Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339984 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danr

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 80
    • Bucuresti
Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #430 : 08.Apr.2015, 06:49:23 p.m. »
Sincer sa fiu, ar cam merge pe cele doua nuante de gri metalizat. Totusi ca si @AT nu ma impac cu ideea. O sa intreb un dealer daca nu pot pune optional jentile de la Spirit si la ce suma.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #431 : 08.Apr.2015, 06:57:39 p.m. »
Ce simplu era la început când s-a lansat SX4, erau doua sau trei niveluri de echipare și aia era, puței alege opțional doar culoarea metalizata. Acum e o adevărată bătaie de cap. :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #432 : 08.Apr.2015, 07:08:56 p.m. »
Pai si acum e la fel. Ai patru niveluri de echipare, fiecare cu o lista de dotari. Cumperi masina potrivita. Vrei ceva in plus, intri pe lista de achizitii suplimentare ( cele cu codul 99) si comanzi: grile, eleroane, bandouri, cercuri aurite sau argintate, schimbator de viteze, presuri, etc. Chiar credeti ca Suzuki va configura masinile dupa placul clientului la cumparare?

Ma bucur insa ca proaspetii nostri colegi n-au descoperit inca topicul Si SX4 poate fi mai inalt?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline danr

• Jr. Member
  • **
    • Bucuresti
« Răspuns #433 : 08.Apr.2015, 07:17:46 p.m. »
L-am descoperit. Ceea ce-mi confirma ca fiecare model are zbaterile si dezbaterile lui.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #434 : 08.Apr.2015, 07:24:23 p.m. »
Sau stapanul e nemultumit de ceea ce poate sau cum arata masina lui...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline TVS

« Răspuns #435 : 08.Apr.2015, 07:54:29 p.m. »
Hai sa va spun eu cum m-am decis sa iau spirit: pe lângă opțiunile enumerate de un coleg mai sus , ar mai fi senzor de ploaie, senzor de lumina, 2boxe in plus pt sistemul audio, nu mai zic de farurile cu led,opțiuni  pe care nu le-am putut avea pe mașina pe care o conduc acum (passat B6), opțiuni pe care mi le-m dorit atunci dar care depășeau bugetul. Așadar , de-a lungul timpului , am început sa fac modificări si nu a fost ușor . In concluzie , mi-am pus volan cu comenzi, senzor de lumina , navigație, senzorul de ploaie nereușind sa i-l montez , am pus camera march arriere, senzori de parcare nu am mai pus ....
Așadar după toată nebunia asta, care s-a desfășurat de-a lungul mai multor ani, am hotărât ca următoarea mașina pe care mi-o voi lua sa aibă cat mai multe opțiuni posibile si va sfătuiesc sa va gândiți bine înainte dea da comanda , ce varianta va doriți ,pt ca după aia e posibil sa va para rău si vă va  fi greu sa le montati, nu mai zic de Timp pierdut prin servisuri. Gândiți-va numai la faruri, care sunt tehnologie led, cu senzor de reglare automata a  fasicolului de lumina pe înălțime, opțiune care la un passat b8 (2015), sare de 2000e. Eu așa văd lucrurile si diferența de 2000 e dintre pasion si spirit, zic eu ca merita fiecare cent.
« Ultima Modificare: 08.Apr.2015, 07:57:17 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline alint

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #436 : 08.Apr.2015, 08:04:15 p.m. »
Salutare.
Si eu m-am descis tot pentru spirit

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #437 : 08.Apr.2015, 08:21:18 p.m. »
Ai dat deja comanda? Când e preconizată livrarea. :)

Offline danyepz

« Răspuns #438 : 08.Apr.2015, 08:42:37 p.m. »
ATENTIE fiecare reprezentant Suzuki personalizeaza masinile in functie de cerintele pe care stiu ca le-au avut la alte modele din partea majoritatii clientilor din tara respectiva. Nu stii exact compozitia masinii la acel pret. Drept dovada, cum iti explicit ca la noi nici nu se pune problema de diesel pe Cool sau Passion. Un coleg remarca de exemplu ca in Olanda la o prezentare era o masina cu doua tevi de esapament.Moldova de ce nu o dai ca exemplu? Lista poate continua dar cred ca e suficient.

Și dacă,cool în Italia ar fi echipata ca un spirit deși nu este..
Tot în România ar fi 17700 și în Italia 19900.
Ca îți place sau nu avem cele mai mici preturi acum și eu as vrea sa îmi iau un vitara la preț de swift dar nu se poate sa coboare atât de mult încât sa fie cel mai ieftin suv.
Moldova nu intra în discuție suntem în Europa și ne conformam pieței în care suntem adică U E dacă ar vedea dealeri din Italia preturile de la noi ar face mare taraboi...cum ar fi sa vb atunci de piața din state unde orice mașina este 60 % din prețul cerut în Europa dar asta este.
  • Swift 1.2 2019

Offline danr

• Jr. Member
  • **
    • Bucuresti
« Răspuns #439 : 08.Apr.2015, 08:56:03 p.m. »
Am inteles. Orice argument aduc nu conteaza, fiindca tu "tii cu ursu".
Sper sa fi la fel de atasat cauzei si atunci cand vei constata ca "ursu" nu da nici doua parale pe parerea, problemele(doamne fereste!) si eventual, solicitarile tale (sper sa nu ai nesansa asta). Si cu asta am incheiat subiectul, fiindca nu cred sa-i intereseze pe colegii de pe forum.
« Ultima Modificare: 08.Apr.2015, 09:00:50 p.m. de danr »