Hai sa va spun eu cum m-am decis sa iau spirit: pe lângă opțiunile enumerate de un coleg mai sus , ar mai fi senzor de ploaie, senzor de lumina, 2boxe in plus pt sistemul audio, nu mai zic de farurile cu led,opțiuni pe care nu le-am putut avea pe mașina pe care o conduc acum (passat B6), opțiuni pe care mi le-m dorit atunci dar care depășeau bugetul. Așadar , de-a lungul timpului , am început sa fac modificări si nu a fost ușor . In concluzie , mi-am pus volan cu comenzi, senzor de lumina , navigație, senzorul de ploaie nereușind sa i-l montez , am pus camera march arriere, senzori de parcare nu am mai pus ....
Așadar după toată nebunia asta, care s-a desfășurat de-a lungul mai multor ani, am hotărât ca următoarea mașina pe care mi-o voi lua sa aibă cat mai multe opțiuni posibile si va sfătuiesc sa va gândiți bine înainte dea da comanda , ce varianta va doriți ,pt ca după aia e posibil sa va para rău si vă va fi greu sa le montati, nu mai zic de Timp pierdut prin servisuri. Gândiți-va numai la faruri, care sunt tehnologie led, cu senzor de reglare automata a fasicolului de lumina pe înălțime, opțiune care la un passat b8 (2015), sare de 2000e. Eu așa văd lucrurile si diferența de 2000 e dintre pasion si spirit, zic eu ca merita fiecare cent.