare.

PS:
Ne meritam soarta ... doar noi am votat toate formatiunile ce au fost la conducere pana acum ...

Ce naiba să votezi, că ăștia sunt de fapt o singură gașcă pusă pe prăduială.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: NicNic

Online enicky

....Parcă pot să bag mâna în foc că si viitorul va fi de căcat.
....Ce naiba să votezi, că ăștia sunt de fapt o singură gașcă pusă pe prăduială.
    Mda, si viitorul va fi de căcat, din pacate !
Poporul roman, omul de rand, munceste pentru el si familie, este indurator, suporta toate loviturile baietilor destepti, din mediul privat, din guvern, a sanctionat cu votul cand a putut dar a si sperat ca va veni(cine??) cineva sa-i faca si lui bine ! Mai vorbim...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Un articol de citit la gura sobei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

„Mai mult ca în Germania”.

De urmărit ce zice dom' profesor despre impozitele pe mașini, calculate în mod total aberant.

"Glăvan a remarcat faptul că impozitul pentru mașina sa Honda de 19 ani este mai mic decât pentru o mașină Toyota hibridă nouă, care consumă și poluează la jumătate.”"
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu

Offline NicNic

„Mai mult ca în Germania”.

De urmărit ce zice dom' profesor despre impozitele pe mașini, calculate în mod total aberant.

"Glăvan a remarcat faptul că impozitul pentru mașina sa Honda de 19 ani este mai mic decât pentru o mașină Toyota hibridă nouă, care consumă și poluează la jumătate.”"

Glavan ar trebui sa inteleaga ca impozitul nu este o taxa de poluare.
Iar reducerea pomenilor (adica reducerea scutirii la impozitul pentru masini hibride) nu mi se pare o aberatie.
La finalul articolului se mentioneaza si ca imnpozitele pe locuinte sunt inca mult mai mici decat cele din UE, chiar si din tari precum Polonia.

Cat despre calcularea eronata a impozitului pentru unele persoane, nu cred ca aceasta eroare apartine guvernului.
Ci angajatilor DDGITL, cu precadere. Fiindca sunt angajati la stat multi incapabili, dar cu relatii politice sau de rudenie.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: sfichiu, gabineg, rexkrokiDAU