Va multumesc tuturor pentru feedback !
Pentru aceasta varianta - Vitara benzina 4x4 - este cineva care deja a dat comanda? La ce dealer?
Nu ma încadrez la 4x4....am dat comanda la un passion 4x2 la Autonet.
Venim după un Suzuki Swift 2013 și un Mg zr 160 ambele tracțiune fata și cu o garda la sol de 14 cm la swift și 11 cm la Mg și nu am avut nici un eveniment neplăcut din cauza asta.
Înainte de swift cu care am mers 2 ierni și am.făcut 30.000 km am avut un splash cu care am mers tot 2 ierni și un total de 45.000 km și în nici unul din acești km nu am simțit nevoia de 4x4.
Nu ma dau în vânt după munte și tot la fel de neplăcută mi se pare iarna,prefer căldura si marea, fac 25000 km anual și am nevoie sa consume mașina cât mai puțin posibil.
4x4 vara la 40 de grade nu e ceva ce imi doresc.
Iar dacă as dorii sa ma aventurez în off road vitara nu ar fi deloc strălucită nici măcar pt Light offroad.
Tind sa cred ca este sub sx-4,nu vorbesc de legende precum samurai,vitara vechi etc
unghiul fata este rușinos de mic...uitați-vă la test drive-ul off road din Portugalia pe Youtube sa vedeți ce traseu de plimbare a fost (de ce oare?)pai traseul ala îl faci fluierând și cu un swift.