Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339977 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #380 : 07.Apr.2015, 10:06:29 p.m. »
Au fost doua ierni groaznice in capitala care m-au marcat profund...

Si pe mine m-au marcat profund doua ierni groaznice: 1984-1985 si 1985-1986. In ultima iarna nici n-am avut lopata in portbagaj si am deszapezit masina in parcare doar o data cu ajutorul a doi lopatari de ocazie...
« Ultima Modificare: 07.Apr.2015, 10:12:39 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline danyepz

« Răspuns #381 : 08.Apr.2015, 12:45:44 a.m. »
Da, am luat. Săptămana viitoare voi da comanda de spirit benzina ALLGRIP. Mașina pe care o conduc acum , cu același nr de cai ca si vitara , nu scade sub 10 in oraș , deci nu îmi fac probleme de consum așa cum văd ca își face colegul @danyepz, adică daca dai 15000euro pe mașina mai contează 0,3% in plus ? De asemenea am schimbat si ambreiajul la 100.000 datorită faptului ca am făcut Podul grant bara la bara ,zi de zi , vreo 2ani , si nu mi s-a părut nimic suspect(mașina fiind cumpărată noua).
Legat de allgrip, Au fost doua ierni groaznice in capitala care m-au marcat profund si chiar am simțit nevoia de 4 roti  motorii.
As vrea sa i-l mai rog pe @ danyepz, daca poate si daca vrea, sa ne spună prețul sau daca a primit vreun discount de la Autonet

Banuiesc ca stii ca tapiteria pe passion nu este din piele naturala si astfel este posibil sa nu reziste foarte mult,pielea face cute cand imbatraneste pe cand pielea ecologica se exfoliaza practic.

Legat de cei 15,000 si cei 0,3 litri care ar  insemna aproape de 150 euro pe an (merg 25,000 km anual) insa ar mai trebuii achitat si 1600 euro in plus.
Bugetul meu dupa ce adaug culoarea si otionalele iar apoi scad discount-ul si voucherul rabla este de 15,000 euro
(mai mult de suma asta nu merita pt mine,am vandut masinile la 2 ani si daca luam variantele superioare de echipare pierdeam mult mai mult)
 Iar ca sa iau all grip (desii repet nu am nevoie de el) ar fi trebuit sa iau Vitara cool, ar fi si cu 200 euro in plus,as avea all grip dar nu as avea urmatoarele
Jante aliaj,geamuri electrice spate,bare pe plafon,luminile de zi cu led,geamurile fumurii,sistemul multimedia cu camera de mers inapoi,volanul imbracat in piele,scaunele fata incalzite,climatronic,cruise controlul precum si o gramada de ornamente interioare si exterioare pe negru(grile,ornamente,manere,oglinzi etc)
Si eu am prins nu numai ultimele 2 ierni ci toate iernile din Bucuresti si sunt o persoana care foloseste zilnic masina (doar in concedii au existat 2-3 zile in care masina a  stat pe loc) nu am avut nici o lopata si cu cei 14 cm de la swift nu am avut probleme...in ultimul an nici macar sa o deszapezesc nu a mai fost nevoie ca am bagat-o in subteran.

discountul a fost de 5,2 % din suma totala(inclusiv optionale) pot sa dau si suma dar 5,2% din 15000  e ceva iar 5,2 din 22,000 e cu totul altceva.
« Ultima Modificare: 08.Apr.2015, 12:47:16 a.m. de danyepz »
  • Swift 1.2 2019

Offline danyepz

« Răspuns #382 : 08.Apr.2015, 12:49:01 a.m. »
De curiozitate cine a fost pe la salon ce reduceri a obtinut weekend-ul trecut?
  • Swift 1.2 2019

Offline danyepz

« Răspuns #383 : 08.Apr.2015, 01:01:31 a.m. »

In rest sunt curios de problemele cu fiabilitatea sistemului 4x4 sesizate la SX4 dupa 100,000km sa stiu si eu la ce sa ma astept.

La ignis de exemplu problema este prezenta aici pe forum si nu este una singulara (la sx4 doar cateva au avut probleme si doar in primul an de fabricatie asta din spusele celor de la radacini)

http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-ignis/nu-mi-mai-intra-spatele-la-ignis-4x4/
  • Swift 1.2 2019

Offline mihai_rellu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
    • bucuresti
« Răspuns #384 : 08.Apr.2015, 08:49:24 a.m. »
la salon nu se oferea nici o reducere la vitara, ba chiar duduia de la stand s-a aratat uimita ca intreb de reducere, "ce reducere modelul de abia s-a lansat, nu are reducere, reduceri sint la s-cross", eu am rugat-o sa imi arate cum este luminat bordul, butoanele si cum functioneaza sistemul multimedia si mi-a zis ca cheia e la altcineva care e la masa si nu poate,  in alta ordine de idei tapiteria partial vinilin - piele ecologica de la modelul expus deja avea cute si brazde...
  • kia_ceed

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #385 : 08.Apr.2015, 08:59:11 a.m. »
Era standul Suzuki România sau era un dealer anume?

Offline shpeedy

« Răspuns #386 : 08.Apr.2015, 09:02:30 a.m. »
Din cate stiu, la SAM nu a fost nici o prezenta 'oficiala' - dealer-ul parca era Radacini...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline mihai_rellu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
    • bucuresti
« Răspuns #387 : 08.Apr.2015, 10:23:14 a.m. »
Dealer-ul era Radacini, nu vreau sa le fac nici o reclama, dar nu prea aveau habar de ce este expus, am mai intrebat si de cutia de viteza automata pe noul Vitara, daca se va monta si cind va fi disponibila si ce fel de cutie de viteze, CVT sau Auto Gear Shift, nu stiau ce si cum.
  • kia_ceed

Offline boga81

« Răspuns #388 : 08.Apr.2015, 10:52:55 a.m. »
Din cate am inteles de la autonet cutia automata vine la vara. Se pare ca va fi tot cvt (benzinar).
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline danyepz

« Răspuns #389 : 08.Apr.2015, 12:42:30 p.m. »
la salon nu se oferea nici o reducere la vitara, ba chiar duduia de la stand s-a aratat uimita ca intreb de reducere, "ce reducere modelul de abia s-a lansat, nu are reducere, reduceri sint la s-cross", eu am rugat-o sa imi arate cum este luminat bordul, butoanele si cum functioneaza sistemul multimedia si mi-a zis ca cheia e la altcineva care e la masa si nu poate,  in alta ordine de idei tapiteria partial vinilin - piele ecologica de la modelul expus deja avea cute si brazde...

Ehh "duduia" cum ai numit-o tu putea sa zică și adevărul.
s cross are reducere de la lansare 2000 euro  și maxim merge pana la 4000 de euro pe varianta start.
Acum revenind la Vitara,intr-adevăr este un model nou și care va face ceva volum și vine cu niște preturi mai mult decât corecte ba chiar foarte ieftine în comparație cu concurenta și e normal ca discount-urile sa fie minime.
Chiar făceam acum o simulare de preț pt un duste și vad ca un 1.6 105 cai 4x2 în varianta ambiance la care am adăugat aer condiționat,proiectoare ceata și pachetul modularitate am ajuns la 13.740 euro în condițiile în care la 14600 vitara cool este mult mai dotata ca sa nu mai vorbesc de motor care este la.ani lumina de învechită motor Renault...duster duster-ul consuma 4 litri în plus pe suta de kilometri.
Iar un duster laureat cu 1.2 tce și la care am adăugat aer,jante,volan în piele,Cruise control ajunge la 15.750 euro același preț cu o vitara passion
Am ales aceste variante ieftine pt ca ele vor reprezenta grosul vânzărilor.
« Ultima Modificare: 08.Apr.2015, 01:03:33 p.m. de danyepz »
  • Swift 1.2 2019