Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339815 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1660 : 07.Nov.2016, 08:59:02 p.m. »
Nu. Eu am achiziționat de la Suzuki un pachet original, dar nu cuprindea și extinctor. Acela a fost ”rezolvat” de la un hypermarket.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: wolfin

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #1661 : 11.Nov.2016, 06:42:29 p.m. »
Stie cineva cat costa o usa spate neechipata?
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: danut1900

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1663 : 11.Nov.2016, 08:56:32 p.m. »
Va salut din nou.
A sosit masinuta 1.6 VVT Allgrip 5MT, varianta de echipare SPIRIT, Atlantis Turquoise care, sincer este o varianta CORECTA raportata la pret.
Masina cum spuneam anterior este corecta, cuplul motor ce pot sa zic venind de la un diesel de 2 litri "imbunatatit" nu este spectaculos dar, repet, pentru un aspirat benzinar este corect de asemenea, si sa recunoastem depinde de ce vrei sa faci cu masina.
Referitor la cutia manuala, sa stiti ca are rapoartele foarte lungi, in oras nu esti nevoit sa schimbi mereu treptele de viteza, ceea ce nu duce la disconfort, prin urmare dupa parerea mea ( da, am avut si cutie automata pe Audi TT, deci stiu cum este si cu AT) nu este neaparat necesar o cutie automata, nejustificandu-se banutii in plus, dar, atentie, este o parere personala.
In Bucuresti sau in orasele foarte aglolmerate cu siguranta o cutie automata este clar necesara, dar unde locuiesc eu AT-ul chiar este un moft, repet, vorbesc din punctul meu de vedere.
Pe autostrazi sau DN-uri oricum si intr-un caz si in celalalt veti rula in ultima treapta de viteza.
Ca si concluzie, cutia automata este folositoare, este un plus de confort dar, repet, cred ca se poate trai si fara ea.
Personal, am ales benzina, avand cuplul de rigoare, tocmai pentru ca o voi folosii in oras, concedii, si DOAR sa ma scoata din situatii jenate de zapada, deci exclus offroad cu mocirla pana la gat.
Din aceste cauze mi s-a parut corecta aceasta motorizare, care, dupa ce te obisnuiesti cu ea, da, trebuie sa ma obisnuiesc dupa 10 ani de diesel 2litri, va raspunde in totalitate asteptarilor mele, repet, pentru ce o voi folosi eu.
Poate masina daca nu este condusa de voi personal, poate parea "fragila" dar dupa ce o sa o conduceti sunt convins ca o sa va schimbati impresia, macar pana la punctul unde o sa constatati ca daca o folositi     
pe drumuri decente si fara pretentii isi va face treaba bine.
Acestea fiind spuse, la sfarsitul zilei tot ce conteaza este ca ma simt minunat in masinuta mea noua :D
Ca doar despre asta este vorba nu-i asa ?

Cu stima.

S-o stapanesti sanatos. Daca cineva uita, New Vitara nu este un off-road 4x4 ci un cross-over 4x4. Eu exact asta am cautat si sincer la banii astia este cea mai cinstita masina care nu da impresia ca ar putea sa fie ce nu e, asa cum sunt prea multe din cross-over-ele disponibile pe piata!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline rdc

« Răspuns #1664 : 11.Nov.2016, 10:56:13 p.m. »
gica contra here...
1. este mai offroad decat v-ati astepta multi (videos to prove it)
2. varianta 'corecta' e passion nu spirit. iar 'cea mai corecta' e cool allgrip
3. venind de la 'un 2 litri imbunatatit', 1.6-le e cu 2 clase peste. vitara 1.6 in sport 'face' orice tedeiii <140 pana la (minim) 80 la ora. pe incercate
4. OP-ul insista ca nu trebuie AT. des gustibus non disputandum
una dintre etapele normale cand cumperi o masina se numeste 'buyer's remorse'. a doua etapa e sa cauti motive sa justifici achizitia. perfect normal
5. din 'zapada' te-ar fi scos orice haldex jenant (aka orice tiguan la mana a zecea)
6. nu pare fragila, E fragila
7. da, normal. at the end of the day, masina potrivita e masina in care iti tihneste sa te urci. dar din cate ne zici ti-ar tihni un haudi Q3 2.0tfsi cu diverse 'pachete' pe la 40+k euroi. doar ca n-o fost sa fie
asa ca viata lunga si satisfactii cu vitara
masina merita, mai ramane sa o meriti si tu pe ea

Offline TheLinuX

« Răspuns #1665 : 11.Nov.2016, 10:58:13 p.m. »
S-o stapanesti sanatos. Daca cineva uita, New Vitara nu este un off-road 4x4 ci un cross-over 4x4. Eu exact asta am cautat si sincer la banii astia este cea mai cinstita masina care nu da impresia ca ar putea sa fie ce nu e, asa cum sunt prea multe din cross-over-ele disponibile pe piata!

Costică, foarte bine spus - asta este și părerea mea :)
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline rdc

« Răspuns #1666 : 11.Nov.2016, 11:07:56 p.m. »
corect, una dintre putinele masini care pot fi considerate smart-buy din ultimii ani
indiferent de pe ce carutza premium sau aproape premium second scobori in vitara

Offline Sconx

« Răspuns #1667 : 15.Nov.2016, 11:17:55 a.m. »
@rdc

Nu am spus ca nu se merita AT, am avut Audi TT cu AT si intradevar ca si confort este peste (ma refer cutie AT vs cutie manuala).
Dar nu am vrut sa renunt la multe altele doar sa am AT care pentru Bucuresti e okay, dar unde locuiesc eu, Slobozia un oras de 3 km EST-VEST sincer nu se merita AT indiferent cum o iei.
Nu e vorba de "vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii" din moment ce nu am stat la discutie si am luat echiparea Spirit, unde am dat banii aceea, cash, puteam sa mai dau 1000 - 2000 euro pentru AT, numai ca, pentru mine PERSONAL, nu s-a meritat.
In alta ordine de idei, pe autostrazi, sau drumuri europene unde, hai sa zicem majoritatea timpului stai in ultima treapta de viteza, AT-ul este fix pix.
La mine a fost pur si simplu o chestiune de comparatie cash versus ce ofera versus cat timp o folosesc efectiv versus versus versus...si finalul a fost NEGATIV. Si atat. Nici mai mult nici mai putin.
REPET :  Nu am spus si nici nu voi spune ca AT-ul nu se merita in general vorbind. Am spus decat ca pentru conditiile mele de drum, de viitoarele drumuri pe care le voi face si pentru CE VREAU EU EFECTIV SA FAC CU MASINA nu s-au meritat, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, acei bani in plus.
Si de ce sa nu recunoastem, daca mai puneam cei 2000-3000 euro in plus si pe AT deja cred eu ca ma puteam orienta la alta masina.
Dar, repet, am vrut o masina corecta, la banii corecti, o oferta corecta bani versus echipare vs performate on si offroad si EU, repet EU am ajuns la concluzia Vitara 1.6 VVT 5MT este ceea ce vreau.
Si dupa cum spuneam, ma simt bine in ea, eu si familia mea si sincer NU cred ca orice altceva mai conteaza.
Cu stima.
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1668 : 15.Nov.2016, 12:06:30 p.m. »
@rdc

Nu am spus ca nu se merita AT, am avut Audi TT cu AT si intradevar ca si confort este peste (ma refer cutie AT vs cutie manuala).
Dar nu am vrut sa renunt la multe altele doar sa am AT care pentru Bucuresti e okay, dar unde locuiesc eu, Slobozia un oras de 3 km EST-VEST sincer nu se merita AT indiferent cum o iei.
Nu e vorba de "vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii" din moment ce nu am stat la discutie si am luat echiparea Spirit, unde am dat banii aceea, cash, puteam sa mai dau 1000 - 2000 euro pentru AT, numai ca, pentru mine PERSONAL, nu s-a meritat.
In alta ordine de idei, pe autostrazi, sau drumuri europene unde, hai sa zicem majoritatea timpului stai in ultima treapta de viteza, AT-ul este fix pix.
La mine a fost pur si simplu o chestiune de comparatie cash versus ce ofera versus cat timp o folosesc efectiv versus versus versus...si finalul a fost NEGATIV. Si atat. Nici mai mult nici mai putin.
REPET :  Nu am spus si nici nu voi spune ca AT-ul nu se merita in general vorbind. Am spus decat (doar!!!) ca pentru conditiile mele de drum, de viitoarele drumuri pe care le voi face si pentru CE VREAU EU EFECTIV SA FAC CU MASINA nu s-au meritat, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, acei bani in plus.
Si de ce sa nu recunoastem, daca mai puneam cei 2000-3000 euro in plus si pe AT deja cred eu ca ma puteam orienta la alta masina.
Dar, repet, am vrut o masina corecta, la banii corecti, o oferta corecta bani versus echipare vs performate on si offroad si EU, repet EU am ajuns la concluzia Vitara 1.6 VVT 5MT este ceea ce vreau.
Si dupa cum spuneam, ma simt bine in ea, eu si familia mea si sincer NU cred ca orice altceva mai conteaza.
Cu stima.

Cu scuzele de rigoare dar nu m-am putut abtine, mi-a puscat o vena
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline AT

« Răspuns #1669 : 15.Nov.2016, 12:44:07 p.m. »
   Adaug cateva diferente pro cutie manuala, diferente cautate de o anumita categorie de clienti pasionati (inca)
   de cutia manuala: 

- realizarea unui consum de combustibil mai scazut - in special in mediul urban unde masina inregistreaza cel mai mare consum;
- posibilitatea realizarii unei frane de motor mult mai eficienta si mai ales controlabila 100% de catre sofer;
- lipsa lag-ului existent la cutia automata si oferirea placerii de condus sportiv 100% sub controlul soferului.

Insa cutia automata are evident avantajele incontestabile legate de confortul suplimentar oferit in condus.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -